Salutare am o mare nedumerire, de cand s-a facut update la PR site-ul meu a urcat de la 3 la 4, alte site-uri au ramas la 3 altele chiar au scazut drastic, pe ideea ca mi-a crescut PR-ul sunt fericit dar nedumerit sa va explic de ce:
In pagina x am:
<Title> Connecte-R - Ring The Alarm</title>
<meta name="description" content="In urma cu cateva zile, colegul meu Ezra va prezentat teaserul care anunta noul single semnat de Connect-r. Noua sa piesa tocmai a fost lansata pe canalul" />
<meta name="keywords" content="muzica noua, connect-r,connect-r 2011,connect-r ring the alarm,connectr,fresh track,new single,new single connectr,new song ring the alarm connect-r,ring the alarm,muzica" />
cu toate aceste date pot sa va spun ca pagina cu acest articol se afla tocmai pe paginile 20-30 ale lui google pe cand site-uri care au PR3-PR2 cu aproximativ la fel aceleasi keywords-uri sunt pe primele pagini, cine imi poate oferi o explicatie de ce aceste site-uri cu un rank chiar dublu scazut fata de al meu sunt in fata mea, google chiar nu mai ia in considerare PR-ul?
Credeti ca descrition ar trebui sa aratae asa?:
<meta name="description" content=" Connecte-R - Ring The Alarm -In urma cu cateva zile, colegul meu Ezra va prezentat teaserul care anunta noul single semnat de Connect-r. Noua sa piesa tocmai a fost lansata pe canalul" />

Răspunde cu citat