Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: PR4 mai jso de PR3 ?

ezramod este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Thumbs down PR4 mai jso de PR3 ?

Salutare am o mare nedumerire, de cand s-a facut update la PR site-ul meu a urcat de la 3 la 4, alte site-uri au ramas la 3 altele chiar au scazut drastic, pe ideea ca mi-a crescut PR-ul sunt fericit dar nedumerit sa va explic de ce:
    In pagina x am:
    <Title> Connecte-R - Ring The Alarm</title>
    <meta name="description" content="In urma cu cateva zile, colegul meu Ezra va prezentat teaserul care anunta noul single semnat de Connect-r. Noua sa piesa tocmai a fost lansata pe canalul" />
    <meta name="keywords" content="muzica noua, connect-r,connect-r 2011,connect-r ring the alarm,connectr,fresh track,new single,new single connectr,new song ring the alarm connect-r,ring the alarm,muzica" />
    cu toate aceste date pot sa va spun ca pagina cu acest articol se afla tocmai pe paginile 20-30 ale lui google pe cand site-uri care au PR3-PR2 cu aproximativ la fel aceleasi keywords-uri sunt pe primele pagini, cine imi poate oferi o explicatie de ce aceste site-uri cu un rank chiar dublu scazut fata de al meu sunt in fata mea, google chiar nu mai ia in considerare PR-ul?
    Credeti ca descrition ar trebui sa aratae asa?:
    <meta name="description" content=" Connecte-R - Ring The Alarm -In urma cu cateva zile, colegul meu Ezra va prezentat teaserul care anunta noul single semnat de Connect-r. Noua sa piesa tocmai a fost lansata pe canalul" />

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

In primul rand, PR-un nu are legatura cu rankingul (nu in mod direct)
    In al doilea rand, pentru ca pagina ta sa rankeze bine, trebuie sa fie sustinuta de linkuri cu autoritate, mai mult ca sigur e ceea ce tie iti lipseste.
    Ca un sfat, e un pic cam spammy meta keyword-ul, chit ca se vehiculeaza faptul ca meta nu influenteaza rankingul.
    Iar descrierea nu mi se pare extrem de potrivita, parerea mea (nu ca ar influenta in mod direct rankingul. )
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

si o indrumare din partea voastra ce ar trebui sa fac, linkuri cu autoritate - la ce face referire? cum si in ce fel pot sa castig aceste link-uri de autoritate

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

In primul rand PR-ul nu are legatura cu pozitia in Google, eu am site cu PR 0 pe prima pozitie la o cautare la are se bat site-uri cu PR mare (unul are PR 6), pozitia in google depinde de multi factori on-site si off-site, aici pe forum gasesti multe informatii despre ce ai de facut
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

danniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Boras, Sweeden
    Vârstă
    34
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Si mie mi-a scazut PR de la 3 la 2, dar pozitia in google uneori e foarte buna. La fel si cu un site cu PR 0.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

pai da mai colegilor am inteles ca nu mai are legatura, acum conteaza foarte mult SERP-urile, dar SERP-urile respective cum sunt alese de google dupa ce criteriu, daca pe site-ul 1 si 2 am aceleasi SERP-uri care va fi primul? sau deja aici intervine PR-ul sau BACKLINK-urile sau acele linkuri cu autoritate despre care ne zice ROBY ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

si am mai testat un lucru care il banuiesc ca ar fi cauza caderi mele, deci dupa ce google a facut update la PR site-ul meu a aparut pe prima pagina la cautarea muzica noua, asta nu a durat prea mult pentru ca la 2 saptamani firma de host m-au anuntat ca se vor face ceva renovari astfel site-urile nu vor fi online mereu timp de 2 zile, a cazut cam 2 ore in acele 2 zile, cand si-a revenit site-ul ajunsese pe pozitia 28 la acea cautare, deci ma facut sa cred ca si felul cum se misca site-ul conteaza la afisarea pozitiilor pentru ca banuiesc ca dl google afiseaza in functie de SERP, FUNCTIE de PR iar urmatrol criteriu ar fi accesibilitatea site-ului(viteza de raspuns a site-ului, timpul de incarcare, marimea paginii care o incarca)...astea sunt doar cateva, as mai lua in calcul si cate link-uri pleaca de pe o pagina avand in vedere faptul ca google anuntase candva ca orice site primeste si trimite mai mult de 100 de link-uri la o accesare a sa considera spam...astept raspunsurile voastre

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

ai idee ce inseamna SERP? se pare ca vorbesti fara sa stii macar desrpe ce vorbesti

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

Având în vedere că din cauza SERp-ului are ezramod probleme, te rog fă o îndrumare să învățăm cu ce se mănâncă SERP-ul. Unde să mă uit aici pe forum?

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

SERP - is the listing of web pages returned by a search engine in response to a keyword query, cred ca este destul de clar nu? acele SERP-uri ti le poti creea si singur

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •