Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Puterea textului ancora in google.ro

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

5 out of 6 members found this post helpful.

Implicit Puterea textului ancora in google.ro

De luni de zile tot postez pe bloguri utilizand nicknameul "andrei s" ( uneori este pentru fun sau intrebari, alteori ca o tentativa de linkbuilding ). Astazi execut o cautare pe google.ro ( andrei s - Căutare Google ).
    Din siteurile care apar am obtinut linkuri cu ancora "andrei s" pentru siteurile care apar la #3 si #6.
    Se poate observa un lucru surprinzator: siteul #3 apare mai sus ca celalat desi nu are cuvantul andrei nici in text nici in denumirea domeniului... desi celalalt are si in continut si in denumirea domeniului este 3 pozitii mai jos. Evident explicatia consta in faptul ca siteul #3 are mult mai multe linkuri cu textul ancora mentionat decat cel de pe pozitia #6.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Si ti-au trebuit luni de zile ca sa ajungi la aceasta concluzie? Ce ti se pare surprinzator aici? Lucrurile astea se intampla de multi ani, nu e nimic nou sau spectaculos...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

k Rares... inteleg spiritul postului tau si chiar nu este nimic nou. Credeam ca asta era valabil in 2009 ( ce se afla pe prima pozitie ca si factor aici: SEOmoz's Biennial Ranking Factors 2009 Released | SEOmoz ) ... nu si in 2011!!!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Andrei, acum vreo luna a fost chiar aici un poll pentru Cel mai important factor SEO, si din cate stiu eu backlinkurile au castigat detasat.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th January 2011 la 14:49.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Asta e un fapt cunoscut de mult timp. O pagina poate ranka dupa o expresie sau cuvant chiar daca in continutul ei nu vei regasi acea expresie ; atata timp cat are destule IBL-uri care sa sustina acest lucru.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Asta imi aminteste de cand am citit prima data despre SEO si exemplul "Click here" pentru Adobe: Click here - C , exemplu pe care dealtfel nu reuseam sa-l inteleg de nicio culoare la vremea respectiva, spre rusinea mea

Sunt tone de site-uri care au "Click here to install Adobe Flash bla bla" si desi site-ul in cauza nu are nicio alta legatura cu cuvintele respective (nu se gasesc nicaieri pe pagina), rankeaza pe ele chiar cu sitelinks. Si totusi, e o "nisa" unde si multe alte site-uri mai primesc multe linkuri de genul "Click here for more/to install [...]"
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Andrei, apreciez faptul ca testezi si ca faci sharing. Altii care stiu nu fac sharing, deci macar atata lucru merita apreciat. In plus, ce ai postat e util ptr cei care abia incep, deci 2 motive utile ptr acest tipic.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 14th January 2011 la 08:45.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

0 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Nu e ca si cum cei ce stiu nu fac sharing, doar ca informatia asta este redundanta si se mai gaseste in cel putin 10 locuri pe acest forum... Deci nu e nimic nou, un exemplu era chiar poll-ul de care vorbeam mai sus si udne problema a fost dezbatuta pe larg.

Redescoperim chestii si deschidem topicuri noi despre acelasi lucru in fiecare luna? Acusi urmeaza sa intrebe cineva cand va fi urmatorul update de pr sau sa intrebe de ce in google nu-i apar linkurile si-n yahoo da.

Ok, apreciem cu totii ce e de apreciat, dar eu unul as incuraja mai mult folosirea functiei search inainte de a deschide un topic nou.

Sper sa nu fie cu suparare.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th January 2011 la 17:00.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Multumim -Rares- .

Sper ca avem voie sa emitem opinii ce sint in contradictoriu cu alte tale.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Seo se invata din teste. Testele noastre sau, mai productiv (cel putin in materie de timp), din testele altora... Hai sa incurajam totusi publicarea acestor teste, indiferent de cat de puerile le-ar parea unora (care foarte bine pot sa ignore un thread neproductiv pentru ei).

Diferenta dintre threadul la care faci referire cu pool-ul si acesta stii care e, -Rares-? Intr-unul se vorbeste la general si in acesta avem un mic studiu de caz cu date exacte (cat o fi insemnand exact in SEO).

Nu cred ca suferim deocamdata de o invazie de astfel de threaduri (cu teste/studii de caz), incat sa fie o problema faptul ca unele trateaza subiecte nu foarte avansate (ba chiar din contra, as zice ca e o lipsa acuta de teste sharuite).
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 13th January 2011 la 18:28.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Puterea forumului seopedia
    De romania inedit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 21st November 2008, 14:31
  2. Puterea sitului vechi catre un site nou
    De Marius Savin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th September 2008, 08:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •