13th January 2011, 17:27
4 out of 4 members found this post helpful.
Seo se invata din teste. Testele noastre sau, mai productiv (cel putin in materie de timp), din testele altora... Hai sa incurajam totusi publicarea acestor teste, indiferent de cat de puerile le-ar parea unora (care foarte bine pot sa ignore un thread neproductiv pentru ei).
Diferenta dintre threadul la care faci referire cu pool-ul si acesta stii care e, -Rares-? Intr-unul se vorbeste la general si in acesta avem un mic studiu de caz cu date exacte (cat o fi insemnand exact in SEO).
Nu cred ca suferim deocamdata de o invazie de astfel de threaduri (cu teste/studii de caz), incat sa fie o problema faptul ca unele trateaza subiecte nu foarte avansate (ba chiar din contra, as zice ca e o lipsa acuta de teste sharuite).
Ultima modificare făcută de Cristi U; 13th January 2011 la 18:28.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
14th January 2011, 21:52
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Cristina Andrei
Un alt exemplu, de data aceasta in prima pagina pe google.com: un site cu link-uri de la 110 domenii intrece un site cu link-uri de la 600 de domenii, vechime si autoritate mai mare, doar cu anchor texte mai multe, fix pe cuvintele-cheie cautate (keyphrase din 3 cuvinte). Vorbim de pozitiile #1 si #2.
Insa daca scoatem al 3-lea cuvant din keyphrase si avem, asadar, un keyphrase mai competiv (din 2 cuvinte), site-ul cu autoritate e pe #3, pe cand cel doar cu anchor texte coboara pe #9.
Din ce am observat eu, pe longtail e mult mai importanta relevanta paginii decat autoritatea. De multe ori apar in cautari siteuri cu o autoritate foarte mica in fata celor autoritate. Singura diferenta e ca sunt mai relevante cele cu autoritate mica. In cazul cautarilor broad autoritatea conteaza insa mult mai mult.