Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Google Cache

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit Google Cache

Probabil nu a observat nimeni ..
    ia cautati pe Google orice termen gen masini, vremea, horoscop, etc ... ( termeni foarte populari )
    si dati la fiecare rezultat link-ul: In cache ... sa vedeti ca nu exista acele pagini in cache-ul Google-ului la aproape nici un rezultat ...

Ultimele cache-uri le-am vazut pe 26, si cateva pe 27 .. in rest pauza de atunci ...

aveti vreo idee ce se intampla ?
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Confirm, pana la pagina 4 siteurile nu mai au cache. Nu cred ca are cineva de pe forum un raspus, doar daca va veni un raspuns oficial...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Am cautat cu Google Updates si a mai observat cineva pe Twitter ca site-urile din UK nu au cache. Eu am accesat ultima data pe 30 cache-ul site-ului meu.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Din punct de vedere seo nu avem de ce sa ne facem griji, e doar o problema de afisare. E posibil sa fie afectat usor traficul celor ce apar primii in sherps.

Eu de exemplu de cand ma stiu deschid siteurile in cache. Intr-o situatie ca asta ce faci, deschizi primul site- nu merge, deschizi al doilea site-nu merge, al treilea, la un moment dat te prinzi si al patrulea il deschizi normal Deci primii e posibil sa aiba de suferit putin. Sa speram ca se va rezolva repede.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu cred ca e doar o problema de afisare ... cred ca chiar a deindexat acele pagini .. si asta ar fi grav ...

eu nu prea am treaba cu ce se intampla in afara deci daca cineva vede pe alte forumuri straine ceva informatii ... sa dea un copy paste si aici ca mi se pare tare ciudat ce se intampla ...
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Man, cum poti sa spui asa o prostie?
    Nu a deindexat nimeni nimic. Fa niste teste, intra pe unul din siteuri, copie o sectiune de cuvinte si dupa aia da-i un search in google. Paginile sunt indexate in continuare, ele rankeaza exact ca inainte, numai ca noi, muritorii de rand nu mai putem vedea cache-ul. Algoritmul google functioneaza ok, semn ca el are acces la acele date, chiar daca noi nu le vedem.

Singura chestie care ar putea sa ne afecteze e situatia expusa mai sus.

PS: E exact ca atunci cand intr-o zi afisa 30000 pagini indexate, si a doua zi doar 300, dupa care o lua iar de la capat, in timp ce traficul ramanea in toata aceasta perioada constant. O problema de afisare in browsere si atat.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 1st September 2010 la 19:09.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Google Cache Broken for Home Pages << Au dreptate, la pagini interne merge, la home page nu.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu are efect numai asupra paginilor principale. Am incercat multe site-uri ( peste 20 ), am verificat si home page si pagini interne multe cu vechime care clar erau indexate ( peste 10 la fiecare site ) si mare parte dintre ele nu au cache.

Ce am vazut eu e urmatoarea chestie: pagini ( nu neaparat principale ) care in intervalul 27 August - prezent ar fi trebuit sa fie crawluite de Google ( poate chiar au fost ) nu mai prezinta nimic la versiunea cache din cautari.

Acuma nu stiu daca e problema doar de display a cache-urilor sau chiar nu s-au facut cache la ele de catre Google si ce vedem noi acuma in rezultate sunt niste rezultate afectate de aceasta eroare.

Parerea personala e varianta 2, chiar nu s-a facut cache la ele si rezultatele incep sa fie influentate de eroare.

Partea buna e ca suntem toti in aceeasi oala, deci se va rezolva

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Eu am incercat la un site de la meu, daca vreau cashe cand caut cu un anumit cuvant cheie nu imi merge dar la un cuvant cu care apar in pagina 3 imi arata cache la aceeasi pagina
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google cache si paginile
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th May 2008, 23:55
  2. google nu citeste bine in cache
    De irinel007 în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2008, 14:35
  3. Cache Google
    De too_night în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th December 2006, 01:49
  4. Google Cache ? De ce fara ?
    De eugen în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th December 2006, 16:30
  5. Google cache
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 26th September 2006, 18:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •