Salut,
Ceva sucks. A inceput Google sa ma enerveze... Am picat si de pe primul loc pentru "Optimizare" azi sau ieri.
La unele site-uri arata descrierea de la DMOZ in SERPs, ba meta-ul description.
A mai observat careva chestiile alea?
Salut,
Ceva sucks. A inceput Google sa ma enerveze... Am picat si de pe primul loc pentru "Optimizare" azi sau ieri.
La unele site-uri arata descrierea de la DMOZ in SERPs, ba meta-ul description.
A mai observat careva chestiile alea?
Cu stima,
Razvan Pop
Pai eu de o saptamana spun ca ceva se intampla.
Insa cu optimizare nu ai de ce sa-ti faci probleme. Cand ai 504 IBL's esti pe primele doua locuri. Caderea este atunci cand google citeste niste datacentere cu date forte vechi.
De exemplu la ora 18 aveai 504 IBL's si erai pe primele doua locuri.
Results 1 - 10 of about 70,500 for optimizare. (0.09 seconds)
Si la mine apari primul si al doilea.
No matter about your position.
Mai punem un link si te aducem sus , daca vei cade vreodata![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Hahhaha,
E de rau.
Am vazut eu ca Google da atentie la meta-ul description si cum picasem pt "calculatoare" m-am gandit sa mai pun "calculatoare" in description la InSoft.
Rezultat...
:dude:
Cu stima,
Razvan Pop
cam variaza rezultatele la greu astazi. eu pentru "ingeri si demoni" sunt cand primul cand al saptelea sau al cincilea ...
ca sa nu mai vorbesc de faptul ca desi am 1900 de linkuri la pagina
o alta cautare interesanta: "carti" #2 este un site care nici nu mai exista si nu contine cuvantul asta.
mai mult ca sigur GOOGLE A LUAT-O RAZNA
Mie-mi apare librarie.net. Si merge.o alta cautare interesanta: "carti" #2 este un site care nici nu mai exista si nu contine cuvantul asta.
UPDATE. Am vazut in celalalt topic despre care site era vorba...
mie mi se pare clar ca linkurile nu prea mai conteaza pentru google. eu aveam peste 1900 linkuri de pe site-uri diferite pt "ingeri si demoni" si concurenta daca avea 2-3
am citit recent un articol despre teoria "sand box" si in cazul linkurilor.
am studiat si densitatea cuvintelor in pagina/titlu/meta-uri si tot nu conteaza.
se pare ca e destul de complicat, algoritmul este din ce in ce mai greu de intuit pe ce criterii merge. parca intr-un fel google ar incerca: degeaba faceti SEO, lasati-o balta, eu pun in top ce am chef.
voi aveti senzatia asta?
singura chestie care cat de cat am ajuns de acord si cu razvan ca ar conta pentru rezultatele din top 1-2-3 de ex, ar fi vechimea paginii. de exemplu, in cazul meu, prima data pagina aia a aparut la editura, eu la ceva timp dupa am avut-o.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)