Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Merci kevin, linistitor... si cred ca tind sa iti dau dreptate, daca mergem pe ideea ca o data la 3 luni e un upgrade mare de PR, cred ca deja au trecut cele 3 luni de la ultimul... cel putin asa s-a intamplat cu site-urile mele... in rest, dumnezeu cu mila... sper sa ai dreptate.
I don't know much...
Eu cred ca are legatura cu Caffeine si cu propagarea pe datacentere a noului algoritm,care nu s-a incheiat.
In acelasi timp, Caffeine asta arata mai putine pagini indexate. Or fi ascunzand o parte la fel cum fac cu comanda link?
Nu cred ca are legatura cu PR![]()
poate are legatura cu toate bug-urile la google din ultima perioada.
Toata treaba asta se intampla de cateva saptamani. Cel putin de cand am observat-o eu. Chiar daca paginile afisate la interogarea site: au scazut undeva la 5% in cazul unui site pe care il detin traficul a cresut simtitor cu aprox. 50 % in ultimele zile. Asta dupa ce in prealabil numarul de pagini indexate scazuse la 2%. Deci cu o crestere in scadere la afisare de 3% traficul a crescut cu 40-50 % in ultimele 4-5 zile.
Probabil este doar un bug sau Google mai pregateste ceva.
Sustin de asemenea parerea lui kevinro cum ca se pregateste un update de PR . In general in preajma unor astfel de updateuri apar anomalii cum ar fi si aceasta. Oricum ar fi zilele acestea au mai avut loc modificari prin SERP unele situri castigand trust si fiind aruncate in fata , altele pierzand.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 18th March 2010 la 20:30.
Si eu sunt de parere ca urmeaza un PR update si de asta sunt unele anomalii.
In plus, mai nou numarul de pagini indexate difera de la datacenter la datacenter. Mi se intampla sa verific de la mine si in acelasi timp sa rog un prieten si la el sa fie o cifra si in la mine sa fie una mult mai mare sau invers.
+ fluctuatii de 10-20% pe perioade f scurte (atat in sus cat si in jos).
Eu zic ca n-are nici un rost sa ne agitam momentan. E clar ca nu e de la noi.
Updateul de PR naste monstriToata lumea e o forfota in delir. Toata lumea asteapta. Activitatea pe forumuri se intensifica
Ce se va intampla ?
traficul , cum e traficul?!!?!?! PR-ul !!!
Primul ochi in fiecare zi cand deschizi browserul se arunca asupra toolbaruluiNici astazi ....
Topicul asta este probabil linistea dinaintea furtunii..
p.s: Arza-l-ar focu' si catranu' de PR![]()
Ultima modificare făcută de RoManiac; 18th March 2010 la 20:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)