Citat Postat în original de Krumel @ Mar 8 2006, 08:16 AM) [post=11837
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tot ce e in contul de Gmail e propietatea Google. Tot ce noi stergem ei pastreaza. Dupa cate stiu e stipulat faptul asta in termenii si conditiile pe care le-am acceptat.

Deci e cam riscant sa tii lucruri importante. Pe de alta parte, nu cred ca are cineva grija asta, sa controleze, dar e proprietatea lor pana la urma.

Sper sa nu gresesc...dar asa stiam.
Cred ca tu, eu si probabil inca o singura persoana am citit TOS-ul. Ai mare dreptate, iar din cauza asta nici nu folosesc Gmail-ul si Yahoo-ul pentru mail-uri importante si/sau personale :ph34r: .

In orice caz, exista deja 2-3 programele care iti fac drive virtual din contul de Gmail asa ca cererea exista si probabil Google va face pe pla]
Tot ce e in contul de Gmail e propietatea Google. Tot ce noi stergem ei pastreaza. Dupa cate stiu e stipulat faptul asta in termenii si conditiile pe care le-am acceptat.

Deci e cam riscant sa tii lucruri importante. Pe de alta parte, nu cred ca are cineva grija asta, sa controleze, dar e proprietatea lor pana la urma.

Sper sa nu gresesc...dar asa stiam.

[/QUOTE]

Cred ca tu, eu si probabil inca o singura persoana am citit TOS-ul. Ai mare dreptate, iar din cauza asta nici nu folosesc Gmail-ul si Yahoo-ul pentru mail-uri importante si/sau personale :ph34r: .

In orice caz, exista deja 2-3 programele care iti fac drive virtual din contul de Gmail asa ca cererea exista si probabil Google va face pe plac clientilor cu aceste nevoi.