Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Google Search Social ?!

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit Google Search Social ?!

N-am mai intrat de vreo luna prin Webmaster Tools dar azi dimineata intrand si verificand care mai sunt TOP 20 cele mai cautate cuvinte am avut surpriza ca desi mi se indica o pozitie sa descopar ca logat fiind pentru toate acele cautari site-ul imi era afisat pe prima pozitie. Si aparea posibilitatea de a evalua pozitiv sau negativ rezultatele, eventual si de a lasa comentarii.

M-am delogat am facut cautari dupa aceleasi cuvinte cheie iar rezultatele n-au mai fost ca inainte ci cele la care ma astept de obicei. A disparut si posibilitatea de evaluare si comentarii.

Am incercat si la alte site-uri si aceeasi situatie... oare ce ne mai pregateste Google ?

PS: Situatia descrisa de mine era la un moment vehiculata pentru extern dar acum se pare ca se implementeaza si pe .ro

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

pe google.com e de mult acest "serviciu" .. pe .ro e de vreo saptamana daca nu ma insel ... e utila chestia pentru "muritorii de rand" ... sunt curios daca se ia in calcul la ranking aceste plusuri si minusuri si eventual comentariile facute de catre diversi
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    sunt curios daca se ia in calcul la ranking aceste plusuri si minusuri si eventual comentariile facute de catre diversi
    ha, bineinteles, asta este si ideea lor..ca in viitorul imediat apropiat rezultatele sa fie influentate de acele plusuri...este clar ca daca f multi dau plus pe acelasi site, robotelul google a gresit si oamenii cer acel site si il vor ranka default mai sus .. Nu din totdeauna Google a afirmat ca se bazeaza pe feedbackul userilor?

Eu unul cred ca asta inseamna ca seo se va face mai putin[ma refer la fel de fel de tricks] si se va pune accent pe calitatea informatiei. Site-urile MFA si alte manelizari vor dispare.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Momentan nu influienteaza cautarile, ci doar iti schimba tie SERP-ul. In viitor nu se stie

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Google nu va recunoaste niciodata ca voturile afecteaza ordinea in SERP deoarece in secunda doi s-ar face programe de creat profile si incercat de manipulat rezultatele.
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

horex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    78
    Putere Rep
    0

Implicit

Am observat si eu asta si nu stiam de la ce e. Ma bucurasem ca am ajuns mai sus decat eram obisnuit si cand am dat link la un amic surpriza.. nici o schimbare. Conteaza mult si ce preferinte sunt selectate in pagina de google (limba, din ce limbi sa fie rezultatele)

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de horex Vezi Post
    Am observat si eu asta si nu stiam de la ce e. Ma bucurasem ca am ajuns mai sus decat eram obisnuit si cand am dat link la un amic surpriza.. nici o schimbare. Conteaza mult si ce preferinte sunt selectate in pagina de google (limba, din ce limbi sa fie rezultatele)
    Eu n-am selectat nimic, dar absolut nimic... e o chestie automata cred de identificare a preferintelor

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Cred ca istoricul web influenteaza pozitia in care iti sunt afisate unele rezultate daca esti logat.
    Cautam intr-o zi un mic tool, pe care pe urma l-am folosit cateva zile la rand. Nu imi salvasem linkul, pt ca dupa o anumita cautare pe google il gaseam mereu pe pozitia a 7-a. Dupa 5-10 accesari aparut brusc pe primul loc cand am mai cautat dupa el.

Cand o sa inceapa sa influenteze feedback-ul userilor rankingul, probabil vor adauga si un cod de securitate, impotriva botilor. Oricum, chiar daca mai rezolva problema site-urilor de proasta calitate (MFA, doorways, etc), deschid portile alor minti luminate care ar crea profile, intr-un mod sau altul.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th June 2010, 18:07
  2. Cum se fac subcategoriile la google search
    De Skinnerul în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th May 2009, 22:53
  3. Google blog search
    De crash în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st July 2008, 20:21
  4. Map on Google Search