Nu e trafic din seo. E probabil reclama platita adwords sau alte genuri.
Nu e trafic din seo. E probabil reclama platita adwords sau alte genuri.
adwords e trafic de calitate daca sunt bine targetate cuvintele. daca folosesti "pr0n" si tu ai hidroizolatii.... atunci ai bounce-rate-ul respectiv.
pe de alta parte, ar putea fi adwords - un buget limitat, care se consuma in fiecare zi si care produce cam acelasi trafic in fiecare zi (de ex 100Ron/zi la 0,1 Ron/click inseamna 1000 clickuri/zi)
nu-ti mai bate capul, utilis e sursa - ăştia îţi pot aduce şi 10.000 suplimentari pe zi, de plăteşti - însă e un trafic absolut forţat, aiurea - le bagă vizitatorilor site-urilor înscrise în reţeaua utilis un popup cu site-ul promovat. Popup pe care oamenii îl închid, bombănind super-enervaţi :-) de obicei.
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Si-a impresiont clientul cu cresterea nr de vizitatori.
www . utilis . ro/asistenta
10. Ce inseamna transferul de credite?
Sa presupunem ca aveti 3 site-uri inscrise in reteau de trafic exchange Utilis.ro, site-ul A, B si C, fiecare site acumuleaza credite pentru trafic. Insa dori ca unul dintre site-uri sa fie mai puternic promovat decat celelalte. Puteti seta ca sistemul sa redirecteze automat creditele acumulatre de catre site-ul A si site-ul C, de exemplu, catre site-ul B. Astfel, traficul care trebuia sa ajunga in site-ul A si in site-ul C va ajunge in site-ul B. Puteti seta aceasta optiune accesand sectiunea'Lista/Ediatre site-uri' din meniul utilizatorului, apoi editati site-ul de la care doriti sa transferati credite
Si eu cred tot smecheria cu utilis
Cred ca raspunsul a fost dat asa ca se poate inchide postul
Mersi pentru cooperare la toti !!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)