Citind cele scrise de voi ma sperii putin . Eu m-am inscris in peste 250 de directoare web . Mi se pare o treaba complicata sa iti puna cineva link-ul tau pe pagina lui . De asemenea mi se pare mie greu sa pun link-ul altuia pe pagina mea , mai ales in pagina de inceput .
Eu nu citesc nici un blog . Chiar mi se pare ceva ciudat . Sa citesti ce scrie unul sau altul .
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
LOL! De ce ti se pare ciudat?
Ce ziceti, 2009 va fi Twitter year in Romania?
Ca noi de obicei suntem cu 1 an in urma celorlalti![]()
Gemanaru, cum se discuta si pe alt thread legat de validitatea linkurilor din directoare: in Romania e ok sa faci link building prin directoare in majoritatea niselor, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Nu o sa trebuiasca sa te faci blogger ca sa reusesti![]()
hai si o previziune de incepator [catre chibit] in ale seo...
Eu cred ca viata seo-optimizerilor va fi mult mai grea in 2009, dupa cate am observat nu se mai pot extrage usor concluzii relevante, gen 'site-urile bine pozitionate in SERPS *in acest moment* au densitate mare a keyword-ului in Title [sau, eu stiu, in h1/h2]'... --> optimizare 'heavy' dupa acest criteriu.
Intuiesc ca google se va orienta spre o pondere din ce in ce mai mica a parametrilor 'optimizabili' [title, description, h1 etc] - vezi si pierderea importantei keywordurilor in file-name, incarcand sa dilueze site-urile optimizate sa spunem 'artificial' in primele pagini si incercand sa 'scoata' acolo paginile intr-adevar "facute pentru useri, nu ptr google".
In acest sens va creste mult ponderea indicatorilor gen "bounce rate" - dar la nivel micro, adica: bounce-rate la cautari si click - si "average time on site" - odata ce a ajuns pe site, in urma unei cautari, cat timp sta/navigheaza pe acolo?
Daca previziunile mele sunt corecte, vom vedea masiv site-uri cu bounce rate mic si av.time mare in primele pagini CHIAR DACA nu sunt optimizate seo [in sensul classic] - sau sunt 'firav' optimizate...
Ultima modificare făcută de CornelB; 24th January 2009 la 19:16.
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)