Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: Previziuni SEO pentru 2009

Profitabil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2008
    Posturi
    34
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Eu nu cred ca Google sau alt motor de cautare isi permite luxul sa rankeze mai bine un blog decat un site simplu. Motivele pentru care blogurilor li se acorda "importanta mai mare" sunt multiple:

1. Platformele de blogging sunt facute cu foarte multe functionalitati SEO din start iar ce le lipseste pe planul acesta poate fi corectat usor cu cate un plugin user-made (vezi cazul Wordpress si pluginul All in One SEO de exemplu). Pinging, trackbacks, structura crawler-friendly ale blogurilor ajuta si ele aici. De multe ori site-urilor "normale" le lipsesc toate atributele astea mici, dar importante pentru un motor de cautare, de aici si avantajul blogurilor.

2. Bloggerii si comunitatea cititorilor/comentatorilor (hai sa ii zicem blogosfera, desi nu imi place termenul) e o rasa aparte. Un blogger va pune link catre alt blog mult mai usor decat webmasterul unui site "normal", uneori doar pentru ca ii place blogul respectiv, nu neaparat pentru un avantaj anume. Cati webmasteri de site-uri informative sau site-uri care ofera servicii fac lucrul asta?

De aici vine puterea blogurilor zic eu, nu neaparat dintr-un avantaj acordat special de catre motoare.

Excelenta observatia ! deci 2009, "it's blog time !", ca sa parafrazez titlul unui film

gemanaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd May 2008
    Vârstă
    50
    Posturi
    111
    Putere Rep
    33

Implicit

Citind cele scrise de voi ma sperii putin . Eu m-am inscris in peste 250 de directoare web . Mi se pare o treaba complicata sa iti puna cineva link-ul tau pe pagina lui . De asemenea mi se pare mie greu sa pun link-ul altuia pe pagina mea , mai ales in pagina de inceput .

Eu nu citesc nici un blog . Chiar mi se pare ceva ciudat . Sa citesti ce scrie unul sau altul .
    Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya

Lord_ICE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    On the www
    Vârstă
    42
    Posturi
    110
    Putere Rep
    34

Implicit

LOL! De ce ti se pare ciudat?

Ce ziceti, 2009 va fi Twitter year in Romania?
    Ca noi de obicei suntem cu 1 an in urma celorlalti

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Gemanaru, cum se discuta si pe alt thread legat de validitatea linkurilor din directoare: in Romania e ok sa faci link building prin directoare in majoritatea niselor, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Nu o sa trebuiasca sa te faci blogger ca sa reusesti

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Mai, nu stiu de Smarty, dar in mod sigur murfi nu iese pe profit nici daca... Partea buna e ca nu iese nici pe pierdere... cu el sau fara el tot cheltuielile alea le am...
    Cine stie sa vand publicitate castiga si din directoare, eu stiu cateva directoare f.f.foarte profitabile addsite.ro de exemple
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

CornelB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th June 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    58
    Posturi
    160
    Putere Rep
    33

Implicit

hai si o previziune de incepator [catre chibit ] in ale seo...
    Eu cred ca viata seo-optimizerilor va fi mult mai grea in 2009, dupa cate am observat nu se mai pot extrage usor concluzii relevante, gen 'site-urile bine pozitionate in SERPS *in acest moment* au densitate mare a keyword-ului in Title [sau, eu stiu, in h1/h2]'... --> optimizare 'heavy' dupa acest criteriu.
    Intuiesc ca google se va orienta spre o pondere din ce in ce mai mica a parametrilor 'optimizabili' [title, description, h1 etc] - vezi si pierderea importantei keywordurilor in file-name, incarcand sa dilueze site-urile optimizate sa spunem 'artificial' in primele pagini si incercand sa 'scoata' acolo paginile intr-adevar "facute pentru useri, nu ptr google".
    In acest sens va creste mult ponderea indicatorilor gen "bounce rate" - dar la nivel micro, adica: bounce-rate la cautari si click - si "average time on site" - odata ce a ajuns pe site, in urma unei cautari, cat timp sta/navigheaza pe acolo?
    Daca previziunile mele sunt corecte, vom vedea masiv site-uri cu bounce rate mic si av.time mare in primele pagini CHIAR DACA nu sunt optimizate seo [in sensul classic] - sau sunt 'firav' optimizate...
    Ultima modificare făcută de CornelB; 24th January 2009 la 19:16.
    AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
    Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de CornelB Vezi Post
    hai si o previziune de incepator [catre chibit ] in ale seo...
    Eu cred ca viata seo-optimizerilor va fi mult mai grea in 2009, dupa cate am observat nu se mai pot extrage usor concluzii relevante, gen 'site-urile bine pozitionate in SERPS *in acest moment* au densitate mare a keyword-ului in Title [sau, eu stiu, in h1/h2]'... --> optimizare 'heavy' dupa acest criteriu.
    Intuiesc ca google se va orienta spre o pondere din ce in ce mai mica a parametrilor 'optimizabili' [title, description, h1 etc] - vezi si pierderea importantei keywordurilor in file-name, incarcand sa dilueze site-urile optimizate sa spunem 'artificial' in primele pagini si incercand sa 'scoata' acolo paginile intr-adevar "facute pentru useri, nu ptr google".
    In acest sens va creste mult ponderea indicatorilor gen "bounce rate" - dar la nivel micro, adica: bounce-rate la cautari si click - si "average time on site" - odata ce a ajuns pe site, in urma unei cautari, cat timp sta/navigheaza pe acolo?
    Daca previziunile mele sunt corecte, vom vedea masiv site-uri cu bounce rate mic si av.time mare in primele pagini CHIAR DACA nu sunt optimizate seo [in sensul classic] - sau sunt 'firav' optimizate...
    nu cred ca vor lua in considerare timpul petrecut pe site , pentru ca poate fi manipulat de webmasteri .

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vara 2009 aproape de final...
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2009, 12:58
  2. Cutremur in Romania 26.04.2009
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th April 2009, 17:58
  3. Licenta de BitDefender 2009 gratis (limitata la un an)
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th April 2009, 01:03
  4. Eurovision 2009 - selectia nationala
    De resita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 22:43
  5. Primul post pe 2009
    De Daniel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd January 2009, 18:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.