imi place numarul 69, nu stiu de ce :) so my prediction would be 69% PR update next month
Versiune printabilă
imi place numarul 69, nu stiu de ce :) so my prediction would be 69% PR update next month
S-a facut cumva update la page rank?
LE: Scuze, cred ca a fost o eroare de la Google toolbar
Sunt miscari pe datacentere, e posibil sa fie un update zilele astea.
Din 30 de datecentere verificate pe 7 mi-a aparut noul PR, am urcat de la 2 la 3.
vad si eu schimbari minore... ca de obicei, update nu prea stralucit, nu ma mai incanta PR update de ani de zile :))
scaderi de pr la toate site-urile pe care le administrez :)
Se pare ca sunt blestemat la PR3. Numai asta primesc de un an de zile. Noroc ca PR-ul nu foloseste decat la link exchange si 3 e suficient pt asta.
Si la mine se pare ca exista scaderi. Nu inteleg cum este posibil. De la ultimul PR am promovat site-ul si l-am inscris in mai multe directoare cu PR. Astept rezultatele finale. Poate o fi pacaleala de 1 Aprilie.
Vad si eu o urcare de la 4 la 5 pentru site, pentru blog a ramas pe 3
mda, caderi pe linie si la mine.
Bine , personal chiar nu imi bat prea tare capul cu pr-ul.
Foarte multe site-uri au scazut cu cate un punct la update-ul asta. Sunt foarte curios daca site-urile seo-spam ale marilor companii publisher din Romania mai au PR > 4
http://forum.seopedia.ro/ PR 4. Daca nu ma insel avea PR3 saptamana trecuta.
Un singur site a crescut de la 0 la 3. Restul au picat toate cu -1 in general
Si eu am cazut cu site-ul de la PR3 la PR2 :(
se pare ca inca nu sa stabilizat. eu am si cresteri si scaderi dar observ si reveniri. cred ca inca e un mare haos.
Cate zile tine acest update?Adica e posibil sa se vada si in zilele urmatoare schimbari?Eu am luat PR 1 la un blog deschis de o luna si cu 4 posturi pe el ;) , dar la restu am ramas la fel!!!
am prins un pr 1, restu mi-au scazut sau au ramas la fel :|
eu la site-urile cu PR 0 am primit 1 iar de la 2 am sarit la 3...poate data viitoare o sa fie mai darnic gogalache :D
La update-ul trecut mi-a disparut PR-ul de pe itxpert.info dar si-a revenit cu cateva zile mai tarziu...
Sper ca la acest update sa nu ma sperie Google din nou :)
PS: nici o schimbare la ale mele inca...
Am primit un pr2 de la 0, un pr 2 unde inainte era pr3, si un pr 1 de la 0.... iar restul au ramas la fel, dar am impresia ca inca vor mai fi modificari azi-maine..
Se pare ca avem PR update... ceva a inceput sa se miste... eu am pierdut cate o unitate la majoritatea site-urilor :( destul de ciudat si aiurea mai ales ca din 31 decembrie n-am mai miscat un deget... oricum asta e doar inceputul update-ului, peste cateva zile cand se va finaliza vom vedea daca iesim in pierdere sau in castig...
Acelasi lucru l-am observat si eu: site-urile fara PR mi-au sarit la 3 iar restul au pierdut o unitate.
Rezultatele fluctueaza pe acelasi data center de la o interogare la alta cu http://www.linkvendor.com/seo-tools/multi-pagerank.html asa ca n-avem decat sa ne punem pe asteptat la un pahar de vorba :)
la mine Pr site-urilor vechi sa pastrat neschimbat iar la cele noi de la pr 0 au ajuns la pr1
am primit PR 4 desi in ultima luna n-am mai scris nimic pe tentativa mea de blog :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
Tocmai am verificat PR-ul la site si , surpriza, a crescut de la 0 la 2 :D. Cred ca e un update de PR la mijloc, il verificasem mai pe la amiaza si aveam tot 0.
ma topicul asta al meu .. a mers destul de bine .. ce bucuros sunt ...
eu am si cresteri si scaderi ...
dezamagitor si pt site-urile mele...
la mine sunt stationari si cresteri, nici o scadere.
multumitor zic :)
Eu am primit un page rank 0 de la 5. Deci, se poate :)
cred ca s-a schimbat si algoritmul de calculare a pr la google , pentru ca am observat mai multe scaderi decat urcari in siteuri..si asta nu vorbesc doar de mine sau de cei care au postat aici
Banuiesc acelasi lucru. De la ultimul PR am promovat site-ul
destul de mult - ma asteptam la o crestere de cel putin un punct - iar el a scazut... Este posibil ca nea' Gogu sa ia in calcul si alte lucruri pentru calcularea PR-ului.
Ce lucruri? Asta urmeaza sa descoperim...
daca ramane asa cum e acum, si nu se mai fac modificari atunci eu nu mai cred in nici un algoritm deal lor de pr. este ilogic.
adica ca sunt fluctuatii la unele siteuri, scaderi sau urcari e ceva. dar eu din multitudinea de siteuri doar unu aveam la care am lucrat in acest sens. a ramas pe loc. restul au crescut, au scazut, dar numai acolo unde era cazul nu sa intamplat nimic. :))
dar inca nu trag concluzii ca nu s-a terminat tot. vedem in 2 saptamani ce si cum.
Poate ca e util sa recititi (sau sa cititi daca n-ati facut-o la momentul respectiv) urmatoarele doua topicuri:
http://forum.seopedia.ro/google/1009...ru-2009-a.html
http://forum.seopedia.ro/google/9972...-surpriza.html
acel pr din cate stiu eu se calculeaza cu o formula. ori aia de se tot vehiculeaza pe internet, ori alta. In final tot exista una. Si orice formula matematica este si logica.
nu vad ce paramentri noi ar putea fi acolo, pentru ca este vorba de calcule matematice; deci doar de parametri matematici.
in fine.