eu nu am observat nici o schimbare:) poate-s niste corecturi de ocazie
Versiune printabilă
eu nu am observat nici o schimbare:) poate-s niste corecturi de ocazie
si eu m-am uitat de curiozitate la toate siturile mele si absolut nici o schimbare... data viitoare poate...
Cred că au fost afectate doar siturile noi. Īn cazul meu, doar un singur sit a fost afectat care a urcat de la 0 la 3.
Eu nu am observat schimbari
nu e nici un pr update
N-am observat nicio schimbare nici la mine.
nici la mine nu pare nici o modificare ... insa acum e vremea corectiilor in plus .macar sper ca asa va fi.
cred ca PR-ul asta a devenit un "must".
toti vreti pr mare si calitate 0
...
Nici o miscare, nici macar pentru site-urile lansate dupa 1 ianuarie 2009... o sa ma uit ce se intampla cu site-urile inscrise in directoare si va zic daca e update sau doar o corectie...
Oricum un nou update va avea loc curand daca nu e unul in curs de desfasurare...
pentru cei cu bid directory si directoare normale, chiar e un must.
Si cred ca toti ne-am saturat de sintagma PR nu conteaza, calitatea da si SERPS de asemenea. Nu cred ca e cazul sa mai insistam pe treaba asta. Daca sunt persoane interesate de PR, nu inseamna ca n-au vazut pe seopedia cliseul asta.
PR-ul este si va ramane un idicator de calitate al site-ului.
Pr-ul ramane un indicator de link building si altele de genul asta si nu de calitate, sunt site--uri de 2 lei care au acelasi PR cu site-uri mari gen ziare
Hmmm.. in legatura cu penalizarea de PR google.jp "streko" intreba:
@mattcutts so what does that mean? google.co.jp wont show up in google search results?
http://twitter.com/streko/status/1200942927
Raspunsul:
@streko , it reflects less trust toward that domain.
http://twitter.com/mattcutts/statuses/1201050186
Eu nu am inteles mare lucru, poti sa detaliezi putin?
Conteaza ca domeniul are .co.jp sau ce?
@w!ll
Google Japan Apologizes For Awkward PR Campaign, Gets Punished With PageRank Reduction:
http://www.techcrunch.com/2009/02/13...ank-reduction/
vai... cat de penibil :))
ms. pt. link
Are cumva loc un google PR update ? La site-urile mele nu am observat o schimbare dar am vazut modificari la unele site-uri cu care am facut LE
In jos sau in sus ? Poate au fost doar unele corectari sa penalizari.
In jos......nu sunt site-urile mele asa ca nu ma pot pronunta daca au fost penalizari...
din cate am citit din diverse surse prin martie s-ar putea sa vina urmatorul PR update :) acum nu stiu exact sa zic cand.
cat despre scaderile izolate de PR la unele site-uri, mai face Google din cand in cand corecturi.
Vad ca se face ceva update de IBL. S-ar putea ca destul de repede sa vina si update-ul de PR.
Mda, am observat si eu. Din pacate, pe unul dintre siteuri, nr de ibl-uri a scazut la jumatate.
La mine s-a intamplat o chestie ciudata.
Pe Danielu am fost penalizat saptamana trecuta, avand PR n/a. M-am gandit ca e ok ca am vandut vreo 2 link-uri, putina rabota. Nu am schimbat absolut nimic pe site si acum a revenit la loc. Oare a fost la judecata si am avut avocat bun?
Chiar mi se pare ciudata revenirea asta.
In rest, da sunt niste schimbari la IBL-uri dar sunt saptamanale din cate am observat, deci nimic spectaculos.
da, cred ca e un update de IBL-uri.
Pana acum am prins vreo 2 updateuri.
Din ce imi arata comanda link:mysite.com , pe 18 februarie am sarit de la 2 ibl, la 40 ibl, iar de ieri imi arata 70 de ibl-uri.
Astept curios update-ul de PR, in ianuarie aveam pr N/A, la vreo saptamana s-a transformat in 0, sa vedem daca imi da macar 1 cand s-o face update.
se face update de PR o data la 3 luni, ultimul fiind in a doua jumatate a lunii decembrie, deci mai sunt cateva zile si ar trebui sa inceapa "dansul".
sa vedem ce o mai fi,, in ultimul timp google e din ce in ce mai ciudat.. sa vedem ce surprize ne mai pregateste
Aveti idee cand va fi urmatorul PR update?
Eu cred ca pana pe 20 aprilie o sa aiba loc acest update de pagerank , mai precis afisarea acestuia , pentru ca google updateaza pagerankul tot timpul , dar nu publica rezultatele decat din cand in cand .
@cmarcu: noi dăm cu presupusul, să ştii. Tot atāt de bine eu pot să prezic că nu va mai fi update tot anul.
Din cate stiu eu in Noapte de Inviere, Iisus se va intoarce pe Pamant in sufletele noastre si Page Rank-u' va invia din nou, si din zero-u' ala amarat pe care-l au anumite site-uri de cateva update-uri incoace o sa vedem o raza de speranta, o sa primim putina culoare in viata noastra, putin verde in bara de Page Rank si chiar daca e doar o linioara mititica trebuie sa va multumiti intotdeuana cu ce aveti si sa nu va pierdeti speranta ca se poate si mai bine.
Pentru ca totul sa fie perfect in Noaptea de Inviere, Iisus trebuie sa fie constient de rugile voastre si de accea va sfatuiesc sa petreceti 15 minute in fiecare zi, curati in suflet rugandu-va la ceva mai bun de la viata, la ceva mai mult verde in bara Google.
Daca nu sunteti curati la suflet, o clisma mititica va curata de pacate :))
Anyway, cand va veni il simtim noi :))
Cred ca au inceput sa schimbe ceva baietii, azi mi-au aparut ceva pagini cu PR "Medium" in statisticile Webmaster Tools; pana acum aveam doar "Low" sau "Not yet assigned". PR-ul homepage a ramas la fel, mai studiez sa vad pe unde se produc schimbari.
Daca tot ne dam cu parerea ... care-o fi probabilitatea sa avem un Pr update in urmatoarea luna ? posibil ? % ?