Pe de alta parte, daca nu isi varsau toti intrebarile redundante pe acest unic topic, apareau altele mult mai interesante.
Asa ca mai bine iti faci un reflex de a ignora topicul "google page rank update" oriunde il vezi. Cel putin asa procedez eu.
Versiune printabilă
Am avut ubdate de page rank la 2 ditre site-urile mele . De la 0 amandoua au urcat la Page Rank 2. si la un site inactiv care il am a scazut de la 2 la 0. Am cautat pe Net ...nu scrie nimik de un nou update :) . Sa mai intamplat la cineva?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deci este confirmat. Desi nu gasesc nici o stire despre acest lucru, a avut loc un update de Page rank. Poate nu la toti dar eu cel putin am avut sigur la mai multe site-uri si alti prieteni de ai mei.
acum 2 saptamani, cam asa luase pr-ul la 2 site-uri, 0 la ambele, azi dupa ce le-am verificat pe toate vad ca cele 2 au vechiul pr
Nici o schimbare la mine.
Danis, cand ai observat modificarea, exact ?
Nici o modificare la 4 siteuri. Nu mai am rabdare sa verific si la celelalte.
eu am avut un update 01.12 la un site/domeniu lansat in urma cu aproape o luna, pe index si meniurile principale am PR0 iar pe pagini mai "adanci" PR2
ciudat dar imbucurator, in schimb nici o modificare pe site-uri mai vechi de 1 respectiv 4 ani
Toate cele bune
S-ar putea sa urmeze un PageRank Update foarte curand, spre sfarsitul lunii curente sau chiar la inceputul lui ianuarie.
Toata lumea se da peste cap ca nu conteaza, ca nu stiu ce, dar cand se cumpara/vand linkuri e printre factorii determinanti in alegere.
Eu cred ca totusi conteaza. Nu direct (in SERPs), ci indirect pentru ca de fapt si de drept PageRankul este un indicator al linkurilor (calitate, cantitate, etc). Corect? Deci Linkuri bune => PageRank bun.
Si la urma urmei, chiar daca nu ar conta deloc deloc (lucru de care ma indoiesc profund) tot e distractiv. Mai un update, mai niste linkuri, ce mai... e funny!
P.S: Extensia mea pentru Google Chrome (PageRank) imi arata PR 0 pentru toate site-urile. Vine mai repede decat ne asteptam?
Din cate am mai citit si in alte parti, "fenomene" de genu acesta s-au intamplat pe tot parcursul anului de la ultimul update oficial. Poate pana la urma update-ul nu se mai face in masa cum se facea pana acuma si se face la fiecare site in parte cand merita sa scada , sa creasca? poate isi schimba regurile gogalul....cine ii mai intelege :)
Un site mi-a urcat de la PR2 la PR3.
Page Rank is not dead YET:
Next google pagerank update time - Webmaster Central Help
"Hi xjackx
We do Toolbar PageRank updates 3-4x/year but to be honest, it's not something that you need to wait for. The PageRank shown in the Toolbar is an older snapshot of the PageRank that we use internally (which is continuously updated). Changes in Toolbar PageRank will not change anything with your site's crawling, indexing, or ranking, so as a webmaster, I'd strongly recommend focusing on something else.
If you are using PageRank as a means to sell PageRank-passing links, keep in mind that this is against our Webmaster Guidelines, and can negatively impact your site's ranking in search results.
Cheers
John"
Nimic nou. Page Rank-ul exista si o sa existe mult timp de acum incolo, doar ca nu o sa-l mai actualizeze (des) in toolbar si pentru noi, muritorii de rand.
Avem page rank update.
Esti sigur? Nu vad nimic la nici unul din siturile mele.
Nici eu, din 6 site-uri, nici o schimbare la niciunul, desi 3 nu au prins niciun update de PR
Alarma falsa...din nou :D
La mine a fost, m-a dezavantajat dar a fost :D.
Inclin sa cred ca in cazul tau a fost o corectie. E foarte putin probabil sa fie pr update atata vreme cat nu a fost in prealabil un ibl update.
Dabea astept sa vad ce pr imi da google, sper sa nu am surprize.
Ar fi bine sa treci pe aici: Prezentare forumisti , si pe aici: http://forum.seopedia.ro/discutii-ad...-forum-11.html si mai ales sa citesti regulamentul.
Anyway , bine ai venit in comunitate.
Parca update-urile de page rank nu erau insotite si de schimbari in serps... sau cel putin eu n-am observat niciodata miscari in serps in aceasi perioada cu update-urile de page rank. Doar google se chinuia sa arate clar ca page rank-ul n-are legatura cu serp.
Hai Google cu update-ul! vreau dimineata daca oi mai fi treaz, sa vad ca s-a facut update de PAGERANK! ca doar imediat e 1 ianuarie si anul trecut asa ai facut!:rolleyes::rolleyes:
La multi ani in 2011!
Adevarul este ca si eu astept Page Rank update-ul. Cat timp a trecut de la ultimul?
Anul trecut a fost update de PageRank pe 1 ianuarie ? :)
Nu stiu sa-ti spun exact GeorgeGin cat timp a trecut, dar mai mult decat de obicei.
Pronostic: Nu vom avea PR update zilele astea.
Anyway, La multi ani 2011!
@Marius Cristian - 9 LUNI?! Parca niciodata nu a trecut atat de mult.
Cu toate astea, de unde stii ca intre 2 si 5 ianuarie va fi update la PR?
OFF: V-am dat helpful la amandoi. Multumesc pentru raspunsuri!
Eu zic ca nu va mai fi update la PR niciodata. Urmatorul update va fi "erase PR"
@Nosfer - ai si argumente care sa sustina aceasta afirmatie?
O teorie plauzibila e ca de acum inainte updateul se va face sporadic si la siteuri alese aleator. Unii au avut deja update in Decembrie...
Am glumit. Habar n-am cand va fi si e greu sa spuna cineva cand a fost hotarat.
Pana acum au fost bifate cele 2 mari evenimente sarbatorite in toata lumea (Anul Nou si Ziua Pacalelilor) in ultimii 2 ani.
Unii poate deja se obisnuisera cu asta si G. le-a cam facut-o.
Se pare ca eu si Nosfer avem dreptate si v-ati inselat cu toate pronosticurile despre update :D
Probabil Page Rankul de mult a apus... noroc de alte tool-uri ce ne pot indruma...
Si eu cred de cateva luni ca PR-ul va fi scos din toolbar. Iata cam ce se petrecea acum un an:
Google PageRank removed from WebMasters Accounts « one cool site
O predictie din 2009 si una din 2010.
Ar trebui sa va focusati pe pozitii in Google nu pe "peigi ranc". Am vazut de-a lungul timpului "n" exemple in care site-uri cu PR0 erau in cautari inaintea celor cu PR3 sau PR4.
Sunt multe clasamente/ evaluari in care (desi toata lumea e de acord ca nu mai conteaza ) Page Rankul este un criteriu.
Un exemplu chiar de aici: cand se vand/cumpara/schimbA linkuri.
Cu ce vom inlocui noi PR-ul.
Eu pre exemplu acum ma uit la Page Authority din Seomoz. Va fi un criteriu unanim recunoscut?
Posibil sa se inlocuiasca PR-ul cu vechimea..