Si la mine a revenit pr-ul la un site care il pierduse din cauza ca a fost offline.
Versiune printabilă
Si la mine a revenit pr-ul la un site care il pierduse din cauza ca a fost offline.
Si... e mai bine acuma? Voi astia care ati primit cate ceva ar trebui sa dati de baut :))
Discutiile de aici si altele similare imi amintesc de emisiunile lui Ioanitoia cand la sfarsitul unui meci se adunau o caruta de oameni la o masa si la tv, se uitau la reluarea fazei de o multime de ori si fiecare isi dadea cu parerea daca a fost sau n-a fost "pinalti".
cand se mai face pagerank udapte?
am dat in boabe si mi-a aratat ca in seara asta va fi :D
Eu nu vad thread-ul asta la Bar/Lobby, asadar.. nu vad rostul offtopic-urilor. Plus de asta, se va ajunge la 80 pagini dintre care 70 fara rost.
deci ? ceva concret ? cand va fii urmatorul update de pr ?:)
Cui ii pasa?
Probabil pe vanzatorii de linkuri ii intereseaza mai mult.
kissid,la intrebarea asta iti poate raspunde Google.
Eu nu cred ca mai vine update de PR.
Atunci o sa fie scos, nu poate ramane neactualizat. Mi-ar parea rau sa il scoata.
Pai nu e normal sa il tina. Daca am PR 5 si peste 2 luni ar trebui sa afiseze PR3 nu ar fi corect.Posibil sa il updateze de 1-2 ori pe an :)
E o ineptie sa nu mai vina... parerea mea. Ori il scoate, ori il updateaza ocazional... pt ca asa... toate site-urile aparute dupa ultiml pr update vor fi privite cu scepticism de o gramada de "ne-initiati".
Eu cred ca o sa fie si probabil de asta sunt schimbari asa de mari in ultima perioada, google regleaza ceva la butoane
Se mai aude ceva? Am un site de cateva luni si niciodata nu a luat pagerank !
Cate linkuri ai cartre site?
E pe vine, stati linistiti. Cel mai probabil va fi un PR update in ultima zi a anului.
eu unul as fi bucuros sa fie si atunci , sunt curios cum se va descurca micul meu proiect
Ar fi interesant sa vina in ultima zi a anului... Sau in ianuarie macar. Daca as fi eu Google, l-as (PR) actualiza anual sau chiar bi-anual. Multa lume spun ca o sa renunte la el. Eu nu cred ca o sa renunte la PageRank pentru ca face parte din brandul Google...
Superfain.
"Eu nu cred ca o sa renunte la PageRank pentru ca face parte din brandul Google".
Ca il actualizeaza sau nu... e un brand care genereaza discutii, cautari, trafic... evident in defavoarea celorlalte motoare de cautare concurente ;)
Atat stiu ca PR-ul il primesti in functie de cate link-uri cu PR mai mare decat tine ai spre tine. Exista o anumita regula pentru a primi PR? De ex: Pentru X link-uri cu PR 3 spre tine ai PR Y? Nu de alta intreb, dar eu am in jur de 10.000 de link-uri spre un blog de pe site-uri cu PR 3-4(in medie) si ma tot gandesc la urmatorul update ce PR voi avea...
Am gasit aici cateva explicatii. Sper sa te ajute.
Daca mai posteaza cineva aici, pana nu se face EFECTIV un update, nu stiu ce fac.
Vei afla atunci. PR-ul se poate calcula, dar fara o precizie prea mare. Din experienta mea pot spune ca daca ai cateva linkuri PR4 + altele PR mai mic, atunci poti lua PR4. Oricum eu nu cred ca mai vine update :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai observat ca ~odata pe saptamana incepe o discutie noua aici ? :))
Din fericire, noi ca si comunitate am trecut de nivelul discutarii zilnice a update-ului de Pagerank. Daca se face un update, ok, inteleg, hai sa discutam, ce PR am eu, ce ai tu, ce s-a intamplat, penalizari, nu stiu ce.
Dar ca sa discutam teorii existentialiste despre cel mai idiot topic din SEO, este inutil.
Muta topicul in aria de filozofie
oare o sa mai vedem update de PR? chiar il asteptam pe vremuri.
felix, am auzit atat eu cat si tu probabil ca yahoo si bing si-au unit fortele desigur impotriva concurentei adica impotriva lui google.
Cum se zvoneste ca vor institui si un fel de pagerank propriu pentru fiecare pagina web indexata de Bing, am impresia ca google asteapta mai intai sa faca astia o miscare in privinta page-rankului pe care vor sa il instituie si abia apoi vor hotara ce va fi cu pagerank-ul oferit de google paginilor web indexate de motorul google.
Eu zic sa astepti mai intai sa vezi rezultatele asocierii dintre yahoo si bing abia apoi sa te astepti la miscari din partea google. :rolleyes:
a inceput! la comanda link: www...... imi apar link-uri mai noi.....deci a inceput update-ul la google!
bafta!
Acum PR-ul ii aduce lui Google multe dezavantaje: link-uri cumparate, webmasteri obsedati de el, etc.
Daca ar renunta brusc, ar fi o oarecare panica.
Asa nemaifacand update, lumea se obisnuieste treptat cu ideea.
Eu sunt un simpatizant al PR-ului. Dar astfel de posturi fals reinviate m-au facut in timp sa imi mai treaca din simpatie.
A observat cineva daca pe paginile interne s-a mai updatat PR?