Nu era fata. Ca o iertam daca era fata. Sa mai zic ce voia sa faca? Un site de torente..si se astepta la trafic la greu din google.... :)
Versiune printabilă
Nu era fata. Ca o iertam daca era fata. Sa mai zic ce voia sa faca? Un site de torente..si se astepta la trafic la greu din google.... :)
Pentru cine nu stie sa citeasca, partea cu blowjob era pentru cel din citatul de pe pagina respectiva.
Este grav cand unii se plictisesc sau nu gandesc, pentru ca nu au ce. Se simte cu musca pe caciula, cine trebuie.
S-a facut iar update la Page Rank, asa imi arata mie, Forumul Seopedia a scazut iar la 3. Voi ati observat schimbari?
Site-urile voastre au crescut la acest update sau au scazut.
PS: Pe http://www.prchecker.info nu imi arata schimbarile insa extensia pentru google chrome imi arata PR schimbat.
Am verificat mai multe site-uri si la majoriatea PR imi apare schimbat fata de cel de acum 2/3 zile.
este update, mi a scazut cateva siteuri minore si au luat PR 12 siteuri noi.
LAter: Este INCA update, verific vreo 40 de siteuri si inca isi schimba pr ul.
Si la Forumul Seopedia, imi apare ba PR 4, ba PR 3.
Si la mine sunt ceva schimbari. Pana acum in bine.
tot la alea care l-a dat si dupa le-a luat se joaca, asa pe fuga ca nu am stat sa verific 50 de bucati :))
Ciudat, și la mine sunt câteva schimbări. Unele articole au PR 1 ba 0, dar indexul și categoriile tot 0 au. Altul are PR1 pe 2-3 categorii dar 0 pe index.
Poate ca o sa incepem sa observam update de PR odata la o saptamana :)
Interesante miscari face domnu google, nu ma asteptam asa repede la un update
Eu tocmai am scazut de la PR4 la PR3 pe unul di site-uri :((
Eu am luat pr 3 la o pagina secundara ce are o saptamana, foarte interesant (are doar link de pe main page care are tot pr 3)
Se pare ca este intr-adevar update.
Si eu am luat PR1 la un site cu 4 articole si cateva link-uri, majoritatea nofollow.
Confirm a fost un update major, toate site-urile s-au updatat la PR , am luat PR pe 10 site-uri noi .
Si mie mi s-a marit pagerank-ul la un site de care ma ocup pentru promovare, de la prage rank 3 la page rank 4...
Si eu am crescut de la PR0 la PR2 pe un site.
Sunt modificari. Probabil dupa acel update unde probabil s-au strecurat ceva erori. Prea au fost cresteri mari de PR. Acum probabil incearca sa remedieze. La mine le-a pus aproximativ asa cum era inainte de primul update. Au fost cresteri mari atunci si usor usor le-a adus unde erau. :)
Si eu am trecut pe pr3 de la pr0 pe un blog pe care nu prea l-am promovat/ scris articole.
Din nou ieri a fost update la Page Rank.
Eu personal nu mai inteleg nimic. Aproape un an nu au facut nici un update si acum 3 intr-o luna.
La ce sa ne asteptam?
PS stiti ce e ciudat , de cand s-a lansat Google Panda ?
Am un autoblog ( deci duplicate clar) mi-a dat Pr 2 fara sa fii lucrat nimic la capitolul backlinkuri. Ce ziceti de asta?
In primul rand zic sa folosesti functia search inainte de a deschide un thread nou. Se tot discuta despre acest nou update si sincer sunt intoxicat de subiectul acesta. Nu inteleg de ce naiba PR-ul este un must pentru majoritatea webmasterilor.
Scuze de off topic.
Edit : Merci Cristina pentru ca ai comasat threadurile.
Pe site-ul personal de vanzari am ajuns de la PR0 la PR3 in 2 luni. Sa vad daca reusesc sa-l mentin asa.
Apropo, mai are importanta asa mare PR-ul?
Si eu am urcat de la page rank 1 la page rank 3 , dupa o campanie seo ( directoare , link`uri cumparate )
Imbucurator si pentru mine ! Am urcat de la Page Rank 0, direct la 6. Site-uri din domeniul meu de activitate nu prea au PR mare si asta ma ingrijoreaza, nu stiu daca se va mentine, oricum, pentru un site proaspat este un inceput promitator, chiar daca va scade la PR 2-3.
Se pare ca in decurs de o luna si ceva, PR a tot jonglat, la primul update de la 0 -> 2, iar acum cateva zile de la 2 -> 3.
Care sa fie cauza? Din cate se pare pe viitor o sa se faca PR update mai des...
A lot of new sites ( 1-2 months old ) received PR up to 4. Then after two weeks all their PR was gone. There are definetely some changes in PR algorhytm in Google. I have monitored it in several different countries.
pe cand un nou update? la inceput de septembrie? :)
felicitari, esti un geniu in materie. am postat sub forma de intrebare, ca urmare a deselor modificari din ultima vreme.
p.s: postarea ta, mai degraba, intra la categoria mentionata. multumesc de bad report. :)
p.s2: puteti sterge ambele mesaje. chiar va rog.
revin cu inca o postare "offtopic": s-a updatat pagerankul? eu am pe blog 3 in loc de 4, un lucru cu care m-am obisnuit in ultima vreme. la urmatorul update voi avea 4, nu am nicio emotie :). la voi nimic? :)
@misticalriver - nici o schimbare la mine, am verificat 5 bloguri
Ce se intampla cu google pr? nu-mi afiseaza la nici un site..
probabil au ei o problema.
O sa o remedieze in curnad, imediat ce isi dau seama ca ea exista.
si la mine la fel. e o problema ... sau poate ca se pregatesc de un nou update. doamne ajuta :)
La mine arata normal si in plus nu vad nici o modificare de pr la nici un site.
Am deschis cu IE, nu apare nici o problema la toolbar.
La mine la unele site-uri arata (eronat cred) N/R. In rest e la fel. E ori un nou update, ori vreo eroare de-a lor.
tot nu inteleg ceva . Acum cateva zile am primit un update de pagerank la 3 profile de youtube. Doua au PR3 iar unul PR2, initial avand PR0. De ce profilele de youtube au facut update asa pe neasteptate iar site-urile n-au patit nimica ? Multumesc.:|