Si eu am avut acum cateva zile schimbare pe un site, de la PR 2 la PR 3.
Versiune printabilă
Si eu am avut acum cateva zile schimbare pe un site, de la PR 2 la PR 3.
Eu am primti pagerank 1 , pe 4 site-uri dar ciudat ca eu nu am promovat acele site-uri
Nu e nici un update in desfasurare acum, chill out, probabil mici corectii dar nimic mai mult.
Am verificat peste 30 de domenii si nimic nou sub soare.
Mie mi-au scazut de la 3 la 0. Deci schimbari au avut loc :)
Cum se mai calculeaza PR-ul? Care mai sunt factorii care conteaza? Inainte stiu ca era numarul si valoarea backlinkurilor, acum par sa fie alte criterii. A aflat cineva care?
Nu sa facut nici un update de PR si deci esti off topic, ai -1 de la mine
ciudat . de azi la un subdomeniu am primit de la PR2 la PR3 .
E posibil sa fi fost tu penalizat cu acel site...
Da, mai mai mult ca sigur asta s-a intamplat, dar chiar nu am habar de ce. Incep sa fiu alergic la "regulile" Google-ului. Stai in banca ta, da-ti iei palme.
Ma rog, e de prost gust oricum atunci cand se intampla corectii inutile.
Mai copii nu va mai chinuiti atat cu PR-ul, ca e mare ca e mic nu are nici o legatura cu traficul unui site.
Iar din cate stim traficul aduce banutii, nu PR-ul. PR poate aduce banuti doar daca vinzi link-uri iar aceasta practica este pasibila de penalizare oricand, deci nu e bine sa te bazezi pe ea.
In concluzie, nu va stresati daca PR urca sau coboara, daca nu faci prostii, urci treptat in valoare, atat la trafic cat si la PR.
Stiu lucrul asta. Imi spuneam doar parerea.
pai si care mai e rostul lui atunci ?
Pentru site-urile noi eu cred ca are inca o influenta care merita luata in calcul.
Sa nu uitam subiectul acestui topic!on: pana acum nici vorba de pr update doar mici corectii, cand va fii update aici veti afla prima data.Citat:
Google Page Rank update
Eu zic ca prea aveti ochelari de cal, oricum au fost miscari, am observat pagini fara multe linkuri externe importante care au luat PR iar alte pagini/site-uri cu backlinkuri multe si bune care au PR mic, ceea ce ma duce la ideea ca nu mai sunt aceleasi criterii de calculare a PR-ului in care backlinkurile erau "miezu". Dar daca voi ziceti ca e mai interesant sa ne laudam sau sa ne plangem cand ne creste/scade PR-ul si atat, orice altceva fiind offtopic, nu pot decat sa va citesc discutiile de pe margine, nu vreau sau fiu offtopic.:rolleyes:
Am observat si eu corectii de PR la 2 bloguri pe care comentez frecvent: de la 3 la 4, si de la 4 la 5.
In fine, vad ca nu are asa mare importanta. Pe nisa mea, sunt multi in prima pagina cu PR1, fata de PR3-ul meu si pozitionarea in a 2a pagina.
probabil o penalizare sau o corectie. nu observ o modificare de pr. e destul de greu sa fie update de pr si sa iti scada toate site-urile la 0.
Acum pe bune, incetam si noi cu postarile astea care nu au legatura directa cu un UPDATE??? S-a scris ca exista corectii din partea Google. As vrea ca acest topic sa nu fie umplut cu postari offtopic. Eu, ca si alti membri ai forumului intram aici cand vedem ca se posteaza cu gandul ca e un UPDATE insa ajungem sa citim ca site-ul meu X a scazut de la PR10 la PR0, wooow, ce ma fac? Chill out! Ia o pastila, ceva si stai calm.
De acord. +1 de la mine pt propunerea lui Dragos
PR Updateeee
Cresteri sau scaderi la voi?
Da, a fost update. Am primit -1 la un blog. Adica am ramas cu PR 1.
LE: PR 2 de la 0 la un alt blog si PR 1 de la 0 la un alt blog :D
Mda ... Spre fericirea multora se pare ca se desfasoara un nou update :D
Am avut ceva cresteri de la 0->4 , de la 0->3, de la 0->2 , precum si o scadere la un site de care nu m-am mai ocupat.
Personal cel mai mult ma intereseaza daca vom avea si modificari in serp. Daca nu... aceste cresteri de pr ... pentru mine sunt useless
La mine a ramas cam la fel. Ma bucur ca un blog pe .com a trecut de la 2 la 4.
si eu am scaderi de page rank si surpinzator pierd si prima pozite in serp pe o cautare importanta
Este in curs de actualizare ...
Confirm.
Un site de afiliere a crescut la pr 3 de la 0 + update in SERPS(pozitia a 3-a dupa keyword-ul principal)
Un site de stiri sportive a crescut la 2 de la 1.
Un site de tech a primit PR 1.
So far, so good.
Sa speram ca nu o sa urmeze nicio corectie.
DA, e update :) Mi-am primit niste pr6:)) Sper sa ramana!
sa ma laud si eu cu un PR6 :P
Felicitari!
Pr update, pana acum la jumate din site-uri.
Prima pagina pr 2
celalalte pagini de la 0 la 3 :)
Eu nu vad nici macar o modificare la site-urile mele pana acuma.
Multe creşteri la mine! :-)
Foarte dubios PR updateul asta. Un site de peste un an vechime imi scade de la 2 la 1 si altul care a fost indexat in urma cu doar o luna urca de la 0 la 2... Eu nu pricep ce se intampla. Din fericire PR mai conteaza doar la vanzarea linkurilor...