Intradevar pagerank-ul sa updatat si google a fost mai darnic de data aceasta. La site-urile mele am primit cu cate 1 punct in plus. Google a inceput sa updateze pagerankurile din ce in ce mai des.
Versiune printabilă
Intradevar pagerank-ul sa updatat si google a fost mai darnic de data aceasta. La site-urile mele am primit cu cate 1 punct in plus. Google a inceput sa updateze pagerankurile din ce in ce mai des.
A trecut 1 luna de la ultimul update si foarte ciudat, nu a mai fost rectificare. E de bine? E de rau?
Sincer, ultimul PR update a fost o aberatie. Pr 4-5 pe site-uri fara nici o valoare! Daca nu apare nici o rectificare, cel putin vizibila, atunci "vanzarea" de link-uri in functie de PR devine o mica "teapa".
E o mica teapa de mult timp, acum doar incep toti sa realizeze asta, iar G nici macar nu se mai streseaza in vreun fel...
Asa cum am scris si in Google PageRank Update 2012, perioadele in care sunt asteptate updateurile pentru anul asta sunt:
Google PageRank Update Ianuarie 2012
Perioada asteptata: 30 ianuarie 2012 – 2 februarie 2012
Google PageRank Update Iunie 2012
Perioada asteptata: 30 iunie – 2 iulie 2012
Google PageRank Update Octombrie 2012
Perioada asteptata: 30 septembrie – 2 octombrie 2012
Google PageRank Update Decembrie 2012
Perioada asteptata: 31 decembrie – 3 ianuarie 2012
Va reamintesc ca pentru anii trecuti au fost:
- 2008 - 4-5 updateuri
- 2009 - 4-5 updateuri
- 2010 - doar un update
- 2011 - 4-5 updateuri
Astept cu nerabdare update-ul de page rank din 2012, sper sa nu ma dezamageasca :) e bine ca ne-ai dat perioadele sa stim cand sa il asteptam. Mersi.
si eu sper acelasi lucru...:) si totodata sper sa fie in data specificata mai sus..:D
Domnilor, gata cu offtopicul pe threadul acesta, caci pe urma iar va plangeti ca primiti negative nemeritate
La mine au inceput deja update-urile si e ciudat ca pare cam devreme fata de perioadele asteptate. Am prins ceva PR la 2 site-uri insa la altele am scazut, Google si-a impus niste rezolutii severe pentru 2012 :). Insa, sunt singur ca sunt doar niste fluctuatii pana cand se vor stabili lucrurile.
La mine nici o schimbare... si am verificat zeci de site-uri, nici plusuri nici minusuri...
nici o schimbare, am verificat peste 15 domenii...
Nici la mine.
In concluzie nu este nici un update de PR.
nici o schimbare , toate domeniile mele sunt la fel
Guys, ce ar fi ca toti membrii activi sa confirmam faptul ca nu este update? Am umple threadul cu cateva sute de comentarii inutile. Daca nu ati fi membri relativ vechi, as zice ca sunteti la vanatoare de posturi. Asa... care e scuza voastra? Haideti sa pastram threadul curat, si sa ne dam cu parerea atunci cand va fi cu adevarat update.
Roby, eu nu sunt la vanatoare de posturi :) .. dar la mine a fost o schimbare ieri : am capatat PR0 .. de la PR3 .. deci ceva s-a intamplat ..
Si la mine s-a dus unul de la 4 la 2. :(
1 - Probabil ca aceasta "vanatoare" (sau nu) a inceput de la mine, care am trecut niste DATE POSIBILE. Mentionez acum, explicit, ca e PROBABIL ca in acele perioade sa fie ceva schimbari. Nu garanteaza nimeni ca vor fi updateuri atunci. Totul este pe baza statisticilor, pe baza updateurilor anterioare. Asadar, cand vom vedea schimbari la 7 siteuri din 10 (si stim ca am lucrat pt ele), atunci s-a intamplat "minunea".
2 - Si la mine a fost 1 schimbare (1 scadere). Insa dupa proverbul "cu o floare nu se face primavara" - nu am postat aici, chiar daca am vazut ceva. Inca sunt sceptic in privinta schimbarii respective (sunt mai multi factori in privinta acelei schimbari, prea apropiati ca timp, fara sa-i pot delimita bine), asa ca deocamdata raman in pozitia de asteptare.
3 - Daca imi aduc bine aminte, la ultimul update s-au dat PR-uri din belsug, de parca era campanie electorala. S-a asteptat o corectie care ... a corectat sau nu. Asa ca mi s-ar parea justificat acum ca Google sa revina la niste valori apropiate de adevar, adica sa se vada unele scaderi, in unele cazuri, sau cresteri firave. Parerea mea.
Nu aveam de unde sa stiu ca au sa mai scrie inca 2 - 3 persoane dupa mine. Mesajul meu a fost de informare, nu sunt in cautare de post-uri. Vezi daca am postat aiurea pe forum, apoi vino cu afirmatii de genu.
Si acum referitor la cei doi care au dat negative, aveti probleme, tratati-va.
Stiu ce ai scris (Daca nu ati fi membri relativ vechi, as zice ca sunteti la vanatoare de posturi.). Nu trebuie nici s-aduci in discutie asa ceva pentru ca (eu unul) n-am fost/nu sunt in cautare de nimic :).
Cum am spus, mesaj de informare si atat. Aici am incheiat ca acum chiar se umple aiurea topic-ul.Citat:
Asa... care e scuza voastra?
E greu de crezut ca un Ambasador poate crede ca userii vechi de pe forum pot fi inca la vanatoare de posturi.
Eu cred ca posturile date de noi, dupa cel care anunta un update de PR au fost utile. Explicatie: cei care au citit ulterior nu au mai fost nevoiti sa faca verificari la n site-uri proprii sa vada daca a fost sau nu un update. Gandestete cum era daca cineva zicea ca a fost update de PR si nimeni nu ar fi infirmat sau confirmat... rezultatul ar fi fost ca toti membrii care urmaresc acest topic sa isi verifice site-urile.
Oricum avand in vedere ca ai primit 4 aprecieri la comentariul tau, iar noi cei care am postat inaintea ta, multe cu minus, consider ca majoritatea userilor de aici iti dau tie dreptate si ca atare eu nu o sa mai comentez pe acest topic. Deja treba cu reputatia a devenit o manie :) asa ca sariti cu bad reputation pe mine. E superoferta ;)
O zi buna.
O intrebare pentru experti, ca sa nu mai deschid alt topic ; credeti ca la urmatorul Update la PR care va fi din cate am inteles in perioada 30 ianuarie 2012 – 2 februarie 2012 site-ul www(.)alex parvu(.)info va pastra PR 1 ?
alexandru, expertii nu isi bat capul cu ce PR vor avea. Asta odata, apoi, datele alea sunt pur fanteziste, nu isi face google programare cand si cum face modificarile, mai mult de atat, oricum nu le face publice.
Eu cred ca ar trebui sa multumesti divinitatii daca va pastra PR1, avand in vedere ca ai pe el maxim 5 articole. :D
Daca cineva mai posteaza pe acest thread pana in momentul in care are loc efectiv un update de PR, se lasa cu avertisment !
Nu ne intereseaza ce PR va doriti voi sa aveti, estimari fanteziste sau presupuse date ale viitoarelor updateuri. Multumesc pentru intelegere !
Avem update, cel putin la mine a fost....
Ciudat, la mine absolut nici o modificare, mai poate confirma cineva?
la mine a fost insa nu stiu cand. ieri sau marti am intrat pe un blog uitat de vreo 3,4 luni (adica nu am postat pe el, dar am mai intrat sa vad traficul) si am vazut cam am pr 1, desi aveam 0 inainte.
LE: intradevar alt site uitat (ultimul post in mai) a luat tot pr1. nu stiu cand...
68 de siteuri fara nici o modificare.
Google Pagerank Update January 2012 Last Google PageRank Update,PR Update or Pagerank Update confirmed on
Google PageRank Update January 2012 (Google PageRank update schedule)
Pe FB PR e 0? :D
P.S.: cine mi-a dat rating negativ pentru postul de azi de pe acest subiect, e un nesimtit....
Si eu am primit 1 pentru blaturi.info, care avea 0 pana acum:)
OFF: PageRank: N/A
ON: Alarma falsa.
LE: E ciudat totusi, in mare, nu s-a produs nicio schimbare la mine, dar un blog de-al meu ce avea N/A, acum are PR0.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A dat rateuri o extensie de la Google Chrome si se pare ca blaturi.info are PR1, iar blog-ul cu N/A, tot N/A are. Cei doi care au dat negativ, ofer produse naturiste pentru tulburari psihice.