Azi am primit pagerank :) era 0 acum e 1 :) a mai primit cineva ???
Versiune printabilă
Azi am primit pagerank :) era 0 acum e 1 :) a mai primit cineva ???
Pai numarul de linkuri spre tine nu e batut in cuie, si iti pot disparea tot timpul linkuri peste noapte. Tu depinzi de linkurile care le ai spre tine, dar si de linkurile care sunt spre site-urile care au linkuri spre tine, si asa mai departe.
Daca pica un site cu care tu nu ai nicio treaba, dar care iti sustine unele din site-urile importante care iti aduc linkuri, in mod sigur si tu ai de suferit, practic fara sa ai ce face.
Formula poate fi ea logica, dar parametri depind de foarte multi factori, si valorile se pot schimba in sus sau in jos fara sa ai tu nici cea mai mica influenta.
Cel putin asa vad eu lucururile, dar mi se pare logic sa fie asa.
da, am "primit" de la 4 la 2 ...sau am dat.... :))
de ce pagerankul poate sa scada ?
din cauza backlinks ???
se discuta aici despre asta.
Felicitari! Si cu ce te ajuta?
Eu am page rank 0 de ceva vreme si sunt pe prima pagina, in fata a o grama da cu pr 2-4.
Nu fi rau :) Se vede ca e la inceput, si atunci page rank-ul oarecum iti confirma ca munca de pana atunci nu a fost in zadar fiind unul din primele rezultate practic. La inceput mai repede iei un PR 1 decat sa atingi prima pagina in google in cele mai multe cazuri, si cred ca e un lucru care te motiveaza sa mergi mai departe si iti arata ca nu bati pasul pe loc.
Aia "2 cents" ai mei ! Don't shoot.
Nu sunt rau, doar intreb.. pentru ca nu inteleg, cu ce te ajuta? Prin absurd aveai 5 in loc de 1... asa si? La ce bun daca nu esti in serps pe cuvintele care trebuie? ... care-i jmekeria cu PR-ul? Mai cumpara cineva linkuri? inca? :)) In fine.. Cum am spus, succes si cand ajungi la 5 sa ne spui... :)
Nu activezi pe Digital Point? Acolo, desi e un market place destul de bogat, majoritatea parca doar de PR au auzit :)) Sau cel putin asa reiese din cerintele lor . "WTB links, min PR X" sau "I'm not interested because you don't have PR" is cele mai dese fraze pe care cred ca le vad.
inseamna ca toti au primit update la pagerank ???
Am inteles ca se face o data la 3 luni update.
Nu se face regulat, dar intervalul de timp in care se face update-ul este de aprox 3-4 luni in ultima vreme.
Update-ul se face o singura data pentru fiecare site din indexul google, dar mai pot aparea modificari/corectari/penalizari in alte zile decat strict perioada update-ului.
La mine, de la PR 2 am ajuns la PR 1, desi majoritatea tool-urilor "future pagerank" imi spuneau ca o sa am 3 sau 4.
Si de la PR 1 la 0. Numai scaderi :(. Sper sa se mai schimbe ceva saptamana asta...
Future page rank sunt o gluma buna :)) Din cate stiu eu au algoritm propriu si chiar se si specifica asta pe site-uri.
Pai pentru ei PR-ul nu e altceva decat o metoda de a face bani. Nu tine de SEO, nici de Google, nici de nimic.
Oamenii doar fac bani vanzand link-uri pe site-urile cu PR. In concluzie, rankings-urile sint neimportante.
Oricum, a vinde PR nu inseamna a face SEO. :) Dar e un mod de a face bani online.
Pai ce ti-a crescut ? (doar veniturile e vag :) ). Ti-a crscut in plus CTR-ul? eCPM-ul? Afisarile?
Poate o data cu pr-update-ul ai urcat si in SERPs pe anumite kw-uri si primesti mai mult vizitatori. Oricum, nu cred ca are aboslut nicio legatura cu faptul ca ti-a crescut PR-ul ci e doar coincidenta.
S-a terminat updateul?
Pentru ca nu mai vad rezultate diferite in datacentere diferite.
Am un rezultat extrem care nu vreau sa il public pana nu sunt sigur ca e si rezultatul final.
@Augustinse pare ca da, si la mine mai oscila ieri, intre www si fara, acum vad ca e fixat pe amandoua e la fel. Sper sa fie ca si la mine e de bine :), da-ne si noua rezultatul extremCitat:
S-a terminat updateul?
cel mai nasol update de PR din ultimul an. astia mereu schimba algoritmii si noi mereu trebuie sa ne prindem cum si ce fel
:))))))))))
tare.
Parerea mea este ca acest update a fost cel mai sinistru update din ultimul timp. Nu am facut nimic de vreo 2 lunii de zile la o tentativa de blog cu toate acestea el a urcat la un neverosibil PR4.
Habar n-am ce formula de calcul se foloseste dar sunt absolut sigur ca n-are legatura cu scrierea articolelor pe sait.
zilele trecute la unul din siteuri am avut de la 0 la 2, iar azi de la 2 la 4. deci inca nu sa terminat.
la voi se mai simt modificari?
Am prins PR2 la site-ul meu (are abia 2 luni vechime), insa asta e mai putin important. Lucrul care m-a intrigat a fost ca am obtinut imediat o pozitie in prima pagina (locul 6) pt un cuvant-cheie vizat (in primele saptamani), cu putin content si linkuri 0. Apoi site-ul a cazut in paginile 2-3 pt acelasi cuvant-cheie, dupa ce am mai facut rost de linkuri (naturale, social media si foarte putine directoare) si am mai pus content (este vorba de un blog). La fel s-a intamplat si cu un cuvant-cheie mai important, de care speram sa ma apropii. La alte expresii sunt in prima pagina sau chiar pe locul 1, dar pe mine ma intereseaza cele doua de mai sus.
Deci nu ma incalzeste cu nimic un PR2, ma preocupa mai mult TrustRank-ul, Bounce Rate-ul si pozitia in SERPs.
da, ca de obicei, site-ul in care pun cel mai mult suflet si care sincer, are continut de calitate scade cate un PR , de la 4 la 3, de la 3 la 2 si cum daca am obtinut linkuri naturale cu carul, si pe pagini cu PR mare/mic, tot ce vor ei.
Nu ca tinta mea este PR, tinta mi-e SERP-ul unde stau bine, dar totusi, PR asta nu ar trebui sa tina de linkuri ? Daca obtin linkuri care ma ajuta in SERP de ce nu ar creste si PR?
Eu am primit un PR3, pentru blogul meu, de la 0. Domeniu cumparat in ianuarie. Cred ca e binisor, nu?
La siteurile mele, PR a ramas constant la unele PR 2, PR3 si o singura schimbare de la PR3 la PR4.
Pentru un domeniu nou, google acorda usor pr3 ( am primit pr3 pentru un site de o luna cu 1 singur backlink ).. mai greu o sa fie sa-l pastrezi la urmatorul update.
La blogul de pe blogspot a ramas PR3. Sper sa mentin si sa chiar sa ridic PR-ul la sanecitim.ro. Dupa cum spui tu Zone, se merge pe principiul ajungi usor in varf, mai greu e sa te mentii:)
Din cate am observat, nu numai pe aici ... update`u asta mai mult a luat PR decat a dat ... dar asta este ... atata timp cat pozitiile nu sunt afectate ... nu e prea mare problema :)
Pe subdomeniul meu de la pr 1 am ajuns la pr 2 asta in conditiile in care acum cateva saptamani eram in perioada de penalizare si aveam cam 15 linkuri din directoare.Acum cu pr2 am 3 linkuri din directoare si doua linkuri de pe un blog.
o scadere si pentru mine de la PR3 la PR2...:(
pr-ul meu este constant .. si acum si data trecuta am ramas la pr2 ..
backlinkurile mi-au crescut cu vreo 80.. so nici o schimbare majora de algoritmi cum zic unii dintre voi. Probabil mai tre sa invatati seo :))