Hai sa iti explic, ca sa intelegi de ce unii dintre noi (sau poate sunt singurul din lume?) ne punem adresele de e-mail pe site-urile proprii. Fii atent: (urmeaza o cugetare adanca):
ca sa.... NE CONTACTEZE CLIENTII!
Te-ai prins? De aia am adresa pe site. Ca sa imi castig existenta. De aia apar in paginiaurii, listafirme si zeci de cataloage.
Fii sigur ca NU apar ca sa imi dai TU oferta ta, fiindca NU MA INTERESEAZA. Tu zici ca ma intereseaza. Te asigur ca nu. Stii de ce? Daca ma interesa, te cautam eu.
Da, stiu, chestiile de mai sus sunt anti-teorii de vanzari anti- si anti-, sunt un limitat si demodat, nu am viziune s.a.m.d.
Dar eu de aia am facut publica adresa mea. Ca sa ma gasesti, daca ai nevoie de mine. Tu insa iti permiti sa ma contactezi, fara legatura cu scopul pentru care mi-am facut publice datele, desi legea zice ca nu ai voie direct, mai intai trebuie sa ceri voie ca sa imi spui ceva care nu ma intereseaza. Stii de ce trebuie sa imi ceri voie? Aia care au facut legea au gandit ca si mine. Nu stii daca ma intereseaza, cel mai probabil ca nu si tu trebuie sa te asiguri mai intai ca ma interesea. Nu o faci, apoi te miri ca te parasc pe la spamcop, abuse . ro si peste tot?
Ai inteles de ce nu pun bifa aia in programul de e-mail?
Fiindca exista unii pe care nu ii cunosc si imi scriu ca sa imi ceara sa lucrez pentru ei. Caci ei sunt de "moda veche" si inteleg de ce am datele publice; ei au nevoie de ceva si deci se intereseaza cine ofera.
(Iti dai seama ce prostii sustin eu aici, critic tot sistemul de marketing direct, incerc sa dau eu de pamant, un bladhaund anonim pe un forum anonim, cu stalpii capitalismului; stii ce? eu practic un alt fel de capitalism; platesc - reclame, bannere - sau muncesc - optimizare
seo - pentru ca sa imi promovez serviciile.)
Si da, ma plang pe aici fiindca unii pe care de asemenea nu ii cunosc, incearca sa imi vanda chestiile lor, desi nu ma intereseaza, si ma obliga sa citesc reclama lor, desi eu nu vreau.
Si culmea tupeului, ma contacteaza
pe adresa unde se subintelege ca daca imi scrii, trebuie sa te pregatesti sa imi dai bani, nu invers.
Stai linistit, nu sunt singurul care gandesc asa. Majoritatea de aici gandeste astfel.
Adresa aia publica e ca sa trimiti
cereri de oferta si nu oferte. Am si una pe care poti trimite oferte. Uite: /dev/null
Acum ai inteles? Sunt nervos fiindca incalci regula jocului.
P.S.: "Tu" nu esti tu asta de aici, "tu" esti spamerul de pretutindeni care se face ca nu pricepe.