Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Incepe iar porcaria cu Internetics

Afișare hibrid

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dever Vezi Post
    Am observat asta, o initiativa buna ... apropo: 50 RON + TVA = 69
    Ma gandesc serios sa fac un experiment de 69 de RON.
    50 ron + tva (19%) = 59.5 no offence (sper sa nu mi se i-a in nume de rau)

legat de internetics nu am de gand sa comentez nimic.
    Ultima modificare făcută de memelea; 5th September 2007 la 14:08.

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    44
    Posturi
    378
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de memelea Vezi Post
    50 ron + tva (19%) = 59.5 no offence (sper sa nu mi se i-a in nume de rau)

legat de internetics nu am de gand sa comentez nimic.
    aoleu ... neatentia si oboseala isi spun cuvantul (Dever isi trage o palma si fuge la colt rusinat de propria duda )

Tind sa ii dau dreptate lui Serban apropo de atragerea blogurilor, mai putin partea de "ce poti cota la un blog" (sunt bloguri ce e drept mai rare care au script propriu si/sau template propriu - eu unul nu ma incadrez in niciuna din categorii)
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

serban este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th February 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    133
    Putere Rep
    37

Thumbs down re: blogs

Citat Postat în original de FireEyes Vezi Post
    Poate ca ai si tu dreptate Dever.

Cred ca totusi anul asta vom avea multi bloggeri inscrisi avand in vedere ca taxa de participare pentru ei este redusa (50 RON).
    exact ceea ce ziceam, nu e un festival al webdesign-ului, este un festival al promovarii pe cercuri de interese. practic un juriu ce poate cota la un blog? scriptul? codul html? NU, in schimb sunt interesati sa atraga blogeri, ca sa scrie acestia despre eveniment + firma organizatoare + firmele castigatoare + clientii lor => reclama moka

in loc sa incurajeze inscrierea de lucrari web de calitate, la ei pe site mai mult vad chestii legate de bloguri si adversiting.
    Serban Ghita - my website

miller este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    2nd February 2006
    Posturi
    65
    Putere Rep
    38

Implicit

Este tragic cand nici macar micile comunitati nu sunt in stare sa-si impuna parerea. Breasla web designerilor este mult mai mica decat alte bresle din romania (avocatii, notarii, contabiliii, jurnalistii). Un proiect care 3 ani la rand ne dezamageste ar trebui sa pice ca un avion caruia i-a explodat motorul. Ne bucuram sa participam la un concurs doar de dragul de a ne vedea pe o pagina de participanti in speranta unui improbabil loc printre finalisti. Ne incapatanam sa ne inscriem cu aceeasi forta cu care organizatorii se incapataneaza sa nu tina cont de parerile noastre.
    Va intreb pe voi, cei care aveti de gand sa participati... ati auzit de cuvintele "boicot" sau "greva"? Poate nu aveti cunostinta de aceste concepte. Sunteti ca acei parinti care isi trimit copii la Neverland desi Michael Jackson a fost acuzat de comportament indecent doar pentru ca acesta n-a fost si condamna si pentru ca primesc niste avantaje materiale. Prin inscrierile voastre perpetuati gandirea capitalismului de jungla: "are balta peste". Mesajul vostru transcede chiar Interneticsul si arata ca omul poate fi scuipat in fata daca i se gadila putin orgoliul si arata "patronilor" ca oricat de buni vor fi cei din linia intai daca se vor decide sa renunte vor fi tot timpul oameni care vor accepta sa le ia locul si sa se lase calcati in picioare.
    Am terminat cu razboaiele din antichitate si evul mediu dar am uitat ce-i sacrificiul de sine, sau macar renuntarea la o efemer moment de infatuare. Nu mai e nevoie sa luptam pentru apararea granitelor tarii pentru a obtine cativa ani de pace, dar nici nu suntem in stare sa luptam pentru interesele personale pe termen lung.
    Ati incercat sa va imaginati ce s-ar intampla daca nu participati? Cat de mult v-ar scade respectul de sine pentru ca nu sunteti prezenti pe o pagina in care se afla doar prietenii organizatorilor? Clienti, prietenii vostri ar inceta sa va aprecieze munca?
    Cum ar fi insa sa vezi la televizor stiri de genul "Internetics 2007: fiasco total; comunitatea developerilor web a luat atitudine; organizatorii nu au raspuns doleantelor acestora"? Nu te-ai simti putin ca un erou de la www.thermopylae.ro, ca un mic Neo care a reusit sa iasa din matrice si sa invinga sistemul?

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    374
    Putere Rep
    39

Implicit

miller, frumos discursul, insa vorbesti despre toata societatea romaneasca, nu numai despre webmasteri & related.

Nu cred ca se va lua atitudine, si nu pentru ca 'ar fi loc' pentru orice mizerie ci pentru ca nu intereseaza pe majoritatea.

Daca vreti un premiu, luati un Nobel sau participati la olimpiade, dar nu va asteptati sa fiti notati cum trebuie la un concurs de genul asta.. fie in Romania sau nu. E vorba de bani.. si pusi in balanta banii cantaresc mai mult decat obiectivitatea si etica din pacate.

So, stati chill ca daca intoarceti ochii de la asa o aberatie, incet inceteaza sa existe. In schimb, daca facem pe-a eroii de la Thermopylae, cu siguranta si Xerxes va deveni mai cunoscut.

Deci, ca sa revin.. Inter-ce ?

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    353
    Putere Rep
    37

Implicit

Mai fratilor... ma bag si eu ca musca'n lapte. Daca nu va place... dati ignore si cu asta basta.
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Cu banii aia pot face altceva ... nu sunt de acord cu PLATA pentru a participa la un concurs. ce platesc? Hosting-ul unui site fara trafic? "Munca" unor persoane care trebuie sa petreaca niste ore numai pentru a vedea ce si cum, ca oricum nu se omoara cu studiul amanuntit al paginilor. Pentru unii banii astia sunt host-ul pe jumate de an sau chiar un an .. chiar ne scot banii din casa?

Eu nu am dorit nici anul trecut sa particip. Nu doresc sa aud de ei. am castigat si eu cate un titlu, pe situri de specialitate, fara pile si relatii. Pur si simplu pe ce se vede, nu pe brand sau alte aberatii.

Nu doresc sa boicotez nimic. Doresc sa fiu lasata in pace cu tampeniile lor de newsletters si anunturile. NU MA INTERESEAZA. Se pare ca au insa o problema cu a baga la cap ca nu am nevoie de scrisorile lor. Si pot sa ma dezabonez de 1000 de ori, ca vor trimite cu acelasi tupeu anunturi pentru un concurs care pentru mine este falimentar din fasa

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

pai ala e concurs serios? nici situl nu e gata,au o groaza de pagini "in constructie". plus ca au si o taxa de participare destul de mare pentru nivelul preturilor din romania.
    deci ce e internetics? o adunatura de hoti care vor sa faca bani usor pe spatele altora ce isi bat capul zi de zi pentru a creea websituri interesante
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ce parere aveti despre Internetics-ul din acest an?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:55
  2. Uite ca incepe sa functioneze !
    De Seo_clean în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th May 2008, 17:10
  3. Internetics 2006. Premiul SEO and usability?
    De kevinro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th October 2006, 06:24
  4. Internetics.ro
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th February 2006, 00:39
  5. Cum incepe o zi frumoasa...
    De Razvan Pop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st March 2005, 10:19

Permisiuni postare