Am primit mailul de mai jos. Se doreste a fi un reply de la Mariana la Ionutz care vine la mine !!!!![]()
Ce sa fie ? ce sa fie ?
Daca nu este spam, atunci felicitari lui postari.ro pentru entuziasmul clientilor lor satisfacuti si gata sa-mi transmita si mie sentimentele lor printr-o formula de reply deadreptul miraculoasa.Re: Ia zi frumoaso ai gasit cumparator?
from mariana mari <marianamar33@googlemail.com>
reply-to marianamar33@googlemail.com
Buna Ionut,
Sper sa te intereseze saitu asta, l-am gasit in directorul de site-uri, eu aici am vandut masina.
Numarul 1 in Anunturi Online Gratuite postari.ro . Vrei sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi ceva? Cauti ceva anume si nu gasesti? Postari.ro este locul potrivit pentru tine. Noi va oferim anunturi online gratuite in toate domeniile. Anunturi imobiliare, Auto Moto, Electronice, Telefoane Mobile, Accesorii, Diverse, Matrimoniale si multe altele. Inregistrarea dureaza 20 de secunde si este gratuita.
La mare cum a fost? cred ca saptamana viitoare plec si eu cu Anca ca inte fete asa.
Pupici multi multi .....si mai vb...
.
Pa pa.
On 8/14/07, Ionut Marinescu<ionut_m@....> wrote:
Buna Mariana,
Ce faci frumoaso ai vandut masina? Eu acum am venit de la mare.
Cristi zicea ca si el e in cautari de garsoniera si nu gaseste pe unde sa ii zic sa caute? ca eu nu prea stiu pe unde sa intru pe net si de agentii e satul si ar vrea ceva de la particulari.
Astept email !
Papa!

Răspunde cu citat

. Cred ca romanul nostru a primit si el astfel de mesaje; nu e inventiv. Daca ma insel, astept sa ma contrazica Mariana.