Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Asta mod de promovare...

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

a l-am primit si eu mailul asta si mi se parea cunoscut nu stiam de unde dar citisem intai aici

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Oricum, la 30 de lei pe luna pentru gazduire se gasesc conturi de reseller. Trebuie sa fii trampit sa iei hosting asa de scump pentru un site cu 200 de vizitatori pe zi. Aici e de fapt magaria: astia nu au cum sa vanda decat prin spam asa rahaturi de servicii la aceste preturi astronomice.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Are cineva un header de la astia... ca prea seamana autorul acestor doua mesaje...

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

am primit si eu.
    directia -> Spam folder
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

unul-sau-una este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2007
    Vârstă
    55
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Exclamation

Ca sa lamurim pe toata lumea, creatori.net nu are nicio legatura cu spamul despre care se vorbeste.
    Va rugam insistent sa nu ne mai acuzati de ceva fara sa aveti o proba concreta.
    Verificati headerele, iar cand veti vedea in header cel mai mic indiciu care sa duca spre creatori.net abea atunci sa ne acuzati de ceva. Pana la proba contrarie, am fost si noi niste victime ca si cei de la smarty.ro Daca unii sunt atat de deranjati de un spam, sa il reclame la autoritatile potente de a rezova acest caz.

Atata timp cat nu am suparat pe nimeni, nu inteleg de ce ne mancati rahatul?
    Daca nu aveti cu cine sa va certati si cautati un razboi, ne puteti scrie la office si vom lua masurile de rigoare pentru a va calma.

Inteleg invidia unora, insa asta nu disculpa comportamentul vostru.

Care aveti ceva de comentat sau de obiectat, ne puteti scrie pe e-mail. insa nu ne mai barfiti pe la spate ca nu e frumos si va purtati exact ca niste fete de pe la shell ca sa nu zic mai urat.

Cu asta am incheiat subiectul creatori.net

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    38

Implicit

Headerele cerute.

1. Cel al lui tataraseni:
    From Elena Ivan Tue May 1 17:55:25 2007
    X-Apparently-To: ... via 209.191.85.3; Tue, 01 May 2007 17:55:24 -0700
    X-YahooFilteredBulk: 87.51.95.138
    X-Originating-IP: [87.51.95.138]
    Return-Path: <mychar78@yahoo.com>
    Authentication-Results: mta354.mail.mud.yahoo.com from=yahoo.com; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 87.51.95.138 (EHLO ttchome.dnsalias.net) (87.51.95.138) by mta354.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Tue, 01 May 2007 17:55:24 -0700
    Received: from User (www.pike.k12.al.us [207.157.12.68]) by ttchome.dnsalias.net (Postfix) with ESMTP id DD678618CA; Wed, 2 May 2007 02:55:15 +0200 (MEST)
    Reply-to: <mychar78@yahoo.com>
    From: Send an Instant Message "Elena Ivan" <mychar78@yahoo.com> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
    Subject: Re: Ai terminat site-ul?
    Date: Tue, 1 May 2007 19:55:25 -0500
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/html; charset="Windows-1251"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    X-Priority: 1
    X-MSMail-Priority: High
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
    Message-Id: <20070502005515.DD678618CA@ttchome.dnsalias.net>
    To:
    Content-Length: 1902
    2. Pentru cel pus de mine
    X-Apparently-To: ... via 209.191.85.9; Wed, 25 Apr 2007 20:26:52 -0700
    X-YahooFilteredBulk: 68.186.102.139
    X-Originating-IP: [68.186.102.139]
    Return-Path: <rfmlr@yahoo.com>
    Authentication-Results: mta116.mail.re3.yahoo.com from=yahoo.com; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 68.186.102.139 (EHLO wallace-e00ljgu) (68.186.102.139) by mta116.mail.re3.yahoo.com with SMTP; Wed, 25 Apr 2007 20:22:32 -0700
    Received: from User ([66.166.75.212]) by wallace-e00ljgu with Microsoft SMTPSVC(6.0.2600.1); Wed, 25 Apr 2007 15:38:30 -0700
    Reply-to: <rfmlr@yahoo.com>
    From: Send an Instant Message "Ramona Feraliu" <rfmlr@yahoo.com> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
    Subject: RE: O mai ai?
    Date: Wed, 25 Apr 2007 15:34:20 -0700
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="Windows-1251"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    X-Priority: 1
    X-MSMail-Priority: High
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
    Bcc:
    Return-Path: rfmlr@yahoo.com
    Message-ID: <WALLACE-E00LJGUq5pn0000027f@wallace-e00ljgu>
    X-OriginalArrivalTime: 25 Apr 2007 22:38:31.0138 (UTC) FILETIME=[73341C20:01C7878A]
    Content-Length: 616

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

unul-sau-una, nici nu stiu cui sa ma adresez. Nick name inteligent, nimic de comentant.
    Daca unii sunt atat de deranjati de un spam, sa il reclame la autoritatile potente de a rezova acest caz.
    Voi nu sinteti? Nu va deranjeaza ca se foloseste numele vostru in astfel de mailuri?

Atata timp cat nu am suparat pe nimeni, nu inteleg de ce ne mancati rahatul?
    Daca nu aveti cu cine sa va certati si cautati un razboi, ne puteti scrie la office si vom lua masurile de rigoare pentru a va calma.
    Sinteti siguri ca nu voi ati trimis mailurile? Dupa atitudinea asta ma cam indoiesc. Stiti...usa cortului demult a fost inlocuita cu ceva mai modern/actualizat. Masuri puteti lua la ce doriti...va putem da noi datele. Asta ca sa nu mai aveti mesajele astea smecheresti. Unele pot fi masurate in centimetri. 20cm.

Inteleg invidia unora, insa asta nu disculpa comportamentul vostru.
    Nu inteleg invidia voastra, insa asta nu va discupa comportamentul.
    Dumneavoastra cum ati fi reactionat in cazul in care ati fi primit un astfel de mail? Ah, da..ati fi inceput masuratorile...

Nu cred ca ar trebui sa aveti un astfel de comportament pe un forum in care oamenii au semnalat un email spam. Dumneavoastra ati fi putut linistiti sa dovediti ca nu e al dumneavoastra si ca nu va asociati cu astfel de mesaje.

Ati reusit sa creati o imagine buna firmei pe care pretindeti ca o reprezentati.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

unul-sau-una este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th May 2007
    Vârstă
    55
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Exclamation Nu avem ce sa dovedim. SE VEDE CLAR.

Nu avem ce sa dovedim.
    Se vede clar ca nu noi am trimis acele mesaje.
    mai sus, s-au postat 2 headere. Daca in acele headere se poate identifica vre-un IP din serverele creatori.net, aratati-mi unde, si maine creatori.net nu va mai exista.

Este ceva normal sa ne deranjeze foarte tare cand se trezeste unu sa scrie pe forumuri ca am trimis noi spam, fara sa ne consulte.

Nu, noi nu suntem organe competente de a lua masuri in privinta acelor e-mailuri. Normal ne deranjeaza imaginea dar nu avem cum sa ne aparam impotriva lor. Nu au nici-o treaba cu serverele noastre.

Am contactat Yahoo! si nu vor sa le stearga adresele de e-mail.
    mai mult ce am putea noi sa facem? pe cine sa dam in judecata? sau pe cine sa reclamam?
    Am trimis si noi la randul nostru o plangere pentru investigarea acestor mesaje.

Dar de la aceste mesaje si pana la amenintari ca ne da unu de aici din forum in judecata, este foarte aberant saltul.

In primul rand, pentru ce sa ne dea in judecata? Ca nu poate nimeni din lume sa controleze astfel de mesaje? Pei ma omule, inventeaza tu un sistem sa nu se mai poata faca chestii dinastea, si noi ti-l cumparam cu placere.

Dar sa vii cu niste headere care nu sunt nici macar aproape de cele ale serverelor noastre, si sa trimiti SMS-uri citez: SUNT PE URMELE TALE SI TE PASTE UN PROCES PENTRU DENIGRAREA LUI SMARTY WEB DIRECTOR SMARTY.RO" am incheiat citatul. care vine de la numarul de telefon: 0745-268-557.
    Scuzama domnule director dar esti cam tampit si cam pripit. Daca te dau banii afara din casa, nu ai decat sa incerci si acest lucru, insa te avertizez ca nu imi place sa fiu deranjat aiurea.

Si daca ajung intr-o sala de judecata, o sa am grija sa despagubesti si pentru distrugerea imaginii create cu acest subiect pe forum.

Din cauza ta firma noastra a pierdut 18 clienti care isi asteptau site-urile, si alti 15 clienti au renuntat la serviciile de gazduire pentru ca ai inceput sa imi contactezi clientii si sa ii ameninti ca ii dai in judecata pentru ca sunt gazduiti la mine pe server.

Asa lucruri nu se fac. indiferent de cat de deranjant ai fii, nu distrugi imaginea unei firme. Primul lucru care trebuia sa il faci era sa contactezi firma noastra ( ca slava domnului in pagina de contact ai si optiuni.) Spuneai punctul de vedere, si daca intelegeai ca nu avem niciun amestec era treaba ta. Dar tu neintelegand aceste chestii, cauti sa te razbuni pe cineva.

Nu sunt foarte bogat si nici foarte sarac. Dar duc lipsa de timp ca toti directorii de firme care prospera.

Daca tu imi furi acest timp printr-un proces, voi avea grija ca fiecare secunda sa imi fie platita.

Ai inceput sa vorbesti cu clientii mei despre faptul ca sunt hacker si ca am fost arestat pentru asta in urma cu cativa ani. Ai mintit clientii mei, ca toate serviciile ( incluziv domeniile ) pe care le ofer lor, sunt cumparate cu carti de credit furate de pe net de catre mine.

Iti dai seama cat haos ai cauzat in firma asta in ultimele zile?

Ti-am spus de nenumarate ori " ARATA-MI O DOVADA CA AU FOST TRIMISE ACELE MAILURI DE CATRE FIRMA NOASTRA".

Nu am primit niciuna. PENTRU CA NU AI, NU EXISTA DIN MOMENT CE NU NOI AM FACUT ACEST LUCRU.

REZUMAT:
    Concurenta ( nu stiu exact cine) s-a apucat sa trimita mailuri in care au inclus numele unuia dintre site-urile firmei mele "creatori.net".
    Ai primit acest e-mail si te-ai simtit jignit. Fapt pentru care ai inceput sa ma jignesti si pe mine, si firma mea, si site-ul firmei mele. Ai creat un subiect pe forum pentru a distruge imaginea firmei mele.

La cateva zile, patesti si tu acelasi lucru care l-am patit si eu. Ca sa nu iti strici imaginea, ai aruncat cu acuzatii tot in firma mea. Ca sa imi distrugi mie imaginea si mai tare.

A trecut si asta dar tu nu te-ai oprit. ai inceput sa imi contactezi clientii si sa le spui despre trecutul meu ( bineinteles care este interpretabil) si sa ii minti ca au primit servicii cumparate cu carti furate de pe net.

Dupa toate astea, nu ti-a ajuns si ai inceput sa trimiti amenintari ca ma dai in judecata ( desii nu poti sa probezi ca ti-as fi facut eu tie ceva). Totul este in capul tau si in capul oamenilor carora le-ai mai bagat subiectul asta.

Eu inteleg ca este dreptul tau sa crezi ce vrei, dar de la a crede si pana la a proba in instanta cea ce pretinzi tu, este un drum imposibil.

Nu poti sa minti judecatorii sau sa ii faci sa inteleaga ca cea ce tu crezi este adevarat atata timp cat nu sunt probe ca am trimis noi acele maiuri.
    ba mai mult, sunt headerele care dovedesc ca NU LE-AM TRIMIS NOI.

Pe scurt, nu te poti duce cu o bila alba in instanta sa le spui ca este neagra. Automat pierzi procesul si imi dai posibilitatea sa cer despagubiri ( si ar fii destui bani de recuperat pe urma gafelor tale ).

Iti explic aceste chestii ca sa intelegi ca nu este bine cea ce faci. iti faci rau singur.
    Nu ti-am explicat aceste chestii pentru ca mi-ar fi frica de un proces. ca sa te ajut, uite iti marturisesc ca am un proces penal pe rol care va mai tine 6 ani. Nu stiu cu ce te poate ajuta lucrul asta. Dar din moment ce am fost si pe la mititica, am si un proces penal foarte greu pe rol, nu vad de ce mi-ar fi frica de un proces civil in care nici macar nu sunt vinovat.
    Ce incerc eu sa evit? este cheltuirea banilor pe avocati ( care ii recuperez de la tine oricum) si pierderea timpului
    Daca tu vrei sa ma faci sa cheltui si timp si bani cu tine, nu ai decat pentru ca le voi recupera cu varf si indesat. dar nu imi place sa astept lucrul asta si nici sa las lumea pe strazi. Ca sa nu mai pun la socoteaza ca voi depune o plangere penala impotriva ta in cazul in care faci acest lucru.

Eu sunt dispus sa te iert si sa uit tot daca si tu esti de acord. daca vrei sa o incheiem prieteneste, te rog sa trimiti un email la office@creatori.net si o incheiem. Rugam adminul forumului sa stearga acest incident pentru a nu-mi afecta firma pe viitor si totul s-a rezolvat.

Clientii vin si pleaca, e ceva normal. Deasta pot uita pierderea clientilor pentru ca vin altii dupa ei. 35 de clienti nu sunt o problema chiar atat de mare pentru firma mea.

In cea ce priveste ceilalti utilizatori care s-au apucat sa posteze pe acest forum si sa ma condamne, v-as ruga sa analizati problema mai cu atentie inainte sa mai faceti reclama negativa firmei mele.
    In definitiv, fiecare are ceva de pierdut din acest subiect.
    mai ales cei care s-au bagat in el fara sa fie implicati direct.

Au fost si oameni care au inteles ca nu am nicio vina, si nu are rost sa ma condamne aiurea. As ruga acele persoane sa posteze un re in care sa explice si celorlalti in cazul in care eu nu m-am facut destul de inteles.

Va salut cu stima si va rog sa scrieti la office@creatori.net persoanele care nu s-au lamurit despre acest subiect.

O zi buna.

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu crezi ca ar fi avut alta imagine firma ta daca postai la fel de profesionist ca raspuns la prima acuzatie pe forum in loc sa-l ataci pe cel care a denuntat spamul?

Cu o atitudine profesionista poate iti faceai si cativa clienti, forumul seopedia e frecventat de multi webmasteri, sunt destule topicuri in care se cer oferte de hosting.

Daca tot esti atat de deschis, poate explici pentru curiosi si conversatia ta cu un alt membru al forumului, conversatie postata pe al doilea threat pe subiect?

fastdhelp is currently not in your Messenger List.
    Add to your Messenger List (Ctrl+Shift+A) Report as Spam (Alt+Shift+R)

fastdhelp: ai vre-o problema cu creatori.net ?
    metrix77: adica?
    fastdhelp: am vazut pe forumuri ca vorbesti aiurea.
    metrix77:
    fastdhelp: ma rog , nu aiurea
    metrix77: despre ce anume
    metrix77: nu stiu la ce te referi..
    fastdhelp: intr-un fel ai dreptate la ce spui, da nu tre sa faci anti reclama si sa iti spui parerile despre altii
    fastdhelp: s-ar putea sa ii deranjeze.
    metrix77: nu am vazut site-ul asta niciodata si nu am facut referire la el..
    fastdhelp: mai ales pe la spate asa prin forumuri si sa mai spui ca poate nu intra nimeni pe acolo
    fastdhelp: normal ca daca platesti pe un site cateva sute de euro primesti hostul chiar domeniul "gratuit".....ca ai acces ..este normal..... nu cred ca e nimic extraordinar....si mai cred ca trebuie sa intelegem ca nimic nu este GRATUIT!!! nimic.
    metrix77: da..si ce egatura are cu site-ul in cauza?!?!?
    fastdhelp: subiectul se refera la site-ul respectiv
    metrix77: te rog sa citesti exact ce am scris....
    fastdhelp: www.smarty.ro este tot al tau ? sau e doar o coincidenta?
    metrix77: nu am nimic cu stite-ul in cauza
    metrix77: nu este al meu...
    metrix77: vezi la whois..
    fastdhelp: nu ma intereseaza la whois.
    fastdhelp: ma interesa sa ma asigur ca nu sunt aceleasi persoane
    fastdhelp: ca nu vreau sa ranesc oameni nevinovati.
    metrix77: pai cred ca deja ai facut asta...
    fastdhelp: da ala cu smarty.ro merita sa ii inchid site-ul.
    metrix77: eu am spus si acolo ca nu am nimic cu smarty.ro
    fastdhelp: sau macar o amenda pentru spam sa simta ce inseamna spamul.
    fastdhelp: deja am facut ce ?
    metrix77: eu nau am facut spam..eu aleg calea mai "dreapta"
    metrix77: cumpar link-uri ..ma intereseaza google...nu spam
    metrix77: daca ai fost tu autorul ...
    fastdhelp: poate si pe el il intereseaza chestia asta ...
    metrix77: iata ce am gasit : )
    metrix77: vezi acolo ...
    fastdhelp: oricum... tu te alegi cu putina publicitate interpretabila. si el se alege cu o mustrare din partea global registration. daca viitoare cand mai vorbeste aiurea o sa am grija sa ii inchid frumusete de site.
    metrix77: asta e problema vostra....
    metrix77: eu in post am spus clar ....lumea fuge dupa GRATUIT..am spus ca nu exista asa ceva !
    metrix77: si oricum ...daca ai ceva cu el...lamureste cu el...
    metrix77: daca il ataci pe la spate ...esti ca el..(daca face spam)
    fastdhelp: ai facut greseala sa postezi pe subiectul lui. au fost toti luati in colimatoriu.
    metrix77: eu nu am facut nicio gresala....imi exprim o parere...si nu am atacat pe cineva sau sa fii dat nume
    metrix77: pt asta e un forum... sa iti spui parerea....bineinteles obiectiv....avizat si la subect
    metrix77: uite
    metrix77: Da, e spam, eu am primit fro 12 mailuri Smile
    Am luat legatura cu MXhost sa suspende smarty.ro.
    metrix77: ept.ro
    metrix77: spune asta....
    metrix77: si cica sa imi suspende si mie site-ul
    metrix77: pt spam
    fastdhelp: nu ai inteles nimic nu ?
    fastdhelp: http://forum.seopedia.ro/e-mail-spam/4072-asta-mod-de-promovare-post34633.html
    fastdhelp: despre subiectul asta vorbesc.
    fastdhelp: poti sa ii spui lui ala cu smarty.ro ca este vorba despre subiectul asta
    fastdhelp: de data asta nu va primii decat o mustrare si in cel mai rau caz o amenda.
    metrix77: pai spune-i tu.....
    fastdhelp: dar data viitoare ii spufez ip-ul si trimit direct din smtp-ul lui sa ii ramana loguri pe server.
    metrix77: pai stii acum ...sa fii corect fata de mine
    fastdhelp: si o sa am grija ca providerul sa ii rada si hostu sa piarda toata informatia, si domeniul sa fie trecut in shitlist sa nu se mai poata inregistra sau folosii
    metrix77: ar trebui sa intri pe forum sa spui exact ca a fost o confuzie..si ca ..nu ai nimic cu www.smart-hosting.ro
    fastdhelp: nu este online ca ii spuneam.
    fastdhelp: si eu nu stau pe forumuri.
    metrix77: pai daca ai postat ..cred ca stai ...
    fastdhelp: nu stiu cum functioneaza forumurile
    metrix77: auzi
    metrix77: dar nu crezi ca iti poate face la fel...
    fastdhelp: am incercat sa ma inregistrez si nu pot sa postez
    metrix77: sa trimita si el spam despre site-ul tau ?
    fastdhelp: pei mie nu are ce sa imi faca .
    fastdhelp: in cel mai rau caz reclama.
    fastdhelp: si creatori.net este un site nou.
    fastdhelp: dar care din spamul dat atunci, s-au adunat 200 de clienti.
    fastdhelp: care bineinteles au fost redirectionati catre firma originala.
    fastdhelp: asta e un motiv
    fastdhelp: al doilea motiv este ca nu imi poate pune domenul in pericol deoarece eu pot decide cine ia shitlist si cine nu.
    fastdhelp: si bineinteles ca nu o sa ma pun pe mine.
    metrix77: bun....vrei sa postez eu asta ce am vb pe froum?!?!
    fastdhelp: 3. ce am facut azi pt el este un avertisment doar. Nu ii inchide nimeni domeniul pentru ca se vor vedea loguri in header din alte servere.
    fastdhelp: dar va primii o mustrare care ii va da de inteles ca trebuie sa isi tina opiniile pentru el cand este vorba de antireclama sau de a jignii pe cineva.
    metrix77: problema e intre voi ...si trebuia sa verifici daca este leg intre noi..sau sa ma intrebi ..exact cu ai facut acum
    fastdhelp: nu am dat de voi.
    metrix77: ei nu..eu sunt online toata ziua
    fastdhelp: am vrut sa vorbesc cu toata lumea care a postat in subiectul ala.
    fastdhelp: din nefericire nu era niciunul online.
    fastdhelp: si am luat si eu pe p[rimul si pe ultimul.
    fastdhelp: stai linistit tie nu iti face nimeni nimic.
    fastdhelp: in cea ce priveste publicitatea ortodoxa.. se poate face si aia chiar mai bine decat iti imagine.
    fastdhelp: am observat pe forumul ala ca se vorbeste de SEO ca de un dumnezeu.
    fastdhelp: SEO a cam expirat.
    fastdhelp: eu iti bay orice site in motoare de cautare si ti-l pun primul in lista la orice cuvinte cheie vrei.
    metrix77: pai ....da....
    fastdhelp: da, poti sa postezi acolo daca vrei din ce am vb .
    metrix77: nu stiu cum ...
    metrix77: dar spune cat costa ?!?!!?
    fastdhelp: ideea este sa iti tina parerile pentru el si sa nu se mai ia de "elena" sau de cineva pe care nu cunoaste ca poate da de "beatrice" sau mai stiu eu de cine din ai mei ...
    fastdhelp: intelegeti voi la ce ma refer.
    fastdhelp: dau spam pentru ca pot si imi place si am cui si ce sa ofer.
    fastdhelp: cui nu ii convine ca dau spam sa se planga la mine, nu la forumuri.
    fastdhelp: nu e pentru tine. e pentru oameni care au bani .
    metrix77: lol
    metrix77:
    fastdhelp: iti dau seama ca sa te bag #1 in google te costa minim 3000 euro / 50 de cuvinte cheie.
    fastdhelp: tu poate sa cumperi asta si sa promobezi clientii tai
    fastdhelp: sa recuperezi banii de la ei.
    fastdhelp: sorry de greseli. e de la conexiune.
    metrix77: totusi ...cel mai corect era sa intri si sa postezi tu
    metrix77: iti dai seama ca lumea nu va crede
    fastdhelp: nu stiu cumn se posteaza acolo.
    metrix77: chiar daca pun eu asta pe forum.....un user de mess se face usor...
    metrix77: ei nu stii...
    fastdhelp: nu trebuie neaparat sa o pui
    metrix77: ai facut spam si nu te poti loga pe un forum...
    fastdhelp: m-ai intrebat daca sa o pui
    fastdhelp: eu nu am nimic impotriva.
    metrix77: pai da..dra nu rezolv nimic cu asta...
    fastdhelp: da smarty nu a inteles mesajul din spam, sa il mai citeasca o data .
    fastdhelp: si pentru ca a fost tare in gura si a spus: A... astept netrebnicul / netrebnicii care au facut asta sa ma contacteze pe messenger daca au tupeu : dumitrupostolachi
    "
    metrix77: bun...voi pune ce ma vb pe forum...cine va crede ok ..cine nu..nu ....
    fastdhelp: o sa ii mai dau un pic de viteza ca sa il ia in colimatoriu si european registration...
    metrix77: mai..stai putin
    metrix77: nici tie nu ti-ar conveni asta..
    fastdhelp: brb 1 min
    metrix77: mai bine vb cu el si rezolvati problema
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

fastdhelp: am observat pe forumul ala ca se vorbeste de SEO ca de un dumnezeu.
    fastdhelp: SEO a cam expirat.
    fastdhelp: eu iti bay orice site in motoare de cautare si ti-l pun primul in lista la orice cuvinte cheie vrei.

...

fastdhelp: dau spam pentru ca pot si imi place si am cui si ce sa ofer.
    fastdhelp: cui nu ii convine ca dau spam sa se planga la mine, nu la forumuri.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce cod e asta ?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th June 2008, 19:24
  2. Ce inseamna asta
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th September 2006, 14:02
  3. Wtf E Asta ??
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd May 2006, 01:41
  4. Cum Sa Fac Asta
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th April 2006, 00:59
  5. Cum fac asta...
    De andypopa în forumul Client side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th September 2005, 13:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •