metode dinastea eram obisnuit sa le primesc in engleza pentru cine stie ce siteuri straine fantomavad ca romanasii nostrii s-au adaptat
![]()
metode dinastea eram obisnuit sa le primesc in engleza pentru cine stie ce siteuri straine fantomavad ca romanasii nostrii s-au adaptat
![]()
Acelasi mesaj primit pentru a III - oara de la alta adresa de e-mailprosti mai sunt... cum sa cred ca 3 persoane diferite si-au facut acelasi site... macar daca schimbau adresa site-ului realizat...
Stai linistit ca astfel de oameni nu catadicsesc sa citeasca pe forumul acesta... sau daca ma insel o sa ia aminte...
Uite altul:
Nu, nu mai e de actualitate, am vandut-o in urma cu cateva zile.
Am luat chiar mai mult decat ma asteptam si surpriza. am primit si un
credit de 1000$ americani de la site-ul prin care am vandut-o.
este vorba de www. bay2sel .com daca vrei, poti sa te duci si tu acolo
sa vinzi sau sa cumperi ceva. este un site international si primesti
instant la inregistrare un credit de US$ 1,000.00
Eu am ramas putin uimita de serviciile lor. nu credeam ca exista asa
ceva.
merita sa le folosesti.
incearca sa cumperi de acolo poate reusesti.
Sau daca mai ai ceva de vanzare, vindele acolo ca nu te costa nimic si
vinzi sigur.
DA... de-a dreptul interesant... cineva spera sa scoata ceva din asta sau care e idee ca nu inteleg ?
normal ca daca platesti pe un site cateva sute de euro primesti hostul chiar domeniul "gratuit".....ca ai acces ..este normal..... nu cred ca e nimic extraordinar....si mai cred ca trebuie sa intelegem ca nimic nu este GRATUIT!!! nimic.
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)