Buna, m-ar interesa o colaborare cu cineva care aduce haine de copii, rochii de femei direct din China, chiar si pampersuri.
Va multumesc!
Buna, m-ar interesa o colaborare cu cineva care aduce haine de copii, rochii de femei direct din China, chiar si pampersuri.
Va multumesc!
Cred ca se refera la faptul ca doreste pe cineva care deja are o firma..un cod eori...etc?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
E publicat in e-mail spam, cred ca vrea sa ne dea adresa de mail pentru detalii...
E destul de greu, in sensul ca ai multe batai de cap: fiscalizare, transport, furnizori de incredere, produse de calitate, etc. E mai simplu sa gasesti pe cineva care deja face treaba asta, isi pune un comision de 150% -300% si ai rezolvat problema. El are desfacere tu ai haine ieftine.
Cu comision mai mic nu cred ca se incurca nimeni, e multa bataie de cap si costurile sunt destul de mari.
Madalina, nu stiu din ce oras esti? Fa o vizita in Bucuresti la Dragonul Rosu.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Daca e din alt oras s-ar putea sa creada ca ai injurat-o cand i-ai zis de Dragonul Rosu (mai ales cuvantul rosu din denumire) asa ca e bine sa ii spunem ca e un market cu multi chinezii si marfa foarte foarte ieftina si foarte foarte proasta pentru cumparare angros.
Apropop de Draagon ca nu am fost niciodata pe acolo, doar haine si prostii sau aduc si panouri solare, chestii din zona tech?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)