Imi poate explica cineva care e smecheria cu acest tip de spam? De ce s-ar trimite un astfel de e-mail?
Imi poate explica cineva care e smecheria cu acest tip de spam? De ce s-ar trimite un astfel de e-mail?
/ sidetopic
Domeniile de la e1ppe.ro la e15ppe.ro sunt listate de mult la abuse.ro ca spameri.
.:|:.
cel mai probabil sunt linkuri de afiliere (profitshare, 2parale)
Asta-i, ca nu apar nici in sursa mesajului link-uri de afiliere. Varianta cu utilizarea domeniilor cu autoritate pentru promovare proprie pare plauzibila.
Poate ca cineva are interes ca telefoanele iOcean sa se vanda mai bine si asa au ajuns la niste baieti care fac spam.
Dar cel mai probabil abuzeaza de notorietatea magazinelor online ca utilizatorii sa ajungi pe tehnonews (site-ul lor de afiliere), acolo unde toate link-urile si imaginile au link de afilere catre profitshare/2parale.
Deci pentru afiliere
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Daca voiau sa promoveze brandul nu mai puneau atatea link-uri.
Cu exceptia spamului nu vad de ce altceva abuzeaza...
Marea majoritate care includ link-urile in forma asta o fac doar pentru ca utilizatorul de rand sa reactioneze "ah ok emag punct ro, dau click click" desi link-ul atasat textului este cu totul altul. Am patit si eu in trecut treaba asta si nu intelegeam de ce mi-a blocat chrome pagina pe care vroiam sa o deschid, desi teoretic era amazon.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)