Citat Postat în original de Thomass Vezi Post

ne-am obisnuit (atat eu cat si voi, cat si clientii) sa ne tiganim, sa negociem, noi sa crestem bugetul, clientul sa-l scada ... pt ce ? pt ca suntem oameni de vanzari? pt ca noi conducem niste businessuri? nu cred ca e un motiv bun.

frate, asta e bugetul meu. Se poate sau nu ?
Buna ziua Altex, vreu un frigider side-by-syde si un OLED Samsung, la maxim 50 euro, atat e bugetul!

Nu vreti sa-l vindeti? Va deranjez ca tip prin magazin? Zi domne se poate sau NU? De ce NU? DA zi domne de ce NU? Banii mei nu mai e buni? Ce au cei 50 euro? Zi domne! Bine, vin si maine, sigur maine se poate! Buna ziua, tot eu sunt! etc

Repet, fiecare isi face pretul cum vrea, cere cat vrea, iar negocierea este parte din orice afacere. Cand tu ai doar 5 euro, e PROBLEMA TA, nu a mea, sau a altuia.

Daca eu cer 500 si tu oferi 5, ma jignesti! Nici nu se pune problema de nogociere aici. Dar cand eu cer 10 si tu oferi 5, se negocieaza, e NORMAL.

Valorea unui advertorial (produs/bun) este data de piata dar si de evaluarea vanzatorului. Dupa logica ta masinile de epoca ar trebui sa fie vandute gratis, sau sa te roage cineva sa-i iei masina. In acelasi timp pe advertorialul pe care tu dai 5 euro, eu dau 50, pentru ca eu consider ca face 50, tu 5, ce vina are vanzatorul? De ce-l certi? De ce-l spamezi? De ce-i explici tu ca nu face 50?

Nu-ti inteleg reactiile de mai sus, le consider chiar absurde, comuniste, dar se pare ca in afara de a te supara pe mine, nu vrei sa pricepi, asa ca explicatiile sunt inutile.

rezumat: cerere de oferta, OK, oferta = spam. Daca nu ai timp de pierdut, atunci trimite oferte, dar nu te mai crede Fat Frumos, cand tu joci in Ali Baba.