Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Spam Hollo.ro

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

oferta = spam
    cerere de oferta = business.

------------
    Da, ne stim de foarte multi ani, de aceea ne si permitem sa "ne certam" Nu am intotdeauna dreptate, dar cum ti-am explicat argumentat, parerea mea este ca faci Spam, parerea ta este ca esti curat, deci nu conteaza cine are dreptate, conteaza ca discutam cu argumente, iar asta este constructiv.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

Implicit

@tom, tu spui ca problema este ca am formulat "ofer x eur" in loc de "cat costa". hai sa vedem scenarii posibile:

bugetul meu pt advertorial este 5 eur (sa zicem).

1. cat costa un advertorial?
    raspunsuri posibile:
    -5 eur
    -7 eur
    -30 eur
    -100 eur
    -1000 eur

etc

bugetul meu este acelasi: 5 eur. intram intr-o negociere inutila, din care nu castiga nimeni, bugetul meu ramane 5 eur.

2. ofer 5 eur pt un advertorial.
    raspunsuri posibile:
    -da
    -nu
    -e prea putin (un raspuns de bun simt si logic)

consider ca cea mai scurta, directa, normala cale, este ca tu (cel care poti oferi niste servicii) sa stii bugetul meu disponibil, altfel "e cancan"

ne-am obisnuit (atat eu cat si voi, cat si clientii) sa ne tiganim, sa negociem, noi sa crestem bugetul, clientul sa-l scada ... pt ce ? pt ca suntem oameni de vanzari? pt ca noi conducem niste businessuri? nu cred ca e un motiv bun.

frate, asta e bugetul meu. Se poate sau nu ?

iar pt cei care se simt jigniti de 3-5-7 eur/advertorial, fara suparare, se posteaza cu 25 eur pe ziare.com, faceti o comparatie intre traficul, notorietatea, posibilitatea de targetare de clienti, brand-ul ziare.com si vreunul din siturile/blogurile pe care le detineti.

fara nicio suparare.

PS: sa dai copy-paste la un text primit, pt 5 eur, pt un site mic pe care il detii (ca potential colaborator vizat) mi se pare fair ...

din pct meu de vedere am spus ce am avut de spus, va multumesc pt pareri.

o zi buna !
    Ultima modificare făcută de Thomass; 6th May 2014 la 12:51.
    "Cea mai mare calitate este sa stii cand trebuie sa taci ..."

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Thomass Vezi Post

ne-am obisnuit (atat eu cat si voi, cat si clientii) sa ne tiganim, sa negociem, noi sa crestem bugetul, clientul sa-l scada ... pt ce ? pt ca suntem oameni de vanzari? pt ca noi conducem niste businessuri? nu cred ca e un motiv bun.

frate, asta e bugetul meu. Se poate sau nu ?
    Buna ziua Altex, vreu un frigider side-by-syde si un OLED Samsung, la maxim 50 euro, atat e bugetul!

Nu vreti sa-l vindeti? Va deranjez ca tip prin magazin? Zi domne se poate sau NU? De ce NU? DA zi domne de ce NU? Banii mei nu mai e buni? Ce au cei 50 euro? Zi domne! Bine, vin si maine, sigur maine se poate! Buna ziua, tot eu sunt! etc

Repet, fiecare isi face pretul cum vrea, cere cat vrea, iar negocierea este parte din orice afacere. Cand tu ai doar 5 euro, e PROBLEMA TA, nu a mea, sau a altuia.

Daca eu cer 500 si tu oferi 5, ma jignesti! Nici nu se pune problema de nogociere aici. Dar cand eu cer 10 si tu oferi 5, se negocieaza, e NORMAL.

Valorea unui advertorial (produs/bun) este data de piata dar si de evaluarea vanzatorului. Dupa logica ta masinile de epoca ar trebui sa fie vandute gratis, sau sa te roage cineva sa-i iei masina. In acelasi timp pe advertorialul pe care tu dai 5 euro, eu dau 50, pentru ca eu consider ca face 50, tu 5, ce vina are vanzatorul? De ce-l certi? De ce-l spamezi? De ce-i explici tu ca nu face 50?

Nu-ti inteleg reactiile de mai sus, le consider chiar absurde, comuniste, dar se pare ca in afara de a te supara pe mine, nu vrei sa pricepi, asa ca explicatiile sunt inutile.

rezumat: cerere de oferta, OK, oferta = spam. Daca nu ai timp de pierdut, atunci trimite oferte, dar nu te mai crede Fat Frumos, cand tu joci in Ali Baba.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1 Nu vreti sa-l vindeti? Va deranjez ca tip prin magazin? Zi domne se poate sau NU? De ce NU? DA zi domne de ce NU? Banii mei nu mai e buni? Ce au cei 50 euro? Zi domne! etc

2 Daca eu cer 500 si tu oferi 5, ma jignesti! Nici nu se pune problema de nogociere aici. Dar cand eu cer 10 si tu oferi 5, se negocieaza, e NORMAL.

3 De ce-l certi? De ce-l spamezi? De ce-i explici tu ca nu face 50?

4 Nu-ti inteleg reactiile de mai sus, le consider chiar absurde, comuniste, dar se pare ca in afara de a te supara pe mine, nu vrei sa pricepi, asa ca explicatiile sunt inutile.

rezumat: cerere de oferta, OK, oferta = spam. Daca nu ai timp de pierdut, atunci trimite oferte, dar nu te mai crede Fat Frumos, cand tu joci in Ali Baba.
    1: a tipat cineva de ce nu vrea 2dor sa posteze cu 5 eur? am zis ca a cataloga mailul ca spam este gresit. e problema ta ce citesti, unde si mai ales ce intelegi dintr-o definitie (a spam-ului in cazul de fata)

2: daca te simti jignit ca ofer 5, eu cum ar trebui sa ma simt cand tu ceri 500 in loc de 5? onorat? invata sa privesti lucrurile din ambele puncte de vedere, nu doar din pct tau. o negociere poate avea loc indiferent de situatie (daca vrei sa negociezi, daca nu, te poti simti jignit ca o stare normala)

3: nu am certat, nu am spamat, nu am explicat. Nu am numit pe cineva, am prezentat niste posibile scenarii de reactie. Nu am nimic cu 2dor (daca la el faci referire) ca nu vrea sa posteze. Nu consider site-ul lui 2dor ca ar valora 5 eur. Daca asta s-a inteles, imi cer scuze, nu a fost intentia. Intentia a fost sa se inteleaga un pct de vedere.

4: nu ma supar pe tine. avem o divergenta de opinii in care tu invarti lucrurile in orice fel (chiar daca are sau nu legatura si/sau relevanta) pentru a incerca sa ma convingi (sa ne convingi) ca ai dreptate.

Daca eu cer 500 si tu oferi 5, ma jignesti! Nici nu se pune problema de nogiciere aici. Dar cand eu cer 10 si tu oferi 5, se negocieaza, e NORMAL. - serios ? pai e cam acelasi lucru, ia mai citeste odata...

cerere 500 / oferta 5
    cerere 10 / oferta 5

de ce nu poate exista negociere? ca te simti tu jignit? ca e diferenta mare? dar daca te supraevaluezi tu in loc sa te subevaluez eu?

Asa ca tom, daca tot o dam in metafore ... nu te mai da actor de Wolf of Wall Street, daca tu esti actorul principal din Suleyman Magnificul.

deja o dam in cancanul clasic ... si nu cred ca forumul e fascinat de discutiile noastre. le putem avea in privat daca vrei.

o zi frumoasa tuturor !

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

ca fapt divers, exista acest link minunat, in care se precizeaza ca SE POT POSTA ARTICOLE (ba chiar si bannere) - si o adresa de email de contact.... care apartine celui care a deschis acest post.

daca tu, 2dor, oferi advertoriale pe site-ul x, iar eu trimit mail cu o propunere de colaborare (care implica exact ce tu oferi - advertoriale), de ce e spam?
    am trimis pe alt email? - poate
    am trimis in legatura cu alt site? - poate, dar tu postezi advertoriale pe bani, ceea ce justifica emailul meu

unde mai e greseala tom? ca nu am intrebat cat costa si ca am oferit direct un pret ?
    pai imi permit (zic eu sa ofer) ca as posta mai multe decat un user normal, care posteaza 1-2-3 pe luna.

deci site-ul permite postarea de advertoriale

ca si concluzie: Hollo nu a facut spam, doar a "jignit" printr-un pret oferit (prea mic, ceea ce se poate), nu ?

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Prietene o dai aiurea in balarii si deja devii nesimtit pe langa spammer. Oferta ta mareata de mare firma de seo, a fost catre o adresa personala, care nu este asociata nici unui site din cele mentionate la semnatura mea.

Repet ce ti-am spus si in privat : daca imi trimiteai oferta ta minunata pe o adresa asociata unui site pe care vand advertoriale nu era nicio problema, dar cand trimiti e-mailuri nesolicitate pe adrese de e-mail personale fara sa ai habar cine sunt si cu ce ma ocup este SPAM. Punct.

Ca o concluzie : conform tuturor definitiilor date cuvantului, Hollo a facut SPAM.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai du-te prietene la ziare.com si ofera 3 euro ca ei nu fac copy paste din toate ziarele din online, ei scriu totul de la 0. E cel mai "curat" site din online. Chiar ma bucur ca iti arati adevarata fata pe forum, poate asa scutim niste clienti de batai de cap ulterioare

Citat Postat în original de Thomass Vezi Post
    iar pt cei care se simt jigniti de 3-5-7 eur/advertorial, fara suparare, se posteaza cu 25 eur pe ziare.com, faceti o comparatie intre traficul, notorietatea, posibilitatea de targetare de clienti, brand-ul ziare.com si vreunul din siturile/blogurile pe care le detineti.

fara nicio suparare.

PS: sa dai copy-paste la un text primit, pt 5 eur, pt un site mic pe care il detii (ca potential colaborator vizat) mi se pare fair ...

din pct meu de vedere am spus ce am avut de spus, va multumesc pt pareri.

o zi buna !
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    29

Implicit

Fara suparare, eu stiam de alte tarife la ziare.com. Am un prieten care lucreaza acolo pe #sport, dar na, e posibil sa ma insel.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

"prietene" copy paste la un text primit = iti dau eu articolul = iti scriu eu articolul.

adresa ta de email a fost luata tot de pe unul din siturile tale, ca nu aveam de unde s-o iau din alta parte.
    spune-mi adresa de email si iti spun de unde a fost luata (de pe ce site).

interesant punct de vedere ai, insa daca iti trimiteam o cerere de oferta pe adresa personala te mai deranja ?

pe tine te-a deranjat pretul oferit, nu ca ai primit propunere de colaborare pe adresa personala. daca ofeream mai mult, era ok.

sunt nesimtit de ce ? ca nu pun botul la bullshit-ul tau ? ca te-ai "lezat" ?

prietene, ideeea e simpla: ai sectiune de publicitate pe site in care spui clar ca vinzi advertoriale. puteam sa-ti trimit si scrisoare recomandata - irelevant - ti-am solicitat serviciile pe care (sustii ca) le prestezi si te-a lezat faptul ca ti-am spus cat ofer in loc sa te intreb pe tine cat vrei/advertorial.

atat.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

Implicit

am discutat personal cu Todor, am inteles punctul lui de vedere (sper ca si el pe al meu).

daca privesc lucrurile din pct lui de vedere = am facut spam
    daca privesc lucrurile din pct meu de vedere = s-a interpretat gresit.

cred ca putem incheia discutiile in contradictoriu si chiar ar fi constructiv ca si restul sa-si exprime parerea pentru a delimita odata ce inseamna acest "spam" ca si cuvant general.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 14:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 23:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 11:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st April 2007, 00:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM