0 out of 1 members found this post helpful.
ca fapt divers, exista acest link minunat, in care se precizeaza ca SE POT POSTA ARTICOLE (ba chiar si bannere) - si o adresa de email de contact.... care apartine celui care a deschis acest post.
daca tu, 2dor, oferi advertoriale pe site-ul x, iar eu trimit mail cu o propunere de colaborare (care implica exact ce tu oferi - advertoriale), de ce e spam?
am trimis pe alt email? - poate
am trimis in legatura cu alt site? - poate, dar tu postezi advertoriale pe bani, ceea ce justifica emailul meu
unde mai e greseala tom? ca nu am intrebat cat costa si ca am oferit direct un pret ?
pai imi permit (zic eu sa ofer) ca as posta mai multe decat un user normal, care posteaza 1-2-3 pe luna.
deci site-ul permite postarea de advertoriale
ca si concluzie: Hollo nu a facut spam, doar a "jignit" printr-un pret oferit (prea mic, ceea ce se poate), nu ?
"Cea mai mare calitate este sa stii cand trebuie sa taci ..."
1 out of 1 members found this post helpful.
"prietene" copy paste la un text primit = iti dau eu articolul = iti scriu eu articolul.
adresa ta de email a fost luata tot de pe unul din siturile tale, ca nu aveam de unde s-o iau din alta parte.
spune-mi adresa de email si iti spun de unde a fost luata (de pe ce site).
interesant punct de vedere ai, insa daca iti trimiteam o cerere de oferta pe adresa personala te mai deranja ?
pe tine te-a deranjat pretul oferit, nu ca ai primit propunere de colaborare pe adresa personala. daca ofeream mai mult, era ok.
sunt nesimtit de ce ? ca nu pun botul la bullshit-ul tau ? ca te-ai "lezat" ?
prietene, ideeea e simpla: ai sectiune de publicitate pe site in care spui clar ca vinzi advertoriale. puteam sa-ti trimit si scrisoare recomandata - irelevant - ti-am solicitat serviciile pe care (sustii ca) le prestezi si te-a lezat faptul ca ti-am spus cat ofer in loc sa te intreb pe tine cat vrei/advertorial.
atat.
"Cea mai mare calitate este sa stii cand trebuie sa taci ..."