salut! Andrei Juganaru ma numesc si reprezint Hollo.
@2dor: ti-a fost trimisa o propunere de colaborare. Nu ti-am trimis mailuri sa-ti fac SEO sau sa dezvoltam un site. Este ca si cand tu imi folosesti adresa existenta pe site sa-mi ceri o colaborare... este spam ?
@tom: daca iti trimit o cerere de oferta, tot spam e ? ca e unsolicited bulk email ?
1. nu e bulk email. blogurile au fost gasite pe toateblogurile.ro, si MANUAL am trimis mailuri la unii din ei, de aici si deferenta de preturi.
2. daca o propunere de colaborare, in sensul in care eu OFER O SUMA DE BANI (nu cer bani) pentru a posta un articol,a devenit SPAM, atunci ... daca voi (tom si 2dor) trimiteti mail la adevarul.ro si vreti advertorial ... E SPAM ???
serios, sensibilitatea asta are o limita. stergeti-va adresa de email de pe site, pentru ca orice mail este spam pt voi ... nu ?
nu o luati personal, dar ati deschis un topic, afectand imaginea online a Hollo, pentru niste motive inexistente.
sunt curios, voi cum faceti seo ? cum faceti linkbuilding? Nu trimiteti mail sa postati advertoriale? nu trimiteti mail sa cumparati linkuri ? nu folositi mailul ?

Răspunde cu citat