Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: housefactory.org & curteaveche.ro

Afișare hibrid

lvl100 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit housefactory.org & curteaveche.ro

Am un mail pe care tot am primit spam romanesc. 90% din el se pare ca a fost transmis de retardatii care au cumparat unul din cd-urile cu `jde mii de adrese care circula pe net. Dar dupa ce s-au vazut probabil injurati de multi au renuntat totusi dupa 1-2 spamuri.
    Doi dintre ei s-au remarcat in mod deosebit: curteaveche.ro care pe departe a fost campioana la gunoaie in mail-ul meu. In utimele zile vad ca m-au iertat, inca mai astept sa vad daca chiar s-au desteptat sau doar webmasterul lu` peste e in concediu.
    Al doilea site este housefactory.org. Altii care efectiv nu vor sa renunte oricat de cunoscuti la categoria spam au inceput sa fie pe net.
    Ultiml mail primit e imens, cu poze cu case pentru jumate de cartier, asa ca o sa dau numai headerele plus ceva monstre de "inteligenta" a unui PR, webmaster, whatever de a se asigura ca mailul nu este perceput drept spam:

"Acest mesaj electronic contine informatii confidentiale despre House Factory International SRL si este destinat clientilor nostri. Daca ati primit acest mesaj si nu va este destinat va rugam sa ne comunicati imediat prin telefon, fax (la

numarul de mai sus) sau prin email"

si desigur genialul :

"This message is forwarded according to the new electronic mail legalization: Section 301, paragraph (a) (2) (c) from S.1618 under the title 3 of the S1618 decree, approved on the 105th SPAM international regulations congress, this e-mail will NOT be considered as a SPAM while it includes a method to be removed.
    To be removed Reply to this email with subject: REMOVE. Please allow 24 hours for removal.
    "
    Cu toate ca nici nu indraznesc sa pun la indoiala toate acele legi, daca asa au scris neaparat trebuie sa fie asa , dar am si eu o intrebare, cam de cand a aparut problema spamului ? se pare cam prin 1900 de s-a organizat deja si al 105 lea congres pe aceasta tema

X-Apparently-To: xxxxxx@yahoo.com via 209.191.68.231; Sun, 03 Dec 2006 13:46:47 -0800
    X-Originating-IP: [24.17.81.55]
    Return-Path: <newsletter@housefactory.org>
    Authentication-Results: mta239.mail.re4.yahoo.com from=housefactory.org; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 24.17.81.55 (EHLO massageoffice.net) (24.17.81.55) by mta239.mail.re4.yahoo.com with SMTP; Sun, 03 Dec 2006 13:46:47 -0800
    Received: from User ([144.92.235.66] RDNS failed) by massageoffice.net with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830); Sun, 3 Dec 2006 13:35:47 -0800
    Reply-to: <office@housefactory.org>
    From: "House Factory" <newsletter@housefactory.org> Add to Address Book Add Mobile Alert
    Subject: Newsletter #10 - Ocazie Unica - Apartamente in Berceni
    Date: Sun, 3 Dec 2006 23:28:34 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/html; charset="Windows-1251"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
    Bcc:
    Return-Path: newsletter@housefactory.org
    Message-ID: <MASSAGEOFFICEBi89Qt0000040f@massageoffice.net>
    X-OriginalArrivalTime: 03 Dec 2006 21:35:47.0656 (UTC) FILETIME=[FEEC1480:01C71722]
    Content-Length: 4980
    Edit :
    Spuneam mai inainte despre curteaveche.ro ca luasera o pauza. Se pare ca retardatii aia nu s-au potolit nici pe aproape. Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez traditionalul " sa crapati si voi si situl vostru de 2 lei (vechi)

From Editura Curtea Veche Sat Dec 9 14:20:55 2006
    X-Apparently-To: xxxxxxxx@yahoo.com via 209.191.68.235; Sat, 09 Dec 2006 14:20:58 -0800
    X-Originating-IP: [194.102.98.146]
    Return-Path: <vestiri@curteaveche.ro>
    Authentication-Results: mta570.mail.mud.yahoo.com from=curteaveche.ro; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 194.102.98.146 (HELO mail.adisys.ro) (194.102.98.146) by mta570.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Sat, 09 Dec 2006 14:20:57 -0800
    Received: (qmail 30392 invoked by uid 99); 9 Dec 2006 22:20:55 -0000
    Date: 9 Dec 2006 22:20:55 -0000
    Message-ID: <20061209222055.30385.qmail@mail.adisys.ro>
    CC:
    Subject: Daruri de la editura Curtea Veche
    From: "Editura Curtea Veche" <vestiri@curteaveche.ro> Add to Address Book Add Mobile Alert
    Reply-to: Editura Curtea Veche <vestiri@curteaveche.ro>
    Sender: Editura Curtea Veche <vestiri@curteaveche.ro>
    X-Mailer: PHP
    Error-To: Editura Curtea Veche<vestiri@curteaveche.ro>
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1"
    X-BitDefender-Scanner: Clean, Agent: BitDefender Qmail 1.6.0 on mail.adisys.ro
    X-BitDefender-Spam: Yes (100)
    Content-Length: 4485
    Ultima modificare făcută de lvl100; 10th December 2006 la 06:07.

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

niste cretini cei de la curteaveche . ro imi bombardeaza emailul saptamanal cu 2-3 mesaje

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Primesc destul de des mailuri de la persoane ce incearca sa ramana cat mai anonime, folosind adrese de yahoo pentru a-si trimite spamul, care de obicei se refera la tot felul de maruntisuri gen cursuri engleza. Genul asta ma irita, le raportez dar in rest nu ma prea agit.
    Ce ma enerveaza cu adevarat sunt spamurile de la situri mai mari, care incearca sa aiba afaceri legale si sa isi creeze o aura de credibilitate in jurul lor. Si in ciuda acestor lucruri folosesc metode ilegale de promovare sau cu alte cuvinte spameaza in draci.
    Chiar asa de inapoiati sa fim noi romanii la capitolul spam, incat oricine poate sa faca spam si sa nu existe nici un fel de repercursiuni ? De exemplu , dupa cum se poate observa in spamul international, acolo nu au ramas decat 99% lucururi ilegale sau tzepe, pentru ca un site normal care spameaza ar fi fost dus imediat la faliment de oamenii revoltati de abuz. In timp ce la noi inca se mai poate spama de pe adresa oficiala a firmei , fara ca aceasta sa aiba vreo problema.

BogdanM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th November 2006
    Posturi
    51
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai dreptate 100% lvl100 !
    Tocmai de aceea zis eu ca trebuie sa avem macar 1 caz de contraventie data pentru un spammer. Vezi link din semnatura mea pentru raportare.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Se pare ca astia de la curteaveche.ro sunt efectiv niste tampiti. Spamurile vin si pleaca, ei sunt singurii care nu vor sa renunte de nici un fel la gunoaie in mail.
    Chiar nu s-o gasi nimeni sa le taie macaroana la dobitocii astia ?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de lvl100 Vezi Post
    Se pare ca astia de la curteaveche.ro sunt efectiv niste tampiti. Spamurile vin si pleaca, ei sunt singurii care nu vor sa renunte de nici un fel la gunoaie in mail.
    Chiar nu s-o gasi nimeni sa le taie macaroana la dobitocii astia ?
    Nu am nimic cu cei de la curtea veche.
    Si eu primesc tone de spam, dar de la ei nu.
    K, primesc ofertele lor, dar asta pe singurul cont de email pe care am comandat carti. In rest... curat.
    Verifica mai bine, poate trimite concurenta in numele lor. Personal nu as crede, stiu ce tampenii primesc zilnic.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu am nimic cu cei de la curtea veche.
    Si eu primesc tone de spam, dar de la ei nu.
    K, primesc ofertele lor, dar asta pe singurul cont de email pe care am comandat carti. In rest... curat.
    Verifica mai bine, poate trimite concurenta in numele lor. Personal nu as crede, stiu ce tampenii primesc zilnic.
    Ia uite oleaca aici. IP de pe care e trimis (si de pe care au fost trimis tot spamul, poti sa vezi monstra de mai sus) e 194.102.98.146
    Acuma sa mori de surpriza nu alta :
    * Dns resolved curteaveche.ro to 194.102.98.146

Deci nu numai ca , "concurenta" le face mailuri kilometrice si complete cu toate ofertele lor la zi, ci o mai face si exact de pe ip lor.
    Dar nuuuu, n-are cum sa fie curteaveche.ro, ci probabil grupurile de interese din guvern, sau masonii dar nici intr-un caz retardatii aia de la curte.

Faptul ca pe cd-ul cu adrese de mail furate de pe net, pe care probabil l-au cumparat de la nu stiu ce mircar care se ocupa cu astea, nu apar alte adrese de mail ale tale nu inseamna nimica.
    Ei sunt cunoscuti ca spameri de multa vreme, find adaugati de ceva timp in unele din cele mai importante blacklisturi de la noi ca Romanian black list sau intersol.ro
    Probabil ca acum folosesc un sistem mix de inregistrari legale pentru newsletter + mailuri furate. Asa ca pana nu aruna draq-ului odata cd-urile alea cu cu mailuri ciordite cumparate pe 40 de lei, nu sunt in legalitate.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Multumesc de linkuri. Nu stiam de ele si daca oamenii isi fac treaba cum trebuie, merita promovate, eventual chiar de adaugat cel putin o simpla imagine cu text, daca nu chiar mai mult.
    Nu stiu ce sa zic de curtea veche. Am studiat partea de black seo si sunt reguli de baza care spun ca nu se face spam de pe ip-ul firmei.
    Chiar sa nu le fi spus nimeni asta?
    Inca odata, tks pt linkuri.
    Pentru inceput cred ca pot sa adaug o imagine cu text pe site-urile mele si sa propun la firmele cu care lucrez sa faca acelasi lucru, eventual acolo unde au adresa de email activa.
    Pentru inceput, cel putin spam-ul de pe ip-ul firmelor poate fi eliminat. Desi din cate stiam, chiar isp-urile prevad in contract faptul ca opresc furnizarea serviciului in astfel de situatii.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Am studiat partea de black seo si sunt reguli de baza care spun ca nu se face spam de pe ip-ul firmei.
    80% din spamul romanesc il primesc de pe adresa de mail oficiala/ip firmei respective. Welcome to Romania Aparent in multe domenii care tin de internet inca n-am depasit nivelul anului `95. Dupa cum am mai spus si in alt post, asta e ce ma enerveaza cel mai mult. Lumea nu isi cunoaste drepturile. Pe afara, ar fi sinucidere curata sa faci spam de pe propriul ip.

Ar fi interesant de vazut parerea unui responsabil de la curte, dar aparent se stiu vinovati sau chiar nu le pasa atata timp cat nenea google la un search pentru curteaveche.ro afiseaza in primele 5-6 rezultate atat postul asta + intrarea in blacklistul celor de la rbl.sns.ro/. Atitudine tipica de spamer.
    Ultima modificare făcută de lvl100; 16th January 2007 la 05:41.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citeste postul anterios. Poate se gaseste cineva.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •