Tocmai am primit un spam nenorocit (iar) de la o firma de web design (eu nu le-as plati nici macat 10 dolari, dupa site-ul pe care il au):
Headerele mail-ului sunt (am taiat eu caractere din mail-uri, ca sa nu spamez pe toti):Buna ziua!
Prin acest e-mail informativ vrem sa va facem cunoscuta super oferta noastra de constructie site-uri:
SUPER OFERTA SITE
Un DOMENIU
GRATIS
Un PACHET DE GAZDUIRE (hosting)
GRATIS
Un INTRO de prezentare (flash)
....................... (am taiat eu, numai prostii, preturi, euroi si alte cele).
Vrei sa stii cat te costa un site?
Realizam site-uri pentru buzunarul fiecaruia, incapand cu suma de 100 euro.
Trimite un mail la adresa office@alfogroup.com si noi iti vom evalua site-ul dorit in cateva minute!
Ai un site dar nu esti nemultumit de el? Vrei sa il reconstruiesti?
Site-ul pe care l-ai contractat cu ceva timp in urma poate fi depasit, din cauza evolutiei si a maturizarii
continue a tehnologiei, a aparitiei de noi tendinte in webdesign sau a cresterii permanante a asteptarilor
din partea vizitatorilor. Trimite un mail la xxxxxxx@xxxxxxxxx.com si in cateva minute te vom contacta.
Printre cele 350 de adrese mail trecute la TO, am gasit si alte domenii de spammeri, deci se pare ca spammerii se spameaza si intre ei. WOrks for me atata timp cat dispar de tot de pe lume.From - Fri Nov 24 03:19:47 2006
X-Account-Key: account4
X-UIDL: ea84efe80af261daf0ab0dd90741f42e
X-Mozilla-Status: 0201
X-Mozilla-Status2: 00000000
Return-path: <office@alfogroup.com>
Envelope-to: cristi@xp___s.ro
Delivery-date: Fri, 24 Nov 2006 02:47:04 +0200
Received: from xperts by edge.confortabil.ro with local-bsmtp (Exim 4.52)
id 1GnPDW-0000Ik-W4
for cristi@xp___s.ro; Fri, 24 Nov 2006 02:47:03 +0200
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.1.1 (2006-03-10) on edge.confortabil.ro
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=1.0 required=5.0 tests=BAYES_00,HEAD_LONG,
HTML_90_100,HTML_MESSAGE,NO_REAL_NAME autolearn=no version=3.1.1
Received: from [216.32.73.242] (helo=server.domeniu-ieftin.com)
by edge.confortabil.ro with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256)
(Exim 4.52)
id 1GnPDV-0000IM-Fj
for cristi@xp___s.ro; Fri, 24 Nov 2006 02:46:58 +0200
Received: from [86.127.131.171] (helo=vdesgn)
by server.domeniu-ieftin.com with esmtpa (Exim 4.52)
id 1GnP81-0006tg-Kh; Thu, 23 Nov 2006 18:41:21 -0600
Reply-To: <office@alfogroup.com>
From: <office@alfogroup.com>
To: Aici sunt aproxiamtiv 350 de adrese de mail in clar (DA puse la TO). Nu le pun pentru securitatea lor.
Subject: Buna ziua!
Date: Fri, 24 Nov 2006 02:38:49 +0200
Message-ID: <000001c70f61$0f510200$2df30600$@com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related;
boundary="----=_NextPart_000_0001_01C70F71.D2D9D200"
X-Mailer: Microsoft Office Outlook 12.0
Thread-Index: AccPSkT4JVDE6ooGRAGxrkw8xe1y6gAAq6VgAACgLIAAAHdkYA ADuq+A
Content-Language: en-us
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - server.domeniu-ieftin.com
X-AntiAbuse: Original Domain - xperts.ro
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [0 0] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - alfogroup.com
X-Source:
X-Source-Args:
X-Source-Dir:
Site-ul lor : http://www.alfogroup.com/
Ei fac web design, transport si panouri solare. Deci va rog frumos ..
Cu website-ul de mai sus, care este execrabil si sincer, as spune ca cine ar comanda de la ei ceva, e nebun, ca sa nu spun ce minunatie de site o iesi, mai si spameaza. Look mommy:
Raspunsul meu catre ei a fost acid, ca sa nu spun altele.<META name="keywords" content="gratuit, screen saver, screensaver, tempaltes, template, sex, sexx, xxx, xxl, prietenii, relatii, oferte, job-uri, job, servicii, servicii web, servicii webdesign, anunturi, oferte, publicitate, istoric, articole, articole design, portofoliu, portofoliu design, prelucrare imagini, diplome, concept diplome, afis, afis publicitare, design afis publicitar, fac afise, afise, discount, panouri solare, transport, mega discount, cel mai tare site, cel mai tare, tare, si , sau, cum, de, romania, vaslui, iasi, bucuresti, webcam, diverse, produse, relatii, normal, preview, calculator, afacere, cum sa creasca afacerea, idei, idei afacere, job-uri noi, joburi noi, job, loc de munca, bani pe net, bani, cont bancar, cumparaturi online, gush, gushu, arme, vand arme, undita, pescuit, rock, hard rock, break dance, dans, mp3, muzica gratis, free mp3, free music, muzica moca, mp3-uri moca, mp3 gratis, downlaod, download site, download 100% free, download vaslui, download template, etc, design coperta carte, coperta carti, design coperta carti, design diplome, scrollingbar, script-uri, script, html, flash, site html, site flash, formulare, formulare de vot, copy protection, anti copy, statistici vizitatori, inscriere statistici, cont statistici, optimizare imagini, optimizare, site, website, vreau website, caut designer, design, webdesign, design ieftin, firma webdesign, cel mai tare pret, cel mai mic pret, cel mai mic pret website, site gratis, bannere, animatii, antete, brosuri, proiecte, proiect, proiect power point, reduceri site, reduceri, discount site, discount, intro, intro site, forum, guest book ieftin, forum ieftin, intretinere website, promovare, promovare online, promovare site, promovcare firma, promovare produse, inscriere in motoare de cautare, inscriere top-uri, inscriere topuri, administrare, contact, vdesign, alfo design, alfo trading, vdesign us, vdesign-us, victor design, vd, www.vdesign.us, vdesign.ro, vdesign.com, ultra design, ieftin, site ieftin, site-uri ieftine, siteuri ieftine, site-uri, victor, victor avramia, manager victor avramia, alfo group, alfogroup.com, alfo group design intretinere, administrare site, administrare, productie, productie publicitare, carti de vizita, pliante, site ieftin, web site ieftin, website ieftin, superoferta site, superoferta, suport, suport tehnic, gazduire, gazduire web, domenii, webhosting, domenii web, domeniu internet, banda garantata, servere romania, reseller, hosting, hosting si domenii, hosting Romania, webhosting Romania, gazduire si domenii, domain, domains, vdesign.us, domenii ieftine, domeniu ieftin, gazduireweb, webgazduire, .com, .ro, domenii .ro, domenii ro, free hosting, gazduire gratuita">
Clients, beware of these other people.

Răspunde cu citat
.