25th September 2012, 16:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu stiu daca ar fi o masura ok. Pe de alta parte, eu am incheiat o sumedenie de colaborari cu oamenii care frecventeaza seopedia, dar nu au cont aici. Nu o singura data am fost intampinat cu replica "sunt x-ulescu, am mailul dvs de pe seopedia ..."
25th September 2012, 17:06
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
relansat
Nu stiu daca ar fi o masura ok. Pe de alta parte, eu am incheiat o sumedenie de colaborari cu oamenii care frecventeaza seopedia, dar nu au cont aici. Nu o singura data am fost intampinat cu replica "sunt x-ulescu, am mailul dvs de pe seopedia ..."
Eu inteleg ce spui, dar, din moment ce eu vand sau cumpar ceva, ma adresez userilor acestui forum. Daca vreau sa-mi fac publica oferta “world-wide” postez pe siteuri de anunturi. Daca vrei sa fii contactat de persoane din afara comunitatii, lasi o adresa de contact intr-una din postari. Simplu...
25th September 2012, 17:29
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
Claudiu B
Aici este “hiba”. Anumite lucruri nu ar trebui facute publice. Cand vand un voucher, ma adresez EXCLUSIV membrilor Seopedia. Ca sa nu fie spam, trebuie sa primesc un raspuns la topicul respectiv sau un PM. Da, recunosc, e si vina mea ca am public mailul (ceea ce nu mai e cazul).
Pai poti mentiona in topic ca vrei sa lucrezi doar cu oameni de pe seopedia, eu daca vad oferta ta, te caut si in cartea de telefon, pe facebook , twitter, la tine pe blog, si nu vad unde e spamul