Cristian, eu nu mai vreau sa spun nimic. Ok? Daca tu te-ai apucat sa pui stampile pe aici si sa decizi ce e admisibil si ce e inadmisibil, orice as spune eu nu ar mai fi relevant.
Tu esti aici la fel cum sunt eu in debara... Cand ma supar, si AM IMPRESIA ca cineva greseste, banez in stanga si in dreapta. Tai si spanzur. Cand este cazul... deci iti inteleg atitudinea TERITORIALA (este innascuta, nu avem ce ii face). Deci repet: iti inteleg atitudinea.
Nu inecercam sa ma cert cu nimeni, ci doar sa inteleg niste chestii. Nici mie nu imi place ideea de SPAM. Noi la birou cred ca primim in jur de 1000 de emailuri nedorite. Cam cat timp crezi ca se pierde ca sa filtreze fiecare si sa se sape prin aceste email-uri? Inmulteste apoi cu 15 Euro/ora si o sa vezi la ce se ajunge. Daca ai fi fost putin atent, ai fi vazut ca, intr-o oarecare masura, suntem in aceeasi barca.
Deci, ca sa ne lamurim si sa concluzionam. Eu nu mai zic nimic. Tu ai perfecta dreptate, orice ai spune (ca oricum esti Administrator si daca eu zic ceva ce nu iti convine, fie stergi sau editezi, fie ma banezi). Din punctul meu de vedere poate fi considerat un subiect inchis. Pentru ca e CLAR ca nu vom avea o opinie comuna in aceasta situatie.
Exista totusi chestii cu care am cazut de acord (forum . seopedia . ro/showthread . php?p=21335#post21335).

Răspunde cu citat