Buna ziua,

Stiati ca solutia optima de marketing din punctul de vedere al raportului eficienta / pret o reprezinta crearea unui site web si promovarea acestuia?
SitePro este o firma specializata in web design si SEO (Search Engine Optimization), avand pana in prezent peste 200 de site-uri realizate si peste 100 de abonati si avem placerea sa va prezentam in continuare oferta noastra de realizare site si promovare SEO:

Pachetul Economy. 100 EURO contine:
- subdomeniu Ex: site.sitepro.ro
- 5 pagini web de prezentare
- 1 formular de contact
- 3 adrese de e-mail
- optimizarea SEO (Search Engine Optimization)

* pretul este final fara alte costuri suplimentare

Pachetul Premium. 150 EURO contine:
- domeniu.ro Ex: domeniu.ro; sitepro.ro
- 5 pagini web de prezentare
- 1 formular de contact
- 5 adrese de e-mail
- optimizarea SEO (Search Engine Optimization)

* pretul este final fara alte costuri suplimentare

Pachetul SEO (Search Engine Optimization). 10 Euro / luna
Pentru ca site-ul domneavoastra sa atraga cat mai multi clienti, in afara de faptul ca acesta trebuie sa aiba un design si o structura business, trebuie sa fie si usor de accesat. Conform statisticilor 80 % din cautarile pe Google nu trec pe a doua pagina. Deci pentru a avea un site eficient, acesta TREBUIE sa fie afisat in prima pagina pe Google. Pentru a realiza acest lucru SitePro a creat Pachetul SEO.
Prin acest pachet vom analiza concurenta dumneavoastra pe internet si vom crea un raport care va contine: un pachet de cuvinte cheie (search keywords) specifice activitatii dumneavoastra; vom analiza concurenta dumneavoastra din punctul de vedere al promovarii si anume cantitatea si calitatea link-urilor pe care le au site-urile lor; etc – cu alte cuvinte vom crea un plan de atac.
Pasul doi este Optimizarea SEO On-Page a site-ului dumneavoastra pentru motorul de cautare Google. Optimizarea SEO On-Page este de fapt o optimizare din punct de vedere tehnic a site-ului dumneavoastra, fapt care nu va fi observat de catre vizitaorii site-ului deoarece se realizeaza la nivel de cod sursa si are o serie de particularitati: meta tag-uri, image alt-uri, meta description, link alt text etc. Pentru a realiza acest lucru cat mai eficent vom folosi un program soft.
Pasul trei este Optimizarea SEO Off-Page care se va realiza prin inscrierea site-ului dumneavoastra in directoare, bloging, comunicate de presa, forumuri, schimb de link-uri etc

* pretul este final fara alte costuri suplimentare

Va multumim pentru timpul acordat in studierea ofertei noastre !
Pentru mai multe detalii puteti accesa site-urile noastre
www.sitepro.ro
www.promovare-site-seo.ro

sau sa ne contactati la numerele de telefon pentru intrebari suplimentare si pentru o eventuala consultanta gratuita

0724.026.321
0724.311.163

Echipa SitePro
Nu am cerut niciodata sa fiu instiintat cand se va infiinta SitePro, sau cand vor avea oferte si nici nu are link de unsubscribe. Se pune ca e spam?
Emailul vine de la office@sitepro.ro si e trimis direct pe adresa mea de email, deci macar au fost seriosi si nu au pus CC de 2 km.
Sper sa nu se puna ca le fac reclama