Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Spam?!?!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Eugen, nu sint de acord si cred ca prin ceea ce am spus s-ar putea interpreta ca as tine partea celor de la Bionyk.com

Dar, mi se pare cam aiurea ca oameni din online sa nu faca diferenta dintre email spam, invitatii prin intermediul unor site-uri si one time spam.

Nu toate sint la fel de grave. Intr-adevar, e dreptul tau sa etichetezi in propriul mail spamul dupa cum vrei, dar in public ai nevoie de argumente solide.

E ceea ce am cerut: dovezi. Categoria asta are un regulament interior in care se specifica faptul ca reclamarea de email spam se face cu dovezi.

15. Toate acuzatiile de spam de la sectiunea SPAM made in .RO trebuie sa fie insotite de dovezi: screenshot-uri, link catre dovada, link intern catre alte discutii etc. In caz contrar threadul va fi sters.
    Citat din Regulament Seopedia .

Tu ai primit 2 mailuri de "spam" (dar nu pari sigur) pe care nu le tolerezi, ceea ce e ok. Dar cand vii si faci acuzatii publice, trebuie sa ai motive si argumente solide. Altfel poti fi considerat ca avand ceva cu ei.

Ca sa evitam toate suspiciunile, e indicat sa postati reclamatii argumentate si cu dovezi si care sa conteze ptr un numar mare de oameni.

Sint spamat in fiecare zi cu invitatii pe diferite site-uri sociale de la asa zisi prieteni, unii dintre ei imi chiar sint prieteni. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa raportez un spam public, e de ajuns sa il cataloghez in propriul mail.

Uite spam: Asistenta pentru consumatori – Urban Spam - au fost de ordinul zecilor de mailuri. Nu 1, "cred 2".

Sper sa ma intelegi, dar daca incepem toti sa anuntam pe forum "spamurile" nu ajungem nicaieri, mai ales daca ele nu sint intemeiate.

Si parerea mea e ca daca primesti sa zicem 5 spamuri, alea sint tolerabile si le poti eticheta in propriul mail. Daca se exagereaza, atunci poti face public lucrul asta pentru ca e clar ca a devenit o problema.

Spam nu inseamna doar nesolicitat, ci si agresiv ..care sa se repete cu o anumita frecventa.

Deci, eu cer argumente...pentru ca sint unul din Admini si trebuie sa ma tin de ...procedurile regulamentului. Deci, dovezi, argumente...

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

1. Din moment ce te implici aşa de tare în acest thread, încercând să demonstrezi că ce face Bionyk nu e SPAM ... tind să cred ca da, le ţii partea şi aprobi ceea ce fac.

2. Ai cerut dovezi ? Cred că primul post, reprezentănd datele mesajului primit ( headere, subiect şi conţinut ) e de ajuns. Aş fi postat şi primul email primit, însă nu obişnuiesc să le păstrez.

Spamul este un mesaj comercial nesolicitat, irelevant pentru destinatar si nedorit de acesta, care nu ofera sau ofera si nu pune in aplicare o modalitate practica de renuntare la primirea de mesaje ulterioare cu un continut similar din partea aceluiasi expeditor.
    3. E clar SPAM, cred că am argumentat acest lucru ( nu sunt membru Bionyk + nu cunosc nici o "IssaBella" - deci email-ul nu reprezintă o invitaţie ). În plus, conform definiţiei de mai sus, mesajul este irelevant, nesolicitat şi nedorit. Dacă-l tolerez sau nu depinde numai de mine.

4. Te contrazici, pe de o parte zici că nu eşti de acord cu mesajele nesolicitate ( chiar dacă e doar unul ) ... iar mai apoi scrii că dacă numărul lor este mai mic de 5 sunt tolerabile.

5. Am făcut public acest SPAM pentru că eram conştient că unul din membrii acestui forum ( membru activ ) deţine sau este implicat în proiect.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

eugen, m-am cam saturat de oameni care tipa lupul pentru orice prostie. E si cazul tau acum...

Pana la urma nici tu nu esti sigur de spam, zici "cred 2". In plus dovezile le ai doar ptr una singura. Ceea ce e sigur e ca acel mail e spam. Lucru care nu e negat de mine, eu am zis doar ca spamul de tipul asta e inutil sa il faci public, mai ales daca nu l-au primit si altii.

Daca il tolerezi sau nu depinde de tine, dar daca il faci public sau nu.... depinde si de adminii acestui forum. Noi sintem responsabili pentru ceea ce se intampla, nu tu esti acuzat ca sustii acuze nefondate pe forum.

Ma contrazic doar in interpretarea ta, pentru ca daca recitesti ..eu acolo vorbeam de spamul pe care il anunti public si cel pe care il etichetezi in privat. Reciteste...

E justificat faptul ca ai anuntat aici, pentru ca unul din initiatorii proiectului e membru Seopedia...dar postareq ar fi trebuit sa aibe argumente puternice, nu sa fii ambiguu (nestiind defapt cate mailuri ai primit).

Repet, ca admin in acest forum nu mi se pare ok sa cream posturi acuzatoare care sa nu isi aiba justificari reale. Iar daca tu crezi ca un mail (sau 2?) poate eticheta un site ca facand spam...e dreptul tau. Dar cred ca ar trebui sa fii deschis la discutii si sa intelegi si alte puncte de vedere. Chiar daca ele ti-ar putea parea partinitoare...

As vrea sa nu ne raspundem la posturi doar ca sa avem ultimul cuvant, eu as vrea sa vad si al doilea mail trimis. Chiar daca nici atunci nu m-as incumeta sa urlu spam, facem un exercitiu de justificare a celor scrise de tine.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Revin si eu, oricum nu imi somn.

Mie personal mi se pare jenant sa faci scandal pentru o invitatie primita (cu explicatii complexe, demonstratii si argumente solide) de la un site de asta de socializare. Cu iz de invidie si alte balarii, in cazul nostru.

Da, iti dadeam dreptate daca dupa ce postai tu mai apareau oameni care se plangeau si ei ca au primit invitatii de la acealsi site si de la utilizatori care nu ii cunosc. Aia da spam. 1000 de oameni care s-au trezit peste noapte cu invitatii.

Dar asa, tu esti singurul care ai primit o invitatie (sau doua). Zici ca nu o cunosti pe Isabela. Da, poate numele nu suna cunsocut. Dar pe internet poti alege orice nickname vrei. Deci, ar putea fi cam oricine. Inclusiv o persoana cu care ai avut vreodata legaturi si a ramas intr-un fel (cel mai probabil pe mess) cu adresa ta de email.

"Legea" trebuie respectata si aplicata. In litera si in spiritul ei. Iar cazul prezentat de tine il cataloghez la rubrica "exces de zel".
    Ultima modificare făcută de Seinfeld; 13th August 2009 la 01:38.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

Să ştii că nu pot dormi noaptea de invidie pe "succesul celor de la Bionyk". ( ironic ) Nu a fost nimic personal, nici cu @Adrian, nici cu situl în sine.

După discuţia avută cu @Krumel, am înţeles că nu am avut destule dovezi, de aceea nici nu am mai postat nimic.

P.S. #1 Nu cred că postul tău îşi avea rostul ... mai bine încercai să dormi.

P.S. #2 Rog un admin să inchidă acest thread, nu văd rostul continuării acestei discuţii.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM