Eugen, nu sint de acord si cred ca prin ceea ce am spus s-ar putea interpreta ca as tine partea celor de la Bionyk.com
Dar, mi se pare cam aiurea ca oameni din online sa nu faca diferenta dintre email spam, invitatii prin intermediul unor site-uri si one time spam.
Nu toate sint la fel de grave. Intr-adevar, e dreptul tau sa etichetezi in propriul mail spamul dupa cum vrei, dar in public ai nevoie de argumente solide.
E ceea ce am cerut: dovezi. Categoria asta are un regulament interior in care se specifica faptul ca reclamarea de email spam se face cu dovezi.
Citat din Regulament Seopedia .15. Toate acuzatiile de spam de la sectiunea SPAM made in .RO trebuie sa fie insotite de dovezi: screenshot-uri, link catre dovada, link intern catre alte discutii etc. In caz contrar threadul va fi sters.
Tu ai primit 2 mailuri de "spam" (dar nu pari sigur) pe care nu le tolerezi, ceea ce e ok. Dar cand vii si faci acuzatii publice, trebuie sa ai motive si argumente solide. Altfel poti fi considerat ca avand ceva cu ei.
Ca sa evitam toate suspiciunile, e indicat sa postati reclamatii argumentate si cu dovezi si care sa conteze ptr un numar mare de oameni.
Sint spamat in fiecare zi cu invitatii pe diferite site-uri sociale de la asa zisi prieteni, unii dintre ei imi chiar sint prieteni. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa raportez un spam public, e de ajuns sa il cataloghez in propriul mail.
Uite spam: Asistenta pentru consumatori Urban Spam - au fost de ordinul zecilor de mailuri. Nu 1, "cred 2".
Sper sa ma intelegi, dar daca incepem toti sa anuntam pe forum "spamurile" nu ajungem nicaieri, mai ales daca ele nu sint intemeiate.
Si parerea mea e ca daca primesti sa zicem 5 spamuri, alea sint tolerabile si le poti eticheta in propriul mail. Daca se exagereaza, atunci poti face public lucrul asta pentru ca e clar ca a devenit o problema.
Spam nu inseamna doar nesolicitat, ci si agresiv ..care sa se repete cu o anumita frecventa.
Deci, eu cer argumente...pentru ca sint unul din Admini si trebuie sa ma tin de ...procedurile regulamentului. Deci, dovezi, argumente...