Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Spam de la exactCeVrei.ro

recoil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    11th September 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    75
    Putere Rep
    33

Implicit Spam de la exactCeVrei.ro

Azi am primit unul din cele mai nesimtite spamuri. E legal ca adresa mea de mail sa fie preluata de pe un alt site ? Site-ul pe care am bagat adresa mea de mail e templulsoarelui.ro, site care are un formular de completat atunci cand faci comanda de mancare: http://www.templulsoarelui.ro/ts_indexC.php?pag=comenzi.
    In acest formular, nu exista nici o mentiune ca adresa mea de mail va fi folosita in scopuri comerciale, cu atat mai mult de alte site-uri.

Buna ziua,
    am preluat adresa Dumneavoastra de e-mail de pe site-ul www.templulsoarelui.ro, deoarece ExactCeVrei.ro doreste sa se alinieze la normele de conduita civilizate de utilizare a mijloacelor electronice de comunicare, acest mesaj va este adresat in scopul acceptarii Invitatiei On-line la lansarea incepand cu anul 2009 a celui mai nou Portal de Afaceri, Mica Publicitate, Comunicate de Presa si Evenimente dedicat exclusiv persoanelor fizice si juridice din Romania.
    Daca sunteti de acord sa va contactam va rugam sa dati Reply la acest mail cu textul " Accept sa primesc Invitatia insotita de cuponul BONUS de lansare ", in caz contrar va rugam sa dati click pe link-ul urmator : Nu doresc sa primesc Invitatia si/sau Cuponul BONUS sau alte materiale publicitare sau promotionale din partea site-ului ExactCeVrei.ro

Cu respect ,
    Echipa ExactCeVrei Romania
    web : www . exactcevrei . ro
    email : office @ exactcevrei . ro
    Ultima modificare făcută de recoil; 9th January 2009 la 14:14. Motiv: Am scos link-ul catre spammeri

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM