Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Inregistrare-domenii.ro - de incredere ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Inregistrare-domenii.ro - de incredere ?

Vreau sa cumpar un domeniu de pe www.inregistrare-domenii.ro (ROMARG.ro) .
    Citisem odata pe forum ca atunci cand iei un domeniu sa ai grija ca el sa fie inregistrat pe numele tau. Cei de la Romarg vor inregistra domeniul cumparat pe numele meu ?
    Ati cumparat de la ei, sunt seriosi,neseriosi ? Am observat ca impreuna cu fiecare domeniu ofera si reclama gratuita. Stiti in ce consta aceasta reclama?

Multumesc,

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Vreau sa cumpar un domeniu de pe www.inregistrare-domenii.ro (ROMARG.ro) .
    Citisem odata pe forum ca atunci cand iei un domeniu sa ai grija ca el sa fie inregistrat pe numele tau. Cei de la Romarg vor inregistra domeniul cumparat pe numele meu ?
    Ati cumparat de la ei, sunt seriosi,neseriosi ? Am observat ca impreuna cu fiecare domeniu ofera si reclama gratuita. Stiti in ce consta aceasta reclama?

Multumesc,
    Cel mai bine e sa ii intrebi pe ei direct.
    Nu cred ca ar fi in stare sa isi puna reputatia in joc pentru niste amarati de 40E.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Am un domeniu cu Romarg, nu am avut probleme.

Iti recomand AboNet, restul domeniilor le-am inregistrat prin ei.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Exista foarte multi registrari autorizati care inregistreaza domenii .ro, de ce nu-ti inregistrezi domeniul dintr-un loc 100% sigur?
    Tot Abonet recomand si eu.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu stiu ce sa zic, sincer sa fiu mie mai multa incredere (dupa aspectul siteului) imi ofera romarg. Pai, na ce cautasi eu pe Google a aparut inregistrare-domenii.ro ca prim rezultat si parca vazusi si pe forum o recomandare catre ei. Totusi daca pun domeniul pe numele meu si sa zicem ca dupa ce prin absurd siteul meu va deveni super popular iar ei vor vrea sa l "fure" pot sa-i aduc in instanta, sau cel putin sa rezolve Rotldul.
    Nu de alta dar chiar am patit cu un domain register pe .com si a trebui sa apelez la cei de la ICANN. Au raspuns atat de repede si promt , mi am rezolvat pierderea domeniului .com in 1 zi.
    Mie unul imi suna bine acea reclama gratuita de 140 de euro pentru inceputul siteului si de aceea ma tenteaza sa iau de la ei.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Nu stiu ce sa zic, sincer sa fiu mie mai multa incredere (dupa aspectul siteului) imi ofera romarg. Pai, na ce cautasi eu pe Google a aparut inregistrare-domenii.ro ca prim rezultat si parca vazusi si pe forum o recomandare catre ei. Totusi daca pun domeniul pe numele meu si sa zicem ca dupa ce prin absurd siteul meu va deveni super popular iar ei vor vrea sa l "fure" pot sa-i aduc in instanta, sau cel putin sa rezolve Rotldul.
    Nu de alta dar chiar am patit cu un domain register pe .com si a trebui sa apelez la cei de la ICANN. Au raspuns atat de repede si promt , mi am rezolvat pierderea domeniului .com in 1 zi.
    Mie unul imi suna bine acea reclama gratuita de 140 de euro pentru inceputul siteului si de aceea ma tenteaza sa iau de la ei.
    De la oricine comanzi vei primi factura, si vei putea verifica domeniul daca este pe numele tau. La domeniile .ro nu se schimba proprietarul usor.

Referitor la reclama in valoare de 140eur, sa ne spui dupa daca ai avut rezultate cu ea, din cate stiu e doar in ceva retea de site-uri ale lor.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

In august am achizitionat un domeniu .ro de la Romarg .Nu am avut timp sa ma ocup de el . Acu 2 zile am avut curozitatea sa vad ce alte extensii s-au mai ocupat la cateva din domeniile achizitionate de mine .Surpriza ...incredibil... domeniul meu era neinregistrat . Nu mi-a venit sa cred .Am intrat in cont ... domeniul era platit...factura achitata .
    Bineinteles le-am dat mail , nr. facturii etc . si am solicitat lamuriri .
    La scurt timp am primit raspuns .
    "In urma solicitarii dumneavoastra va transmitem ca domeniul numedomeniuachizitionatdemine .ro in acest moment are status activ si este inregistrat."
    Trageti voi concluzia .

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Referitor la reclama in valoare de 140eur, sa ne spui dupa daca ai avut rezultate cu ea, din cate stiu e doar in ceva retea de site-uri ale lor.
    Este praf, tandari, pulbere fina aruncata in ochii clientlor care "sunt tentati sa cumpere de la ei" ...

Am buget de peste 1500 EUR la ei si... degeba. Site-ul lor care se ocupa cu publicitatea respectiva nu este functional decat 10%, nu poti sa vezi reteaua in care it vei face reclama probabil pentru ca nu este nici un site in ea, si concluzia e ca degeaba ai banii de reclama, ca nu ai unde sa ii cheltuiesti.

Asa ca... nu mai fiti tentati de lucruri pe care nu le puteti folosi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Si eu am vreo 200E pentru reclama de la ei, dar nu ma tenteaza sa o folosim, oricum de acei 200E nu iti ofera nimic aprope, adica cam celasi lucru pe care il vnad eu in reteaua mea cu 40E
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    38

Implicit

Cumparat si eu un domeniu de la romarg, nu am avut nici o problema (desi l-am cam lasat de 'izbeliste')

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. inregistrare-domenii . ro cei mai nesimtiti
    De gigipok în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th May 2009, 12:21
  2. Inregistrare domenii, plata cu card
    De thefan în forumul Utile
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th November 2008, 16:22
  3. Domenii cu PR disponibile pentru inregistrare
    De Mircea Budean în forumul Utile
    Răspunsuri: 9