pai el nu ar avea de unde sa stie ..ca vrei sa il vinzi ..o incercare nu strica .
pai el nu ar avea de unde sa stie ..ca vrei sa il vinzi ..o incercare nu strica .
Hmm..ar merge o lada de bere
O chestie tare. Dupa ce l-am pus la vanzare, am primitcateva mail-uri si in seara asta trei telefoane.
estie pe drumul cel bun, poate vrei sa cumperi si elover.ro sau hookup.ro
![]()
Hmm..ar merge o lada de bere
Nimeni? Nimeni?
50E.
Trebuie sa-mi spuna cineva cum este procedura de transfer de domeniu, pentru ca nu stiu. In afara de suma la cad de acord cu P_C, ce se mai da catre rotld ? Cum se face un transfer "safe" ? Adica sa nu raman nici eu cu banii dati, nici el fara domeniu. (asta mai mult de curiozitate, sunt sigur ca P_C este un vanzator serios)
Sorin Buturugeanu
blog foto
Bsorin, imi pare rau, oferta ta nu-mi acopera nici macar partea de SEO . . .
Cred ca ai glumit.
Ptr informatii legate de transfer te rog sa aplici pe alt topic.
O zi buna,
PC
Spune-mi te rog in ce a constat SEO-ul ?
Eu observ asa:
- in afara de prima pagina, care valideaza, celelalte sunt pe rosu (cu putine erori, adevarat)
- ai declaratii CSS in pagina
- folosesti tabele
- ai continut foarte putin
- ai 8 linkuri in google (link:www_foto-nunta_ro) si ZERO la link:foto-nunta_ro
- http//www_foto-nunta_ro este diferit de http//foto-nunta_ro
- ai linkuri (imagini) spre directoare web. Poti argumenta ca asta nu ar fi un minus, dar eu asa il consider.
- nu esti listat in dmoz.org
Mie mi-ai spus pe p.m. sa fac oferta publica, pe topic, si o sa presupun ca ai procedat la fel cu toti potentialii cumparatori. Pana acum, in 4 luni, este o singura oferta pe acest topic.
Ultima modificare făcută de bsorin; 1st April 2008 la 23:39. Motiv: pusesem link-uri spre site-urile pomenite; le-am scos
Sorin Buturugeanu
blog foto
Salut,
Buturugeanu, ma simt dator cu explicatie:
1 - se pot scoate acele erori, am si uitat de ele, pur si simplu
2 - la fel si css-ul
3 - nu inteleg cu ce deranjeaza
4 - daca te referi la text mie mi se pare suficient, daca te referi la poze iti dau dreptate.
5 - asta chiar mi se pare ciudat de ce sunt doar 8, dar e asa important cate link-uri am? atunci de ce mai e pe prima pagina? cauta si ptr www . fotonunta . com sa vedem cate link-uri are.
6 - deacord cu tine.
7 - de ce ar fi un minus? iti spun sigur ca dirurile sunt seo frendly. cel de pe ultima pagina l-am uitat acolo.
8 - trebuie sa fiu listat in dmoz?
dar de ce totusi in prima pagina cand sunt atatia pe foto nunta?
PS: daca te intereseaza sa te apuci de nunti iti pot oferi alt domeniu pe care sa-l "ridici" tu de la zero.
Tare oferta. Deci tu estimezi siteul la 50 Euro desi nu ai idee despre detaliile transferului in ROTLD! Cum ti-a iesit aceasta estimare? Din ce parametri?
Oare sa ma gandesc cum estimezi un SEO? Daca la transferul de domeniu nu stii procedura (te intelegi cu proprietarul, acesta trimite cererea de cedare a domeniului, copii dupa CI sau CUI in cazul persoanlor juridice, iar tu il mai achiti o data la RNC la tariful unui domeniu nou....asta ca sa stii procedura sa nu ramai cu buza umflata vreodata), cunosti procedura de analiza a unui SEO? Nu ca ar avea acest site cine stie ce SEO deosebit, dar asa ca idee as fi curios de unde incepi sa analizezi acest SEO si unde termini !?
Ah, si nu folosi in SEO termeni gen "e pe rosu" deoarece discutam despre siteuri, nu? Incearca cod valid/invalid. "pe rosu" folosim la intersectii si "dupa program"
Ultima modificare făcută de P_C; 2nd April 2008 la 16:22.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)