vreau sa transfer un domeniu pe numele meu!
platesc lunar cate 3 $ la vodafone ..fostul myx.
cu tine trebuie sa iau legatura? e posibil?
Va multumesc anticipat!
vreau sa transfer un domeniu pe numele meu!
platesc lunar cate 3 $ la vodafone ..fostul myx.
cu tine trebuie sa iau legatura? e posibil?
Va multumesc anticipat!
Dap normal ca e posibil, uite aici ca am postat si eu un topic pe subiectul asta: vreau sa imi cumpar domeniul care il am inchiriat de la myx
si ? ai reusti sa il transferi de la vodafone?si cat a costat daca da.mersi
Eu inca nu am incercat, dar sunai si intreabai, nu cred ca costa mai mult de 60$ sau ceva de genu.
Sau poti sa ii anunti ca nu mai doresti sa folosesti serviciile mydomain de la vdf si sa iti opreasca contul si sa iti faca transferul lui catre rotld sa-l inregistrezi de acolo.
Si eu trebuie sa imi transfer un domeniu, luna asta la salariu sau urmatoarea cu siguranta o sa mi-l cumpar.
Mult succes.
treaba e foarte simpla.
Suni la *222 vorbesti cu un domn de la relatii cu clientii de la departamentul Internet si Date.
O sa iti puna cateva intrebari referitoare la domeniul pe care il detii (data de nastere trecuta la domeniu, adresa, numele, serie buletin, etc ...)
O sa iti zica sa trimiti un fax cu o copie dupa buletin si o declaratie pe propria raspundere ca doresti sa transferi domeniu pe numele tau.
Ce am scris eu in declaratie
" Subsemnatul Nume Prenume, cu domiciliul in Constanta, Adresa completa, doresc sa cumpar domeniul domeniu.ro.
Date contact: 0722 000 XXX
In atentia domnului (reprezentantul vdf) (o sa iti spune el numele lui).
apoi o sa iti mai zica, ca dupa 1 sapt (7zile) sa intri pe RoTLD - Romanian Top Level Domain sa te duci la Domenii.ro -> Transfer Drept de Folosinţă si sa completezi formularul de acolo.
ROTLD-ul o sa iti trimita o factura proforma pe e-mail, te duci la BRD si o achiti (vezi ca tu platesti comisionul de 1 leu parca, ca ROTLD-ul (statul nu e in stare sa plateasca un amarat de comision si a pus clientul).
apoi te duci cu chitanta de la banca si o trimiti pe fax (ai numarul de fax pe proforma)
ca sa fi tu sigur ca totu e ok si ca faxul a ajuns e bine sa te duci la sectiunea contact pe rotld si sa suni la ei pt confirmare (asta e nr de tel : +40-21-316.07.62), cineva o sa iti confirme daca a primit fax-ul de la tine si o sa iti zica sa verifici in 24 de ore sa vezi daca a avut efect sau nu.
La mine a avut, totu e ok acum, domeniu e pe numele meu.
Sper sa va fie de ajutor aceste informatii.
Salutare.
si in afara de cat a costat domeniul la rotld ai mai platit ceva in plus? Adica le platesti si celor de la vodafone?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)