vreau sa achizitionez un domeniu, care este expirat, problema este ca daca vreau sa il cumpar ma trimite la sedo sa fac o oferta,, cum sa procedez?
Expiration Date: 20-jun-2007
ciudat nu?
nu a mai facut nimeni??
vreau sa achizitionez un domeniu, care este expirat, problema este ca daca vreau sa il cumpar ma trimite la sedo sa fac o oferta,, cum sa procedez?
ciudat nu?
nu a mai facut nimeni??
Ultima modificare făcută de inscaun; 23rd August 2007 la 09:24.
nu ma poate ajuta nimeni?
Dupa ce expira mai sunt 30 de zile in care ownerul poate sa il prelungeasca ( intre timp e parcat de registrarul prin care e luat domeniul) dupa care sunt 5 zile in care este perioada de stergere, dupa aceste 5 zile il poti lua.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
dupa cum ai spus tu 20-jun-2007 + 30 + 5 +5 = vine cam 2 august si noi suntem in 24 august? ce se intampla??
ce am descoperit eu:Status: pendingDelete
Updated Date: 21-aug-2007
Creation Date: 20-jun-2002
· pendingDelete: A delete request has been received from the registrar for the domain. The domain has been removed from the zone, but has not yet been purged from the registry database. The domain cannot be renewed, deleted, transferred, or updated while in this state.
Ultima modificare făcută de inscaun; 24th August 2007 la 09:19.
Stai linistit si cu ochii pe domeniu zi de zi, ora de ora, eu am stat 3 luni pentru o situatie similara ca a ta... nu am o explicatie dar daca ti-i neaparat sa ai domeniul ala asta iti recomand... si ia-l pe perioada maxima pentru care se poate cumpara...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)