Salutare,
Sunt in pana de idei la alegerea unui nume de domeniu pentru un site de imobiliare. Nu am nevoie decat de DOMENIU fara continut.
Astept ofertele voastre pe PM sau aici.
Multumesc!
EDIT: Am uitat sa precizez: .ro
Salutare,
Sunt in pana de idei la alegerea unui nume de domeniu pentru un site de imobiliare. Nu am nevoie decat de DOMENIU fara continut.
Astept ofertele voastre pe PM sau aici.
Multumesc!
EDIT: Am uitat sa precizez: .ro
De ce nu-ti cumperi unul de la ROTLD ca mai sunt destule libere ? Important este sa inceapa cu imobiliare-keyword.ro
Ti-am trimis pm cu 3 idei care mi-au venit repede in minte. Sper sa te ajute![]()
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
Trebuie sa pun un pic osu la cautat, sunt cam obosit in ultimele zile si nu mai am ideas... damn it. Dar poate sunt oameni care au domenii de vanzare si chiar fainute. Nu ma intereseaza imobiliare-keyword, vreau ceva scurt si concis care sa te duca cu gandul la imobiliare.
@Sputz: mersi de idei.
Inca mai astept oferte.
imocasa.ro este liber la ROTLD, il poti lua daca ti se pare suficient de sugestiv si de scurt![]()
imobiliart.ro
imobinet.ro
imobart.ro
imoart.ro
imolux.ro
imoro.ro
....
romls.ro![]()
imopedia.ro
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)