Postat în original de
TudorBiz
Eu ma ocup cu domain hunting. Practic urmaresc nume de domenii bune care au valoare. Unul dintre aceste nume este CEASURI.COM
O firma precum Helvetansa sau alt magazin de ceasuri poate oferi si 2-3000$ pe acest domeniu pentru ca e .com si ceasurile sunt obiecte care valoreaza ceva.
OK, pe scurt toata tarasenia. Domeniul apartinea unui englezoi. Am vazut ca expirase si am facut backorder. La backorder, la 2 luni de la expirarea unui domeniu, daca omul nu il plateste cine a facut backorderul primul primeste domeniul. E o taxa de backorder care iti asigura faptul ca domeniul iti va apartine cand expira.
Evident pe langa aceasta taxa se plateste si inregistrarea domeniului in cauza.
Toate bune si frumoase. Domeniul imi revine, primesc si acel email cu Congrulations (am toate emailurile salvate) si surpriza. Dupa ceva timp ma anunta cei de la GoDaddy, ca englezoiul s-a razgandit si ca de fapt platise dar a fost o confuzie si eu nu pot avea domeniul. Sorry sorry sorry si mi l-au luat vidanjorii inapoi.
Evident un roman de pe undeva dintr-o groapa numita estul europei n-are cum sa faca cine stie ce valuri si nu are importanta unui englez.
Mesajul meu este GoDaddy e o firma de rahat cu servicii de rahat!