sugestie: cumparati-va domenii prin Google Apps 10usd/an si scapati de griji (acces full DNS etc etc)
ghici prin cine le cumpara google ? godaddy![]()
sugestie: cumparati-va domenii prin Google Apps 10usd/an si scapati de griji (acces full DNS etc etc)
ghici prin cine le cumpara google ? godaddy![]()
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:27.
Chiar nu inteleg ce aveti voi impotriva GoDaddy... pentru un backorder ratat?Haideti, fiti seriosi... studiati problema si vedeti cum se "preia" un domeniu expirat. GoDaddy sunt chiar buni in ceea ce fac... eu personal n-am treaba cu ei, insa am prieteni care lucreaza cu GoDaddy si n-am auzit nimic de rau despre ei. Daca vreti un registrar bun, va recomand name.com (pe care il folosesc eu).
Daca vreti sa preluati un domeniu expirat, exista doar 3 servicii in stare sa faca asta pentru voi (daca domeniul mai prezinta interes si pentru altii): snapnames.com, enom.com si pool.com. Fiecare dintre ei au "parteneriate" cu anumiti registrars, ceea ce le asigura o rata ridicata de succes pentru domeniile inregistrate prin partenerii lor. Inainte de a face o comanda pentru un domeniu expirat, verificati la ce registrar este domeniul si care serviciu din cele 3 au rata de succes cea mai ridicata pentru registrar-ul respectiv. Aaa... si sa aveti pregatiti destui bani pe card.
Stay tunned for Bristol based web design.
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:28.
Am 15-20 de domenii cumparate prin Godaddy, sau trasferate la ei. Folosesc Godaddy de 2 ani si totul merge ca la carte.
ma, dar voi sunt dusi cu capu' ?
cate mailuri ti-a dat godaddy inainte sa faca automat renew la domeniu?
cat de mare scria in fiecare mail ca pe data X domeniul va fi renewed folosind cardul care se termina cu cifrele xxxx cu exceptia cazului in care dai tu cancel?
blog Daniel Buca
Mie-mi place auto renewal by default, nu mai stau eu sa-mi bat capul. Practic Godaddy presupune ca o sa ai succes si o sa tii domeniul mai mult timp, ceea ce mi se pare de bun augur. Si oricum acuma cu PayPalul e mai rentabil sa vinzi domeniul cu $50 decat sa-l lasi sa expire.
Daca taceau din gura si te trezeai intr-o zi cu "cash kow"-ul expirat ca nu a fost auto renewal sunt convins ca ai fi fost mult mai suparat.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Loooool
In dreptul fiecarui domeniu, este bifat "autorenewal". In momentul in care te-ai hotarat sa abandonezi domeniul, mi-e greu sa cred ca godaddy iti poate citi gandurile si nu mi se pare un efort atat de istovitor, apasarea clickului stanga al mouselui, deasupra acelei casute.
Eu sunt multumit ca acea casuta e bifata implicit. Mai bine imi prelungeste automat un domeniu cu 8$ decat sa pierd unul de cateva mii (asta in cazul uit sa mai citesc emailul vreo 2 luni).
Daca te-ai hotarat sa scapi de un domeniu, ar mai fi si alta varianta. Pur si simplu il stergi din contul tau si nu mai primesti niciun email si nici nu-ti ia nimeni bani pentru renewal. Doar ca pierzi domeniul instantaneu, si nu ti-l mai lasa pana la expirare.
inchis
Ultima modificare făcută de TudorBiz; 15th November 2007 la 13:26.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)