M-ar interesa sa stiu daca imi poate spune cineva concret daca si la cat timp redevine un domeniu bun de reinregistrare dupa ce a expirat. Bineinteles este vorba despre un .com ca la .ro nu exista asa ceva. Sper ca nu am gresit categoria.
M-ar interesa sa stiu daca imi poate spune cineva concret daca si la cat timp redevine un domeniu bun de reinregistrare dupa ce a expirat. Bineinteles este vorba despre un .com ca la .ro nu exista asa ceva. Sper ca nu am gresit categoria.
Vezi acest exemplu de domain lifecycle. Sper sa gasesti raspunsul la intrebarea ta. Daca domeniul respectiv este foarte "bun", e posibil ca si altii sa fi pus ochii pe el. In acest caz poti incerca un backorder printr-un registrar. Asta iti va creste sansele (desi nu e o garantie) sa-l inregistrezi tu si nu altcineva.
In mod normal 75 de zile:
- 40 zile - grace period
- 30 zile - redemption period
- 5 zile - stergere
De obicei daca nu apelezi la un serviciu specializat, posibil sa fie parcat chiar de registrar sau luat de altcineva pentru trafic, mfa-uri, etc...
Si cam care ar fi serviciile specializate care iti pot asigura achizitionarea de domenii instant in momentul in care se libereaza?
iToolbar.ro - Creeaza-ti complet gratuit un toolbar pentru situl tau
Sa ne intelegem, nici un serviciu nu asigura inregistrarea ci incearca, si are mult mai multe sanse sa reuseasca decat ar avea cineva care ar incerca sa inregistreze manual domeniul exact in momentul in care devine liber. Este vorba de servicii de backorder care sunt oferite de majoritatea registrarilor. Un exemplu ar fi GoDaddy (sa nu se inteleaga ca-i fac reclama, e doar un exemplu!) la care un backorder reusit a costat pentru un .biz vreo 18$ incluzand si inregistrarea pe un an a domeniului. Probabilitatea de reusita la backorder poate sa nu fie foarte mare, cred ca depinde de "concurenta" pentru domeniul care se doreste a fi inregistrat. Insa exact cum se intampla (cine "prinde" domeniul in situatia in care mai multe persoane dau backorder pentru acelasi domeniu la acelasi registrar, sau cand registrari diferiti au comenzi backorder pentru acelasi domeniu) nu stiu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)