Domenii .RO la 31,5€/nelimitat si domenii .COM la 6,5€/an
Gazduire Web incepand cu 0,75€ / luna
Domenii .RO la 31,5€/nelimitat si domenii .COM la 6,5€/an
Gazduire Web incepand cu 0,75€ / luna
domeniu-ieftin.com - eu am apelat la ei si sint mai mult decit multumit
Plata cu paypal accepta cineva?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Mai baieti DEZASTRU.
Deci:
1. nu sunt firme care accepta paypal
2. sunt foatre putine firme care accepta credit card
3. am ales alfaweb, am fost intrebat sa bag adresa de EXTREM DE MULTE ORI. Intrenri stupide gen CNP?!
4. Pana la urma binenteles ca cardul nu a fost aceptat
5. Credit card e trecut pe site dar e oferit numa dupa ce trimit o companda cu mandat postal si iti vine mail cu cont si parola
Mai fratilor, pai e o NISA in romania pe webhosting+vanzare de domenii ENORMA. La ce suport se ofera acuma ORICINE care vine cu un website curat si servicii cu 2checkpout e invingator.
Sunt scarbit de timpul pierdut. Am pierut o ZI !!!!1 Ca sa cumpar un domeniu, si in final nu am reusit.
Comanda dvs. a fost trimisa pe adresa office@claus.ro.
factura proforma a fost trimisa pe email-ul dvs. xxxxxxx
in maxim 5 ore comanda dvs. va fi procesata
Va multumim.
echipa claus.ro
Adica trebe sa astept din nou. E multa lumea care intreaba cum sa faca bani pe net, ei va dau eu o solutie webshotsing si domeniu cu plata si raspuns automat.
Eu nu inteleg, 5 ore pentru ce???????? Pentru un sistem de plata semi automat ? Pentru ce 5 ore?
pai asteapta sa vezi..ti-a dat maxim 5 ore....am citit aici pe forum ..lumea astepta cateva zile.. eu iti garantez ca in maxim 1 ora ai contul si domeniul !!!
OK, ca inregistrezi rapid domeniile am inteles... o sa te caut odata sa ma lamuresti si pe mine cum faci... dar cum garantezi chestia asta ? Adica... oferi dezpagubiri daca dureaza mai mult de o ora ? Asta insemna ca e o treaba sigura si... trebuie se puna ROTLD-ul bine cu tine ca si la ei dureaza mai mult![]()
Eu sunt socat de calitate. Efectiv nu imi vine sa cred ca nu am gasit un provider caruia sai platesc cu credit card sau paypal si sa primesc INSTANT per mail factura. Ca dureaza 2-3 zile trimiterea datelor la autoritatea de inregaistrat domeniile.
Dar eu primesc mail 5 ore pana primesc mail cum sa platesc?! Sau cer prea mult?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)