Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 51

Subiect: Se vinde Afaceri.info pentru 1.250.000 euro

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Apex Vezi Post
    Ca tot ai adus vorba, eu cred ca un utilizator care posteaza in mod public o discutie privata, fara acordul interlocutorului sau, nu are ce cauta pe Seopedia. Acest lucru este cu adevarat inadmisibil.
    Nu ti-am incalcat nici un drept si nici nu am incalcat un regulament al forumului, in schimb tu mai jignit, mai mintit, mai luat de fraier.

Cat de tont ma crezi sa iti trimit banii intr-un cont paypal pentru domeniu afaceri.info pe bogdan @afaceri.info ? si sa scriu la subiect purchasing afaceri.info domain name, ca daca ma tapesti imi da paypal banii inapoi. Cum poti tu demonstra la paypal ca mi-ai trimis domeniul? sau eu ca lam primit? atat timp cat exista whois privacy, de care paypal nici nu tine cont, in plus e digital goods.

PS: Eu unul nu mai am ce discuta cu tine, nu imi spal rufele in public, vroiam doar sa atentionez si pe alti sa aibe grija cu tine sa nu pateasca la fel. Nu imi pasa nici de domeniu asta de 1.250.000 si nici de ceea ce spui tu, atat timp cat ma jignesti si ma iei de sus.
    Ultima modificare făcută de Paul; 14th January 2015 la 17:31.
    .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am incercat sa gasesc o lege care sa interzica/pedepseasca cumva publicarea conversatiilor de catre unul din interlocutori.
    Exista o asemenea lege? Pentru ca eu nu pot sa-mi dau seama cat de gresit este.

Apoi, eu nu inteleg, Apex, iti iei la misto potentialii cumparatori, sau mi-a scapat mie ceva?
    Trust, but verify.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

@Dan Da, legea bunului simt. Nu stiu exact paragraful. Atat timp cat nu ai acordul omului, nu publici nimic.

Hai ca am inceput anul in forta...

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    @Dan Da, legea bunului simt. Nu stiu exact paragraful. Atat timp cat nu ai acordul omului, nu publici nimic.
    Bun simt? el ma jignit si ma ia la misto. Pentru ce sa am bun simt? merita? eu cred ca lui ii lipseste bunul simt, nu mie. Eu doar am postat ce am patit, o "intamplare", si nimeni nu imi poate interzice sa nu spun.
    Ultima modificare făcută de Paul; 14th January 2015 la 18:09.
    .

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@relansat
    Cred ca se face o confuzie intre violarea corespondentei si publicarea corespondentei la care iei parte. A doua situatie nu stiu sa fie incriminata de lege.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Cred ca se face o confuzie intre violarea corespondentei si publicarea corespondentei la care iei parte. A doua situatie nu stiu sa fie incriminata de lege.

Exact: este A TA. De asta nu gaseste Dan un articol in vreo lege.

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Am incercat sa gasesc o lege care sa interzica/pedepseasca cumva publicarea conversatiilor de catre unul din interlocutori.
    Exista o asemenea lege? Pentru ca eu nu pot sa-mi dau seama cat de gresit este.

Apoi, eu nu inteleg, Apex, iti iei la misto potentialii cumparatori, sau mi-a scapat mie ceva?
    Nu iau pe nimeni la misto, este o neintelegere intre doi utilizatori ai unui forum, nimic mai mult. Mie unul mi se face greata numai cand ma gandesc la actiunea insasi de a lua la misto pe cineva, daramite sa mai trec si la fapte.

Referitor la aspectul legal al celor intamplate, in cauza vorbim despre incalcarea cu intentie directa a prevederilor art. 302 alin 1 din Noul Cod Penal, care spune, citez "[...] divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe [...] se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă." Dar, avand in vedere ca pe mine nu ma intereseaza tragerea la raspundere penala a utilizatorului Paul, nu voi depune plangere penala (actiunea penala se pune in miscare la plangerea mea prealabila).

As dori, daca se poate, sa se inchida acest thread pentru simplul fapt ca nu isi mai urmareste scopul de ceva timp. De asemenea, in masura in care sunteti de acord cu prevederea legala invocata de mine, sa se stearga respectiva conversatie privata, in care utilizatorul Paul a avut grija sa nu includa si cuvintele jignitoare proferate la adresa mea. Multumesc.

Voi reveni peste aprox. 3 ore pentru orice eventuale clarificari.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

citez "[...] divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe [...] se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă."
    De fapt este:
    (1) Deschiderea, sustragerea, distrugerea sau reţinerea, fără drept, a unei corespondenţe adresate altuia, precum şi divulgarea fără drept....

Si sunt sigur ca ai citit asta.

Nu iau pe nimeni la misto
    Atunci probabil nu ai citit bine din noul cod penal?
    Trust, but verify.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Referitor la aspectul legal al celor intamplate, in cauza vorbim despre incalcarea cu intentie directa a prevederilor art. 302 alin 1 din Noul Cod Penal, care spune, citez "[...] divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe [...] se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă." Dar, avand in vedere ca pe mine nu ma intereseaza tragerea la raspundere penala a utilizatorului Paul, nu voi depune plangere penala (actiunea penala se pune in miscare la plangerea mea prealabila).

As dori, daca se poate, sa se inchida acest thread pentru simplul fapt ca nu isi mai urmareste scopul de ceva timp. De asemenea, in masura in care sunteti de acord cu prevederea legala invocata de mine, sa se stearga respectiva conversatie privata, in care utilizatorul Paul a avut grija sa nu includa si cuvintele jignitoare proferate la adresa mea. Multumesc.

Voi reveni peste aprox. 3 ore pentru orice eventuale clarificari.

Art. 302
    Violarea secretului corespondenţei
    (1) Deschiderea, sustragerea, distrugerea sau reţinerea, fără drept, a unei corespondenţe adresate altuia, precum şi divulgarea fără drept a conţinutului unei asemenea corespondenţe, chiar atunci când aceasta a fost trimisă deschisă ori a fost deschisă din greşeală, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

tot nu se va prinde

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link pe portal afaceri PR 4 la numai 10 euro /luna
    De diet.popu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th October 2011, 13:11
  2. Se vinde zone-it.info
    De Vali Mihalcea în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th September 2011, 14:31
  3. De vanzare 100 domenii ro/com/net/info/org de la 5 euro/buc
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2