Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Se vinde Afaceri.info pentru 1.250.000 euro

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Cate ore sa mai treaca pana la inchiderea acestui topic sau, eventual, pana la alipirea lui de 'al 257-lea...'?
    Nu este nevoie sa treaca ore. Se poate inchide chiar acum de catre cineva care are un astfel de privilegiu.

Cu exceptia unora care au intrat in discutie doar pentru a epata, ceilalti au inteles cu siguranta despre ce oferta este vorba. Exista si o adresa de email la care pot fi contactat, asa ca nu mai vad rostul sa continuam.

Multumesc lui Tom si lui Robert pentru participarea la discutie, precum si tuturor celor neinteresati de oferta, dar care s-au abtinut de la a se baga in seama asa, ca sa fie.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu ma intelege gresit. Nu te-am luat la misto, nu m-am bagat in seama aiurea. Tu ne-ai luat la misto la al doilea post al tau pe forum cu pretul de "stand up comedy" pentru domeniu.

Incearca bursadedomenii.ro am vandut multe domenii acolo, mai multe ca pe seopedia.

1.250.000 - atatea zerouri ? Raspuns: https://www.youtube.com/watch?v=zEE8lnCye9M&t=1m40s

StarNET ai dreptate.
    Ultima modificare făcută de Paul; 13th January 2015 la 11:37.
    .

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    1.250.000 - atatea zerouri ?
    Daca erai atent, cand am deschis subiectul despre vanzarea domeniului am specificat Lasand la o parte gluma cu pretul. Dar, fiindca esti superficial si ignorant (motiv pentru care ai si editat ultimele doua postari adaugand ca un copil de gradinita linkuri catre anumite clipuri) continui sa te bagi in seama asa, ca sa fie. Cate clase ai? Dar nu-mi raspunde, chiar te rog sa nu mai postezi nimic, aberatiile tale nu prezinta interes pentru nimeni.

Si apropo, am facut un efort foarte mare sa-ti raspund, incalcandu-mi anumite principii. Asta nu se va mai intampla, raman la convingerea ca oamenii ignoranti trebuie ignorati.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Pentru cei care s-au "pierdut" printre postarile irelevante, inca o data:

• Afaceri.info se vinde la licitatie prin PM sau direct la adresa de email bogdan at afaceri.info.
    • Pretul de start este 500 euro, exista un pret rezervat pe care nu il fac public, iar pretul pentru vanzarea instant este de 10.000 euro.
    • Tranzactia se realizeaza exclusiv prin Escrow.com iar noul cumparator este de preferat sa detina un cont Godaddy.

Oferta ramane valabila atat timp cat exista anuntul de vanzare pe site-ul afaceri.info.

Rog un moderator sa inchida.

Multumesc.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Apex Vezi Post
    Daca erai atent, cand am deschis subiectul despre vanzarea domeniului am specificat Lasand la o parte gluma cu pretul. Dar, fiindca esti superficial si ignorant (motiv pentru care ai si editat ultimele doua postari adaugand ca un copil de gradinita linkuri catre anumite clipuri) continui sa te bagi in seama asa, ca sa fie. Cate clase ai? Dar nu-mi raspunde, chiar te rog sa nu mai postezi nimic, aberatiile tale nu prezinta interes pentru nimeni.

Si apropo, am facut un efort foarte mare sa-ti raspund, incalcandu-mi anumite principii. Asta nu se va mai intampla, raman la convingerea ca oamenii ignoranti trebuie ignorati.
    Lasama sa inteleg, tu ai voie sa faci glume? insa noi nu? Daca te superi ca nu primesti pretul dorit e problema ta, dar nu fi copil fustrat. Termina cu jignirile la adresa mea, nu esti in masura sa comentezi ceva.

Eu am inteles ideea ca e o gluma facuta de tine, se pare ca tu nu pricepi ca si eu glumesc, am uitat tu ai dreptul, eu nu.

PS: domeniul tau prezinta interes pentru mine. Ofer 200e, daca cumva nu liciteaza cineva si vrei sal dai sub 500 cat ceri pret de start, anunta-ma.
    .

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Aveti grija le viitor cand colaborati cu dansul, eu unu m-am lamurit, un copil fustrat care jigneste intr-una.

Apex: Fie si 200, oricum sta degeaba la mine. Ai cont de Paypal si de Godaddy? Daca da, trimiti suma la Paypal: bogdan@afaceri.info si apoi imi spui Customer Number + adresa de email pe care o folosesti la Godaddy.

Paul: escrow.com, cum ai zis tu!

Apex: La detaliile platii Paypal specifici "Payment for purchasing Afaceri.info domain name", in acest fel ai siguranta ca in cazul netransferarii domeniului (lucru ce nu se va intampla) poti deschide o disputa Paypal iar banii mi se retrag mie de cont automat. La escrow.com exista taxe mari de transfer, iar la 200e nu se merita. Daca vrei asa bine, daca nu anulam.

Paul: Paypal nu ofera garantie pentru digital goods, in cazul asta anulam.

Apex: Tu vrei sa cumperi domeniul ori nu? Daca da, liciteaza 200 euro la bursadedomenii.ro, ca e listat si acolo. Au serviciul lor de escrow iar taxa este 10% pentru mine, adica una pe care o accept. La escrow.com tranzactiile de 200 euro nu-si au rostul, asta pentru ca pe langa taxele escrow se percepe inca 50 euro taxe de transfer bancar. Dar nu am inteles, ti-e frica cumva ca ma cac pe mine pt 200 euro???? Adica tu imi dai banii si eu fug cu ei??? Pentru mine astia sunt bani de iesit sambata in oras, nimic mai mult.

Apex: De fapt, m-am razgandit. Nu ti-l mai dau. Oricum tu nu ai bani nici sa treci strada, asa ca...

Paul: Nu ma cobor la nivelul tau cu jignirile. Am vrut sa iti dau de o paine, daca nu vrei e problema ta.

Apex: Esti prost rau. Nu ai cum sa te cobori la un nivel la care trebuie sa urci. Prostule.

PS: el vine afaceri.info si banii ii primeste in contul de paypal bogdan@afaceri.info, inteligent.
    Ultima modificare făcută de Paul; 14th January 2015 la 16:27.
    .

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

offtopic .. omul te'a luat la misto de la inceput.. nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi .. credeai ca iti vinde domeniul cu 200 Euro ?

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Talking

:)) Paul, la ce grupa esti? Nu am mai ras de mult asa, sincer. Ai mai si postat conversatia aici? Felicitarile mele, ce sa zic. Si apropo, ai bonus o raportare + un negativ, asta pentru ca nu m-ai intrebat daca sunt de acord sa faci publica o conversatie privata. Eram de acord oricum, dar trebuia sa ma intrebi totusi. Multe succesuri iti doresc!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Paul;304674....

[B
    Apex:[/B] De fapt, m-am razgandit. Nu ti-l mai dau. Oricum tu nu ai bani nici sa treci strada, asa ca...

Paul: Nu ma cobor la nivelul tau cu jignirile. Am vrut sa iti dau de o paine, daca nu vrei e problema ta.

Apex: Esti prost rau. Nu ai cum sa te cobori la un nivel la care trebuie sa urci. Prostule.
    @ Apex, daca discutia e reala, eu cred ca nu ai ce cauta pe seopedia! Un asemenea limbaj este inadmisibil.

@Paul, daca discutia e falsa, se aplica acelasi lucru: nu ai ce cauta pe seopedia.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ Apex, daca discutia e reala, eu cred ca nu ai ce cauta pe seopedia! Un asemenea limbaj este inadmisibil.
    Nu are relevanta ca discutia este sau nu reala. Avand in vedere ca vorbim despre o discutie privata, ma pot exprima cum doresc de cuviinta urmand a suporta eventualele consecinte exclusiv in masura in care interlocutorul face demersuri impotriva mea, iar actiunile sale si/sau ale mele sunt sau pot fi considerate fapte relevante pentru pedepsirea mea intr-un fel sau altul.

Ca tot ai adus vorba, eu cred ca un utilizator care posteaza in mod public o discutie privata, fara acordul interlocutorului sau, nu are ce cauta pe Seopedia. Acest lucru este cu adevarat inadmisibil.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link pe portal afaceri PR 4 la numai 10 euro /luna
    De diet.popu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th October 2011, 13:11
  2. Se vinde zone-it.info
    De Vali Mihalcea în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th September 2011, 14:31
  3. De vanzare 100 domenii ro/com/net/info/org de la 5 euro/buc
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2