Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Parere privind pretul unui domeniu premium

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    off: Doctor.ro nu e premium. Am eu 2 operatii, ambele esec major, deci nu e premium. Cine sustine ca doctorii din ro sunt premium, se inseala amarnic, poate e vremea sa vada viena doctor.at e premium
    off: Cred ca ai tu arici in buzunar, de aia nu au fost premium

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    off: Cred ca ai tu arici in buzunar, de aia nu au fost premium
    Off, ca oricum e off topicul: Am dat 20 mil ORL = operatie la gat + 8 zile spitalizare, si inca 18 mil ortopedie: operatie fractura col-femural + 5 zile spital. Ambele anul trecut. La prima m-au operat degeaba, aveam doar o infectie = se trata cu antibiotic, la a doua m-au operat aiurea, cu suruburi de 2 lei, le-a pus mai lungi cu 5 cm, si le-a pus si saibe, a sudat oasele strambe, .............a uitat doctorul, ca el mi-a dat fizioterapeutul! Cum il cheama? Nu-l cunosc!

Alt amic s-a operat la militar, tot fractura, la 1 an cand s-ai scoata suruburile, zice doctorul: vai dar ce operatie in bataia de joc ai avut, cine te-ao operat in halul asta? Pai dvs!

Ma duc la consult (transpiratie excesiva) la Sanador, am dat 1 mil. Doctoru' citea in carte: asta ai? Nu, asta ai? Nu, asta ai? Nu.... La final zice: nasol, ca trebuie sa facem analize multe, sa vedem ce ai. Eu zic: si daca ies bine? Pai e nasol, ca habar nu am ce ai

Asa ca no comment. Au fost doctori buni, acum sunt macelari, opereaza la foc automat, pt bani si atat. Ii inteleg, dar daca tot am dat bani, asteptam servicii.

La viena e altceva. dai un ban, dar nu-ti pare rau o secunda dupa ei! 5 stele+ doctori premium.
    Ultima modificare făcută de Tom; 6th May 2013 la 23:22.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Off, ca oricum e off topicul: Am dat 20 mil ORL = operatie la gat + 8 zile spitalizare, si inca 18 mil ortopedie: operatie fractura col-femural + 5 zile spital. Ambele anul trecut. La prima m-au operat degeaba, aveam doar o infectie = se trata cu antibiotic, la a doua m-au operat aiurea, cu suruburi de 2 lei, le-a pus mai lungi cu 5 cm, si le-a pus si saibe, a sudat oasele strambe, .............a uitat doctorul, ca el mi-a dat fizioterapeutul! Cum il cheama? Nu-l cunosc!

Al amic s-a operat la militar, tot fractura, la 1 an cand s-ai scoata suruburile, zice doctorul: vai dar ce operatie in bataia de joc ai avut, cine te-ao operat in halul asta? Pai dvs!

Asa ca no comment. Au fost doctori buni, acum sunt macelari, opereaza la foc automat, pt bani si atat. Ii inteleg, dar daca tot am dat bani, asteptam servicii.

La viena e altceva. dai un ban, dar nu-ti pare rau o secunda dupa ei! 5 stele+ doctori premium.
    Offtopic la offtopic, pentru cardiologie si ortopedie clinicco brasov.
    Nu e nici ieftin dar nici exagerat de scump, doctori buni, aparatura buna, asistente serviabile, mancare ca la mama acasa, 2 in salon, tv, etc.
    Daca socotesti cat costa la stat unde dai spaga la doctor, la anestezist, la drac, la lac, plus mancare , ca aia e de la ma-sa de-acasa, plus n-avem aia, n-avem cealalta, tre'sa cumparati, nu e mare diferenta.

P.S. N-am actiuni sau interese

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Al amic s-a operat la militar, tot fractura, la 1 an cand s-ai scoata suruburile, zice doctorul: vai dar ce operatie in bataia de joc ai avut, cine te-ao operat in halul asta? Pai dvs!

Off: da, stiu cum e... Sunt cativa foarte buni in bucuresti, dar am ceva prieteni care au terminat medicina si aia cei mai buni pleaca tin tara decat sa munceasca pe 800-900RON pe luna (ne raman doar aia care au copiat cu hands-free..). Doamne fereste sa ajungi pe la spitale din provincie (sau unele chiar din bucuresti)..nu iti povestesc ca te sperii (taiat picior gresit, scos vezica (credea ca e tumoare) ) etc..

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    Off: da, stiu cum e... Sunt cativa foarte buni in bucuresti, dar am ceva prieteni care au terminat medicina si aia cei mai buni pleaca tin tara decat sa munceasca pe 800-900RON pe luna (ne raman doar aia care au copiat cu hands-free..). Doamne fereste sa ajungi pe la spitale din provincie (sau unele chiar din bucuresti)..nu iti povestesc ca te sperii (taiat picior gresit, scos vezica (credea ca e tumoare) ) etc..
    Eu vb de doctorii buni din bucuresti

La tara, (curtea de arges) m-am dus cu baiatul (2 ani) era racit, si tusea rau. Doctorul dormea. L-a consultat, direct antibiotic + internare. M-am speriat cand am vazut in ce hal e spitalul de acolo, si am plecat la buc. In 1h eram la Grigore Alexandrescu, concultat, diagnostic prost+ internare. In 20 de min eram la Victor Babes, tratament si plecat acasa.

E singurul avantaj ca stai in Bucuresti, ai multe optiuni. In provincie esti mancat!

Am un amic sta la Peris langa Bucuresti, face cam 40 de min pana in centru. Casa, curte, lac,... frumos. Ghici cat face salvarea?

Oricum asta e un subiect complex, care mai devreme sau mai tarziu o sa ne manance pe toti. Indiferent daca ai bani sau nu, doctorii NU mai sunt premium.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Offtopic la offtopic, pentru cardiologie si ortopedie clinicco brasov.
    Nu e nici ieftin dar nici exagerat de scump, doctori buni, aparatura buna, asistente serviabile, mancare ca la mama acasa, 2 in salon, tv, etc.
    Daca socotesti cat costa la stat unde dai spaga la doctor, la anestezist, la drac, la lac, plus mancare , ca aia e de la ma-sa de-acasa, plus n-avem aia, n-avem cealalta, tre'sa cumparati, nu e mare diferenta.

P.S. N-am actiuni sau interese
    La privat primesti doar CAZARE. Sotia s-a operat la Regina Maria. Intre Spital si Floreasca, exista un tunel, pe unde vin doctorii, si pe unde pleaca Urgentele catre spital A primit cazare privat + doctori de la stat. Operatia a fost naspa, dar din cauza ei, a vrut natural, nu a mers, asa ca a facut cezariana.

Cazarea ok, dar restu nu. Sunt doctorii de la stat, care te opereaza la stat daca e grav, sau la privat daca e lejer.

Pe mine ma consulta la privat si ma cheama la stat

Sa aduci adeverinta de angajat! Pai am platit, nu e privat? Si ce daca , doar treci si pe la stat!

Repet, poate si eu eram la fel, in locul lor, dar mie unul nu-mi mai convine. Platesc si la stat, si la privat, si primesc NIMIC.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

La privat primesti doar CAZARE. Sotia s-a operat la Regina Maria. Intre Spital si Floreasca, exista un tunel, pe unde vin doctorii, si pe unde pleaca Urgentele catre spital A primit cazare privat + doctori de la stat. Operatia a fost naspa, dar din cauza ei, a vrut natural, nu a mers, asa ca a facut cezariana.

Cazarea ok, dar restu nu. Sunt doctorii de la stat, care te opereaza la stat daca e grav, sau la privat daca e lejer.

Pe mine ma consulta la privat si ma cheama la stat

Sa aduci adeverinta de angajat! Pai am platit, nu e privat? Si ce daca , doar treci si pe la stat!

Repet, poate si eu eram la fel, in locul lor, dar mie unul nu-mi mai convine. Platesc si la stat, si la privat, si primesc NIMIC.
    Tom-ule din experienta iti zic, am avut cazuri in familie. Ce zici de femeie, 70+, operatie de sold (pus proteza) in 7 zile era acasa, in baston, si-n 3-4 luni era pe picioare?Au doctori si asistente dedicati, "racolati" de peste tot.

In fine, bine e sa n-ai nevoie.

LE: n-ai voie vizite si nu merge cu spaga, tot testat

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ce e mai grav decat povestiti voi acolo, este ca in realitate, platiti mai mult la stat decat "la particular".

Ce-ar fi, deci, ca la sfârșitul lunii, fericitul cu 1.000 de euro salariu net să încaseze nu 4.500 de lei, ci 8.200? Din care să se apuce să plătească apoi, el cu mânuța lui, toate hangaralele și dările către stat:

687 lei pentru sănătate. Lunar. Îți mai vine să dai șpagă la medic și să-ți cumperi singur algocalminul, în spital, când dai aproape 700 de lei lunar pentru serviciul public de sănătate? Iar la asta mai poți adăuga și banii de la FAAMBP și FNUASS, ca să depășești 750 de lei lunar pentru varii forme de asigurări de sănătate.
    Citat luat de aici: Ce-ar fi să ne plătim noi înșine impozitele pe muncă?

La un salariu de 1000 de euro deci, salariu relativ decent pentru un programator decent, intr-un an platesti 2.000 de euro la stat pe sanatate. Si cu toate astea, o data la 5 ani, cand ai nevoie, te duci la particular.

Logic

Si tot de pe acelasi blog, un bonus:
    Că veni vorba, cred c-ar trebui să plătim separat, la un ghișeu anume, și TVA pentru tot ce cumpărăm, plus toate celelalte taxe și impozite aplicate în comerț, asta așa, ca să înțelegem cât dăm, de fapt, statului
    Trust, but verify.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care sunt trasaturile unui domeniu premium?
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2012, 07:38
  2. rog parere privind un nume de domeniu
    De diasomie în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd August 2012, 15:48
  3. Pretul corect al unui advertorial
    De felix în forumul Continut web
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 9th July 2011, 00:50
  4. Parere asupra structurii unui URL