Am vreo 10-11 domenii pe diferite nise, gen jocuri, afiliere, etc... si as vrea sa le vand pe toate la pachet cu vreo 150 -200 ron, exista un loc unde le-as putea vinde toate o data?
Am vreo 10-11 domenii pe diferite nise, gen jocuri, afiliere, etc... si as vrea sa le vand pe toate la pachet cu vreo 150 -200 ron, exista un loc unde le-as putea vinde toate o data?
Merge si pe red.tube, dar trebuie sa ai pachetul mare. Si da, pentru un pret bun, e posibil sa ti le accepte pe toate o data (poate chiar de doua ori).
Mai, ce intrebari sunt astea? Ai marketplace aici, ai alte forumuri specializate, ai site-uri de anunturi...variante sunt cu zecile.
M-am gandit ca poate exista un site unde sa le pot vinde pe toate la pachet toate, nu la bucata... si cum nu am gasit, am zis sa va intreb... pretul fiind foarte bun undeva la 12-13 lei la 11 domenii pe care vreau sa le dau...
Lasa-ne aici lista si poate se gaseste cineva sa le vrea .
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Cine e interesat de ele da-ti un pm si va trimit lista... pretul la care m-am gandit e de 150 ron pentru 11 domenii, adica 13,6 ron per domeniu. Domeniile sunt la godaddy si namecheap, deci nu exista taxa de transfer al domeniilor. Plata prin transfer bancar![]()
Trimite-mi pm cu ele te rog . Multumesc !
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)