Exista un topic separat, cred ca al lui isky, in care el si altii ofera analiza gratuita pentru pret sau valoare = potential.
Dupa maine domeniile din 2 cuvinte in 99% din cazuri nu sunt premium. Cum definitia pentru domeniu premium nu cred ca se poate oferii ( valoarea depinde de la cumparator la cumparator), fiecare isi evalueaza singur " clasa " domeniului si in cele mai multe cazuri, cere o opinie avizata (isky, broscoi,...).
Asa ca as lasa topicul asta pt o lista de domenii, si as cere evaluare in topicul specializat.
Eu unul nu sunt domainer, dar sunt cumparator, asa ca evaluez in felul meu fiecare domeniu, mult mai putin profesional ca cei care sunt domaineri (nu stiu daca exista termenul
).
Sunt domenii brandabile, care cu continut pot devenii premium. Sunt domenii premium, fara continut, si fara sa fie "keyword" neaparat, sunt domenii "keyword" care sunt considerate premium, si sunt domenii care devin premium din intamplare, (fb.com & rest). Totul depinde de cumparator si de inspiratie 
Eu de ex, de multe ori cand vreau sa fac un proiect si vad ca domeniul " potrivit" e ocupat, caut pe google sa vad daca nu cumva respectivul il are ( l-a avut) la vanzare, asa ca acest topic poate devenii util pentru multi peste o zi sau 5 ani.
Sfatul meu este sa renuntati la emd-uri, pt ca foarte greu devin brand, si stiti foarte bine ca tov google nu le suporta
Construiti brand-uri pe domenii "ciudate" si cumparati doar domenii ieftine, restul de bani (buget) se amortizeaza mai usor daca ii investiti in proiect!
"Ieftine" ? Fiecare dupa buget!
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd December 2012 la 00:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.