Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 42

Subiect: Domenii premium

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Ma bucur ca mesajul meu v-a atras atentia, asta inseamna ca si-a facut datoria.

@ Tom: Sa trecem la nivelul tehnic ierarhic superior si sa nu mai continuam in nota de start a thread-ului pentru ca nu se va obtine ceva profesional. Tom, mereu am apreciat munca si ideile tale in materie de proiecte online. Ma bazez pe tine! Hai sa nu o mai lalaim cum ca "xxx.ro" valoreaza 10 k $ si sa facem lucruri mai serioase!

@ haos: Nu am niciun interes subiectiv sa stiu ca detin unul sau o mie de domenii web premium si sa fie listate intr-o lista fara rost cu un pret aleatoriu. Oricum domeniile nu le vand pe forum (cel putin peste 95% dintre ele). De asemenea, Liviu, sa trecem la nivelul tehnic ierarhic superior, avem si potential si calitate, dar mai mult decat toate, avem discernamant tehnic. Ma bazez pe tine, mai ales ca vezi la fel ca si Tom, mai departe decat un simplu EMD sau o simpla extensie.

@ felix: Daca doresti inca sa afli care este valoarea domeniilor tale raportate la cele detinute de userii Seopedia, ai putea sa apelezi la o expertiza profesionala. Cred ca as putea sa te asigur ca nu va trece mai nimeni pe lista asta pe care tu zici ca ai deschis-o domenii web cu adevarat premium si un pret corect asociat. Promovare? Ce sa promovez? Numele unui domeniu si pretul acestuia? Parca spuneai ca nu era vorba de un scop comercial, adica de a vizualiza si mai apoi oferta un domeniu. Atunci, scuza-ma ca te intreb, dar care este scopul concret pentru care ai deschis aceasta discutie? Si daca exista promovare care este rezultatul promovarii, daca nu pentru a fi cumparate atunci pentru ce? Sa inteleg ca tu faci promovare pentru un website doar de dragul artei, nu in scopuri comerciale? Hai sa trecem la ceva mai avansat, cred in continuare ca pe acest forum sunt oameni capabili si care vor sa citeasca informatii profesionale.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

scoruri-live.eu poate fi catalogat ca domeniu premium?

Nu are extensia .ro / .com, dar avand in vedere ca in europa este cea mai mare competitie de footbal din lume, cred ca .eu nu afecteaza domeniul.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Mi-am adus aminte, mai am cluster,ro, o fi premium?
    Nu cred, este destul de greu de asociat cu ceva, asta este parerea mea.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    @ felix: Daca doresti inca sa afli care este valoarea domeniilor tale raportate la cele detinute de userii Seopedia, ai putea sa apelezi la o expertiza profesionala.
    Nu am domenii de valoare.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    scoruri-live.eu poate fi catalogat ca domeniu premium?

Nu are extensia .ro / .com, dar avand in vedere ca in europa este cea mai mare competitie de footbal din lume, cred ca .eu nu afecteaza domeniul.
    In niciun caz.

Eu am acylo.com, destul de brandabil, 5 litere, fara cifre, .com, zic ca are potential. Cam cat as putea cere pe el, orientativ?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce parere aveti despre noua mea achizitie topmonden.ro are ceva valoare?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Cu siguranta nu e premium iar topicul asta nu-i pt estimarea valorii unui domeniu. Pt asta este alt topic
    Signatura lipsa

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Exista un topic separat, cred ca al lui isky, in care el si altii ofera analiza gratuita pentru pret sau valoare = potential.

Dupa maine domeniile din 2 cuvinte in 99% din cazuri nu sunt premium. Cum definitia pentru domeniu premium nu cred ca se poate oferii ( valoarea depinde de la cumparator la cumparator), fiecare isi evalueaza singur " clasa " domeniului si in cele mai multe cazuri, cere o opinie avizata (isky, broscoi,...).

Asa ca as lasa topicul asta pt o lista de domenii, si as cere evaluare in topicul specializat.

Eu unul nu sunt domainer, dar sunt cumparator, asa ca evaluez in felul meu fiecare domeniu, mult mai putin profesional ca cei care sunt domaineri (nu stiu daca exista termenul ).

Sunt domenii brandabile, care cu continut pot devenii premium. Sunt domenii premium, fara continut, si fara sa fie "keyword" neaparat, sunt domenii "keyword" care sunt considerate premium, si sunt domenii care devin premium din intamplare, (fb.com & rest). Totul depinde de cumparator si de inspiratie

Eu de ex, de multe ori cand vreau sa fac un proiect si vad ca domeniul " potrivit" e ocupat, caut pe google sa vad daca nu cumva respectivul il are ( l-a avut) la vanzare, asa ca acest topic poate devenii util pentru multi peste o zi sau 5 ani.

Sfatul meu este sa renuntati la emd-uri, pt ca foarte greu devin brand, si stiti foarte bine ca tov google nu le suporta
    Construiti brand-uri pe domenii "ciudate" si cumparati doar domenii ieftine, restul de bani (buget) se amortizeaza mai usor daca ii investiti in proiect!

"Ieftine" ? Fiecare dupa buget!
    Ultima modificare făcută de Tom; 23rd December 2012 la 00:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

bbogdan81 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Posturi
    46
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu am :
    vanzarimasini.org - acu vreo 2 ani am refuzat o oferta de 1200 euro pe el...acu nu stiu cat mai valoreaza pentru ca nu am nici un gand sa il dau
    produsebio.eu
    consilierepsihologica.com - blog unde mai scrie sotia din cand in cand

Eu am cautat sa cumpar doar nume de domenii alcatuite din cuvinte sugestive. Simplu.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Aradean Vezi Post
    Ce parere aveti despre noua mea achizitie topmonden.ro are ceva valoare?
    Domeniu nu este PREMIUM, daca reuseai sa inregistrezi monden,ro era ok. Aradean, daca vroiai sa anuti o noua achizitie o puteai face aici: ce domenii noi ati mai inregistrat? Pentru estimare domeniu urmareste aici: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)
    Multumesc pentru intelegere si iti doresc Sarbatori Frumoase!!!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de bbogdan81 Vezi Post
    Eu am :
    vanzarimasini.org - acu vreo 2 ani am refuzat o oferta de 1200 euro pe el...acu nu stiu cat mai valoreaza pentru ca nu am nici un gand sa il dau
    produsebio.eu
    consilierepsihologica.com - blog unde mai scrie sotia din cand in cand

Eu am cautat sa cumpar doar nume de domenii alcatuite din cuvinte sugestive. Simplu.

bbogdan81 trebuia sa vinzi domeniu linistit, suma primita este una frumusica, nu cred ca se incadreaza la domenii PREMIUM.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

bbogdan81 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Posturi
    46
    Putere Rep
    28

Implicit

De acu a trecut momentu' Felix, dar mersi pt sfat. Vreau sa dam drumul la un site pe acel domeniu in viitorul apropiat. Sunt curios ce parere aveti de noile TLD-uri care vor fi disponibile spre inregistrare, care dintre ele ar putea considerate premium si merita inregistrate.
    PS: Craciun Fericit la toata lumea .

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Multiple domenii de vanzare ! (unele premium)
    De edy12006 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th December 2010, 13:20
  2. Vand domenii premium zic eu
    De adson în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st June 2010, 22:24
  3. Vand domenii .ro.im premium
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th November 2009, 18:06
  4. 20 domenii .COM, .NET premium - banci, imobiliare