Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Dintre toate domeniile expuse aici, cele ale lui Tom au, dupa mine, statutul de premium. Hai si puthre si robyroy partial.
@haos "ca asa vrei tu" sau ca ai reusit sa vinzi anumite domenii cu un pret bun nu inseamna ca acele domenii sunt premium. Eu as da si maine cateva mii de euro pe un domeniu similar cu cel pe care dezvolt acum ceva (pentru a evita un typo) si crede-ma ca domeniul nu este nici pe departe premium. Uneori, decizia de cumparare nu are in vedere statutul de "premium" al domeniului, ci exista alte motivatii (exemplu daca eu as intentiona sa dezvolt un proiect mare pe boy.ro...as lua si boi.ro pentru a evita pierderea celor care tasteaza gresit).
pariem.ro
Nu inteleg de ce parior.ro se considera a fi un domeniu premium.
Daca agricultura.ro este un domeniu premium, inseamna ca si agricultor.ro este?
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu am scos din lista mea de 200+ domenii, ce am considerat eu ca este premium. Am sute de balarii, dar daca eu consider ca parior.ro e premium, ramane asa! Se poate? Ca daca explic, stricam topicul.
Nu ma pricep eu la agricultura, dar nu cred ce vreodata agricultura.ro e domeniu premium. Nu are legatura cu "net-ul", sau repet, nu ma pricep deloc la agricultura.
Daca vrei, pune cateva exemple, si-ti zic parerea mea de "cumparator", dar doar la ce ma pricep. Dar nu din 2+ cuvinte!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
sfaturi.org - merge considerat domeniu premium?
Signatura lipsa
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
filmeonline.ro![]()
singurul premium pe .org poate fie orgie.org.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)